EXCLUSIV! Andra, despre momentele grele prin care a trecut: ”Dacă sufăr după ceva, este...”

 Oana Popoiag
.

Finalul de an o prinde pe Andra într-o perioadă extrem de aglomerată, mai ales că 2018 a marcat și 'majoratul' său muzical, artista împlinind 18 ani de când s-a lansat în muzică. Vedeta ne-a povestit care au fost cele mai grele momente din cariera ei și ce face cu puținul timp liber pe care îl are la dispoziție.

La 32 de ani, Andra este cea mai iubită artistă de la noi, are o carieră extraordinar de frumoasă, o relație exemplară cu soțul ei, Cătălin Măruță, și doi copii frumoși, Eva și David. Reversul medaliei este că, evident, toate acestea nu se puteau face fără sacrificii majore și renunțări.

Andra, despre momentele sale grele

Finalul de an reprezintă pentru artistă, cu toate concertele și evenimentele la care ia parte, cea mai aglomerată perioadă din an, dar, chiar și așa, am reușit să stăm de vorbă cu ea pentru câteva minute. Anul 2018 a însemnat majoratul muzical al Andrei. 18 ani cu bune, dar și cu mai puțin bune, așa cum ne-a mărturisit când am întrebat-o care au fost cele mai grele momente ale carierei sale.  'Vezi, dacă sunt mai multe frumoase, cred că le uiți pe cele grele. Au fost cu siguranță momente grele, dar astea sunt orele în care nu prea dormi, oboseala și faptul că nu mai ai neapărat timp liber. În momentul în care am devenit mamă, chiar că s-a risipit timpul meu liber. Deci dacă sufăr după ceva este după timp liber, dar probabil în acest timp aș face tot ceva legat de muncă. Aș studia mai mult sau aș merge la un film, cam asta ar fi relaxarea mea, dar prefer ca timpul liber pe care-l mai am să îl petrec cu copiii mei', ne-a mărturisit artista.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton