Fanii Insula Iubirii au luat foc atunci când au văzut ce bijuterie poartă Iustina, după despărțirea de Cornel: "Numele care a devenit legendă? A câștigat vreo medalie olimpică?"

 Dumba Gabriela
.

Recent, unele imagini cu Iustina de la Insula Iubirii, apărute în online, i-au deranjat foarte mult pe fanii emisiunii, mărul discordiei fiind bijuteria pe care o poartă concurenta în această perioadă. Numele lui Cornel a câștigat popularitate în emisiune pentru că Iustina îl pronunță de zeci de ori într-un episod Insula Iubirii și chiar au apărut numeroase glume în online pe tema asta. De aceea, Iustina a ales să poarte o bijuterie care să amintească de acea perioadă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În ultima ediție Insula Iubirii, Iustina și Cornel s-au despărțit, după ce el a bifat mai multe atingeri tandre cu ispitele. Deși aveau nunta planificată în timpul filmărilor, Cornel nu a ținut cont de nimic și și-a dat frâu liber instinctelor, însă Iustina nu a trecut cu vederea derapajul logodnicului său și i-a returnat inelul de logodnă.

1721258928ceb5ac531721258928ceb5ac53

Iustina de la Insula Iubirii poartă medalion cu numele lui Cornel

Se știe deja că Iustina și Cornel de la Insula Iubirii s-au căsătorit în luna iunie a acestui an și așteaptă un copil, chiar dacă la Insula Iubirii, emisiune filmată iarna trecută, sunt despărțiți momentan.

În momentul de față, ei sunt despărțiți și Iustina i-a returnat inelul de logodnă, conform imaginilor difuzate la Antena 1, dar în cele din urmă au reușit să treacă testul Insula Iubirii și acum sunt căsătoriți. Iustina a realizat, se pare, că tot Cornel este bărbatul vieții ei, în ciuda derapajelor acestuia cu ispitele și din acest motiv poartă la gât medalion cu numele lui.

„Când Cornel nu-i prin preajmă, @iustinaaloghin îl poartă la gât! Când un nume devine o adevărată declarație de dragoste. Numele care a devenit deja legendă!”, a postat un brand de bijuterii pe contul său de Instagram, alături de trei fotografii în care Iustina de la Insula Iubirii apare purtând respectivul medalion la gât.

Mulți dintre internauți au luat foc și au lăsat comentarii dure la adresa Iustinei: „Numele care a devenit legenda? A câștigat vreo medalie olimpică?”, a comentat cineva. „Legenda e un barbat la 40 si ceva de ani care si-a parasit sotia si cei 4 copii pentru o domnisoara de 20 si ceva, dornica de Turcia si imbunatatiri corporale”, a răspuns altcineva, moment în care Iustina a intervenit: „înainte de a face niște afirmații, informează-te cum trebuie”.

„Lăsați invidia ! Este loc pentru toată lumea!”, le-a mai transmis Iustina celor care o critică.

Citește și: Soția lui Christian Sabbagh, replică tăioasă pentru Anca Țurcașiu, după ce artista a refuzat să facă o poză cu fiica ei: „Fetița mea este mult prea talentată să îi crească numele de mult uitat. Nimic nu justifică…’

Citește și: Kira Hagi se mărită cu iubitul grec! Thomas Ferfelis a cerut-o de soție în vacanța din Salonic / Cu ce se ocupă viitorul soț al fiicei lui Gică Hagi

Iustina și Cornel s-au căsătorit după ce au trecut testul Insula Iubirii și așteaptă un copil

Iustina și Cornel au povestit în primul episod al emisiunii Insula Iubirii, filmat în toamna anului trecut, că în această vară se vor căsători. Aveau stabilită data nunții și restaurant plătit în avans, însă povestea lor de dragoste le-a dat emoții fanilor emisiunii de la Antena 1. Dezvăluiau că el a fost infidel de mai multe ori, dar ea l-a iertat și a acceptat să-i fie soție.

S-au cunoscut când el era căsătorit cu mama celor patru copii ai săi și a cerut-o pe Iustina în căsătorie după numai cinci luni de relație, iar în primul episod al emisiunii au și dezvăluit că au nunta planificată pentru vara aceasta.

Cererea în căsătorie a venit după cinci luni de relație și iată că, între timp, au avut nuntă pe 9 iunie 2024 și așteaptă un copil. Tânăra de 26 de ani este însărcinată și îl va face tătic pe Cornel pentru a cincea oară.

La TV, însă, cei doi sunt despărțiți momentan. În ultimul episod Insula Iubirii, Iustina i-a înapoiat lui Cornel inelul de logodnă și s-a distrat pe cinste cu ispitele masculine, amețită de aburii alcoolului.

Pentru Cornel, șocul a venit în momentul în care a vizionat o serie de filmări pregătite de Radu, în care Iustina și-a exprimat nemulțumirile legate de relația lor. Iustina a făcut aluzii la faptul că între Cornel și Loredana ar fi existat ceva mai mult decât o simplă îmbrățișare, aducând în discuție și aspecte intime ale vieții lor de cuplu.

„Nu înțeleg de unde a ieșit aia cu marea iubire. De unde și până unde? Am spus eu așa ceva că o fostă de-ale mele ar fi fost marea iubire? Nu! Niciodată! Nu știu de unde a ieșit chestia aia. Până în momentul de față marea mea iubire a fost ea, atât! Fac mereu glume cu Lala pe seama asta, i-am zis că seamănă cu o fostă și mereu îi zic să stea mai departe de mine. Facem glume, ne șicanăm. Ea (Iustina) știe că nu este mare iubire pentru că știe prea bine ce a fost acolo.', a spus Cornel în cadrul emisiunii Insula Iubirii.

Cornel a declarat ferm că va încerca să o convingă că suspiciunile ei legate de ce s-ar fi întâmplat între el și Loredana, mai ales în timpul unei intrări în apă, sunt nefondate.

„Ea nu știe ce face. Ea nu își dă seama de ce face. Ea vede doar ce am făcut eu și vorbește doar despre mine. Ceea ce a făcut ea este de 10 ori mai grav și mai nașpa, dar ea nu realizează lucrul ăsta. A intrat într-o transă din care nu mai iese. Eu așa ceva n-am văzut în realitate niciodată, dar aveam dubii. O cunosc, când începe să interpreteze ceva și se enervează, știu că nu gândește normal. Ia niște decizii și după aceea și ea se crucește de ce a făcut', a mai spus concurentul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton