EXCLUSIV! Tudor Chirilă, despre victorii și eșec: ”Nu aș putea să spun că am foarte mare încredere în mine...”

 Oana Popoiag
.

Tudor Chirilă dă rar interviuri și nu se poate spune că se emoționează ușor, este un antrenor exigent și un interlocutor incomod pentru ceilalți jurați de la Vocea României, însă când vine vorba despre concurenții săi, poate deveni sensibil. Iată dovada!

Trei sezoane la rând, elevii lui Tudor Chirilă au ieșit învingători la Vocea României, până când, sezonul trecut, concurenta antrenată de Smiley a câștigat concursul. 'Niciodată nu mi-am propus să câștig Vocea României, cu atât mai puțin în primul sezon, și mai puțin în al doilea și cel mai puțin în al treilea. Dar mi-am propus întodeauna să găsesc un moment bun pentru concurenții buni', ne-a explicat artistul.

Tudor Chirilă, despre Vocea României și cum gestionează o înfrângere

Tudor Chirilă este greu de învins la Vocea României și adeseori stilul său direct le creează neplăceri celorlalți jurați, însă dincolo de firea sa de învingător, are câteva slăbiciuni, dar și un mod aparte de a gestiona eșecurile.

'Nu aș putea să spun că am așteptări sau încredere foarte mare în mine. Mie îmi place mai mult rolul de outsider, mi se pare foarte relaxant. (…) O înfrângere nu e o chestie plăcută, mai ales că te atașezi de un concurent și, atenție, nu câștigăm Vocea României pentru noi. Noi (nr. antrenorii) nu avem nimic din asta, cred că suntem niște oameni care ne concentrăm mult mai mult pe viața noastră profesională extra Vocea României, dar este gratificant să vezi că ai putut să bucuri un alt om de o asemenea manieră, că ai putut să contribui la visul unui om, la fericirea lui și la momentul ăla extraordinar. (…) Nu e pentru tine, e un mic moment în care simți că dăruiești ceva', a declarat Tudor Chirilă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton