La ce facultate merge Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România: "Îmi place ceea ce o să fac!"

 Dumba Gabriela
.

Eliza Iliescu, fiica Adrianei Iliescu, femeia declarată cea mai bătrână mamă din România, va merge la facultate! Eliza Maria Iliescu a fost șefă de promoție la Colegiul „Dimitrie Paciurea' și a luat bacalaureatul cu o medie 9.50.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Eliza Iliescu a terminat liceul cu notă foarte mare și va merge la facultate, un motiv de mândrie pentru mama ei, celebra Adriana Iliescu. Deși creșterea fetiței nu a fost una ușoară, având în vedere că Adriana Iliescu avea 66 de ani când a adus-o pe lume, iată că Eliza este acum o studentă educată, căreia îi place să învețe.

4554345543

La ce facultate merge Eliza, fiica Adrianei Iliescu

Eliza Iliescu a intrat la Facultatea de Litere din cadrul Universității București. Trebuie menționat că cea mai bătrână mamă din lume, Adriana Iliescu, a fost la rândul ei profesoară de română.

Așchia nu sare departe de trunchi, iar Eliza Iliescu confirmă acest lucru. Mai exact, aceasta îi va călca pe urme mamei ei. Eliza Iliescu, șefă de promoție la Colegiul „Dimitrie Paciurea', care a obținut la bacalaureat o medie de peste 9.50, a fost admisă la Facultatea de Litere, prima pe lista opțiunilor sale. Aceasta a obținut la limba română, la examenul maturității, nota 9.80.

„Am intrat la Litere. Vreau să fiu profesoară de limba română și engleză. E o facultate frumoasă. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei Univesități prestigioase din București', a declarat Eliza Iliescu, potrivit Impact.ro.

Tânăra vrea să facă și facultatea de Filosofie, însă va trebui să plătească și taxă, astfel că nu știe încă dacă o va începe din acest an și pe a doua. „Încă nu știu. Poate da, poate nu, rămâne de văzut', a completat Eliza Iliescu.

Citește și: Cum a slăbit Bianca Drăgușanu 20 de kilograme în 3 luni.Un fost iubit o punea să facă sport până vomita

Citește și: Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei nu se mai recăsătoresc:„M-am lăsat păgubașă’

Citește și: Andi Moisescu și Olivia Steer, imagine rară împreună.Cum au fost surprinși, după 20 de căsnicie

Adriana Iliescu, dispusă la orice compromis pentru a-și susține fiica în facultate

Adriana Iliescu a împlinit 84 de ani la sfârșitul lunii mai, ea devenind mamă la 66 de ani. Ca fost cadru universitar, fosta profesoară de limba și literatura română are o pensie de circa 4000 de lei, la care se mai adaugă o indemnizație de circa 2000 de lei, de la Uniunea Scriitorilor.

Mândră de performanțele fiicei sale, mama acesteia, Adriana Iliescu, a mărturisit că ea va fi cea care o va ajuta să-și plătească a doua facultate, din pensia ei de la Uniunea Scriitorilor.

„Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!', a spus Adriana Iliescu, conform sursei citate mai sus.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton