EXCLUSIV. Chef Sorin Bontea, despre viața grea din ASIA EXPRESS 3: „N-am cuvinte să descriu ce am trăit acolo, m-am întors mai slab cu 9 kg.”

.

În momentul de față, Sorin Bontea și Răzvan Fodor formează una dintre cele mai puternice echipe din competiția Asia Express 3. Au câștigat imunitatea și se bucură de răsfăț, însă aceasta este o excepție care nu definește întreaga perioadă petrecută în Filipine și Taiwan. Chef Bontea a povestit în cadrul unui interviu apărut în revista VIVA! de februarie despre viața în Asia Express 3 și dificultățile trăite acolo și care i-au marcat viața.


Una dintre cele mai
mari probleme din Asia Express 3, pentru toți concurenții, dar mai ales pentru
un Chef, a reprezentat-o mâncarea. Puțină și, în mare parte, proastă și total
diferită de cea de acasă, mâncarea din Asia le-a dat de furcă tuturor
vedetelor. Atât de marcați au fost de perioadele de înfometare de acolo, încât
au ajuns să prețuiască o supă la plic și și-au promis că nu vor mai lăsa
niciodată mâncare în farfurie la restaurant.

Obișnuit cu
preparate sofisticate și delicatese, Chef Bontea a „savurat’ în Asia, cu mare
poftă, orezul. Mult orez, mai mult decât a mâncat în toată viața lui. Atât de
mult, încât s-a întors acasă cu nouă kilograme mai puțin.


„În Asia am mâncat ce mi s-a dat. După o zi de alergat și făcut tot felul de misiuni, nu eram prea pretențios atunci când ajungeam în casa unor localnici. Ce pot să vă spun e că am mâncat mult orez. Am ținut practic o cură cu orez. M-a ajut, ce să zic, m-am întors mai slab cu nouă kilograme. Despre cât a fost de greu, nu îmi găsesc încă cuvintele care să exprime tot ce am trăit acolo, cred că o să le mai caut o perioadă…’, ne-a declarat Sorin Bontea.

Sorin admite că Asia Express 3 a fost una dintre cele mai grele experiențe din viața lui, însă la fel de frumoasă. S-ar mai întoarce acolo, însă ca turist. Cel mai mare câștig, însă, rămâne Răzvan Fodor, pe care este convins că îl va ține aproape toată viața.