Familiile soților Ana Maria Vasiliu și Gabriel de la Puterea Dragostei, discuții în contradictoriu pe locul în care tânăra va fi înmormântată: „Sunt distruși. Șocați. Doare mult. Nimeni nu știe care e adevărul...”

.

Vestea că Ana Maria Vasiliu a fost ucisă în Olanda a zguduit România. Ancheta este în plină desfășurare, astfel că la acest moment nu se cunosc foarte multe detalii despre cele întâmplate, ci doar că a fost găsită de proprietar și identificată de sora ei, fiindcă soțul său se află în închisoare. Acum, familiile soților Ana Maria Vasiliu și Gabriel de la Puterea Dragostei au discuții pe locul în care tânăra va fi înmormântată, dar nu numai. Iată cele mai noi detalii!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Trăiesc o adevărată tragedie ambele familii, atât cea a tinerei ucise, cât și ce a soțului ei. Durerea este foarte mare de ambele părți, însă chiar și așa au apărut primele divergențe între familia Anei Maria Vasiliu și rudele lui Gabriel de la Puterea Dragostei, care încă nu au decis unde va fi îngropată tânăra în vârstă de 34 de ani, ucisă cu sânge rece pe 7 septembrie, în Zaandam, Olanda.

3-2 (1)3-2 (1)

Citește și: Gabriel Vasiliu, finalist la Puterea Dragostei, este în închisoare pentru trafic de persoane! Soția lui, Ana Maria, a fost ucisă și identificată de sora ei, deoarece el este în spatele gratiilor

Citește și: Soția lui Gabriel Vasiliu, finalist la Puterea Dragostei, a fost ucisă în Olanda. Ana Maria a fost identificată de sora ei

Citește și: Simona Gherghe a dezvăluit de ce a plecat de la Acces direct, de fapt: „Nu am mai putut să duc tot ce era acolo. S-au adunat, am trecut prin niște…”

Citește și: Cum au reacționat fiicele lui Pepe când tatăl lor a adus-o pe Yasmine Ody prima oară acasă, după divorțul de mama lor: „Ele au insistat: Ce bine ne înțelegem cu ea, tati nu rămâne la noi?! A contat mult…”

Familiile soților Ana Maria Vasiliu și Gabriel de la Puterea Dragostei, discuții pe locul în care tânăra va fi înmormântată

Trupul neînsuflețit al tinerei se află în continuare în Olanda, așteptându-se rezultatele de la autopsie. Cele două familii vor să-i facă repatrierea cât mai repede, însă din motive birocratice și lucruri ce țin de ancheta în desfășurare, timpul de așteptare poate fi chiar și de mai multe săptămâni în acest caz. Cu toate acestea, cele două familii au ajuns la dispute, pe seama înmormântării.

Părinții ei vor să fie înmormântată în Ploiești, de unde este, de fapt, iar socrii și-ar dori ca funeraliile să aibă loc la Rovinari, de unde este Gabriel, soțul ei care se află în închisoare.

„Nu vă pot da prea multe detalii, pentru că nu avem nici noi prea multe. Din păcate,  familia Anei era singura cu care țineam legătura. Pentru că familia ei se ocupă de cele necesare înmormântării, nu avem încă aceste detalii. Trupul Anei se află încă în Olanda, iar surorile ei au făcut demersuri ca el să fie adus în România, doar că durează', a declarat Ștefania, verișoara lui Gabriel de la Puterea Dragostei, pentru FANATIK.

Ce relație avea Ana Maria Vasiliu cu socrii ei, de fapt

Din declarațiile făcute de Ștefania, verișoara lui Gabriel de la Puterea Dragoste, se pare că Ana Maria Vasiliu avea o relație bună cu părinții ei, iar de asemenea și cu socrii săi, chiar dacă după decesul ei mama soțului său a spus o serie de lucruri dureroase și grele despre ea.

„Știu că mătușa Tincuța și unchiul Mihai sunt foarte afectați, mai ales unchiul ei. El și Ana se înțelegeau bine, era pentru el ca fata lui. El e bolnav, iar veștile din ultima perioadă l-au afectat foarte mult. Dragii de ei abia au putere de ceva. Sunt distruși. Șocați. Doare mai mult și pentru că Gabi e singur și fără nimeni să îl aline.

Locuia acolo cu una din surorile ei, cred că cu Elena. Eu nu știu despre o altă relație decât cea pe care o avea cu Gabriel. Erau căsătoriți. Nimeni nu știe care e exact adevărul. Familia e prea ocupată cu durerea ca să răspundă tuturor curiozităților. E normal să fie multe întrebări, și noi le avem. Știu că sora ei era plecată în concediu în Olanda, Ana era singură în momentul decesului. Proprietarul apartamentului a fost cel care a găsit-o', a mai spus verișoara lui Gabriel de la Puterea dragostei.

Ce spune verișoara lui Gabriel de la Puterea Dragostei despre Ana Maria Vasiliu

După declarațiile soacrei sale, regretata Ana Maria Vasiliu a fost acuzată de mulți că practica 'cea mai veche meserie din lume', însă verișoara soțului ei susține că nu are nimeni dovezi în acest sens.

Așa se speculează despre orice femeie frumoasă care are bani, dar știe cineva cu adevărat? Eu habar nu aveam de așa ceva. Știam doar că locuia în Olanda cu sora ei și ambele lucrau. Nu am întrebat niciodată ce anume, pentru că nu mi s-a părut relevant. Cu toții avem greșeli, secrete și doar pentru că la noi nu s-au aflat încă ne facem să credem că suntem perfecți, superiori.

Fiecare om duce o luptă în inima lui. Iar acolo în inimă numai Dumnezeu citește. E ușor să judeci și să arăți cu degetul. Pe lângă greșeli, a făcut și lucruri bune. De cât ori venea, ne făcea cadouri tuturor. Și se implica în tot felul de cazuri. Era sensibilă la răul altora. Nu și zgârcită.

Și-a ajutat socrii, părinții, surorile, mereu se interesa de toată lumea. Era zâmbitoare, prietenoasă, iertătoare. A avut multe conflicte și situații peste care a trecut. Nimic nu era prea grav, mai ales în ultima perioadă, când mătușa era tensionată și îi reproșa una, alta. Se supăra atunci, pe moment, după care trecea cu vederea. Nimeni nu ar fi făcut asta', a mai relatat verișoara lui Gabriel de la Puterea dragostei.

Mama lui Gabriel de la Puterea Dragostei: 'Mi-a nenorocit copilul'

După moartea ei, au apărut numeroase speculații referitoare la trecutul ei și meseria pe care o avea, astfel că soacra sa nu s-a abținut din a da detalii neașteptate. Mai concret, a spus despre regretata Ana Maria Vasiliu că a dezamăgit-o foarte tare, dar și că „i-a distrus copilul„. Mai mult, femeia susține că a primit poze cu nora ei în ipostaze greu de privit, alături de mai mulți bărbați.

„Au mai fost certuri, nimic de zis. Am primit niște lucruri foarte urâte despre ea, îmi pare rău că trebuie să spun asta, și m-a dezamăgit complet complet. Că eu nu știam ce face. Da, nu că prostituție. Am primit niște poze urâte cu … alți bărbați, iar de acolo a început cearta între mine și ea. Am zis că mi-a nenorocit copilul, că și-a bătut joc de el. Și acum că este închis nu trebuie să facă așa și tot așa … Mă înțelegeți?', a declarat mama lui Gabriel de la Puterea Dragostei.

În continuare însă, ancheta este în plină desfășurare, se aștepată rezultatele autopsiei, dar și repatrierea ei și decizia celor două familii privind înmormântarea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton