Experiență paranormală trăită de Natalia Guberna, când a fost la un pas de moarte: "Simțeam acel aer rece înfricoșător"

 Radulescu Ruxandra
.

Experiență paranormală trăită de Natalia Guberna. Solista Natalia Guberna (64 de ani), una dintre cele mai apreciate cântărețe ale „Epocii de Aur”, a relatat una dintre cele mai stranii experiențe ale vieții sale. Artista a povestit cum la 33 de ani și-a pierdut cunoștința și a simțit că a fost la un pas de moarte. Natalia Guberna își amintește cu lux de amănunte fiecare detaliu al acelor momente trăite pe vremea când avea 33 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Experiență paranormală trăită de Natalia Guberna. Natalia Guberna a fost una dintre marile soliste ale generației de aur, din portofoliul său făcând parte o sumedenie de șlagăre. Cântăreața de muzică ușoară, Natalia Guberna, a ales să nu se căsătorească niciodată, chiar dacă a avut o relație cu un bărbat, ce a durat șapte ani. Natalia Guberna este recunoscătoare pentru tot ceea ce i-a oferit viața, mai ales că la 33 de ani a trăit o experiență terifiantă. Cântăreața și-a pierdut cunoștința de două ori în decursul aceleiași zile și a fost salvată de tatăl ei. Natalia crede, și până în prezent, că în acele clipe sufletul ei a părăsit acestă lume.

dsc_6565dsc_6565

Experiență paranormală trăită de Natalia Guberna când a fost la un pas de moarte

Natalia Guberna face parte din artistele din epoca de aur și se poate mândri cu o carieră de succes. Ea ascunde o experiență unică, pe care a trăit-o la 33 de ani. Natalia și-a pierdut cunoștința în plină zi, iar marele ei noroc a fost că tatăl ei s-a aflat prin preajmă. Situația s-a repetat la miezul-nopții și din nou părintele ei a salvat-o. Straniu a fost că artista era perfect conștientă de ceea ce se întâmpla, dar nu putea face niciun gest sau scoate vreun sunet, însă de fiecare dată a simțit un aer foarte rece în jurul ei. Natalia este convinsă că s-a aflat foarte aproape de moarte.

Citește și: Natalia Guberna are 64 de ani, dar nu a locuit niciodată cu un bărbat: 'Sunt obișnuită așa'

I-am zis tatălui meu că nu mă simt bine și m-am întins în pat. Apoi, după un timp, nu știu cât trecuse, m-a trezit tata, care era foarte speriat și striga: 'Aoleu, aoleu, fetița mea moare!'. Am deschis ochii, dar nu puteam să vorbesc și simțeam un aer foarte rece în jurul meu.

Mă uitam la tata, cu uimire, nu simțeam nimic, nu puteam avea nicio reacție, eram prizonieră în propriul trup. Tata îmi făcuse respirație gură la gură, eram vânătă. Ușor-ușor, mi-am revenit. M-am ridicat din pat, tata a ieșit afară, iar eu am simțit că iar se întâmplă ceva. Am zis să iau o pastilă de stomac, simțeam ce e ceva anormal. În momentul acela, însă, iar mi-am pierdut cunoștința. Era cam miezul nopții.

Tata m-a târât pe scări, afară, în curte, nu putea să mă ridice. Frigul m-a trezit brusc. Când am deschis ochii, am văzut luna, cerul… Nu știam ce e cu mine. O bătrânică din sat mi-a descântat, m-am simțit mai bine. Aveam 33 de ani…', a povestit ea, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Privind în urmă la această întâmplare, Natalia Guberna este convinsă că dacă ar fi fost singură în acele momente cu siguranță ar fi murit. Artista simte că a avut o experiență paranormală și că, pentru câteva momente, sufletul ei a călătorit pe lumea cealaltă. Natalia își amintește până în ziua de azi acel fior rece care a cuprins-o.

Citește și: Cătălin Scărlătescu a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat și care este starea lui, acum

Citește și: Cătălina Ponor a născut un băiețel: „Noi am făcut acest miracol”

Cât am fost leșinată, până m-a trezit tata, icneam și parcă pluteam, undeva, într-o zonă albă, era o ceață densă. Nu se vedea nimic. Mă auzeam că icneam, probabil mă luptam cu ceva, dar sufletul voia să rămână. Nu am văzut un tunel, cum spun alții, ci ceva încețoșat. Simțeam cum mă atrage, cum mă duc într-acolo. Tata m-a trezit brusc. Dacă tata dormea și nu mă auzea, muream. A doua zi, a mai persistat acea răceală, încă simțeam acel aer rece înfricoșător', ne-a mai spus Natalia, pentru Playtech Știri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton