Feli Donose a dat cărțile pe față despre noua relație. De ce își ține iubitul ascuns: „Foarte multă lume mă întreabă și nu am alt răspuns"

 Tudorache Simona
.

Feli Donose are o relație de câteva luni și e mulțumită de felul în care decurg lucrurile în viața ei. Atunci când nu urcă pe scenă, solista își petrece timpul cu Nora Luna sau cu iubitul ei. Artista s-a despărțit de tatăl fetiței ei în urmă cu doi ani, iar separarea a luat pe toată lumea prin surprindere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Despre relația care îi luminează trăirile, Feli Donose evită să vorbească și lasă timpul să aleagă momentul în care o să se afișeze cu alesul ei în public. A ales discreția și nu regretă, deși această dragoste îi dă aripi. Nu a căutat-o, nu o aștepta, dar a venit la momentul potrivit și e fericită.

feli-45feli-45

Feli, detalii despre noua relație

Feli Donose traversează o perioadă fabuloasă atât profesional, cât și sentimental. A lăsat trecutul în urmă și s-a reinventat.

„Sunt foarte bine, am ieșit în lume, mă revăd cu prietenii la acest eveniment minunat. Am avut o perioadă aglomerată, dar nu neapărat pentru că sunt o femeie independentă și îmi fac programul așa cum vreau eu. Foarte multă lume mă întreabă și nu am alt răspuns decât că sunt bine. Lucrurile se așează în viața fiecăruia exact așa cum trebuie, la momentul potrivit. Până acum e bine! Am avut un moment de sensibilitate și de deschidere și am spus treaba asta. E bine! Nu știu ce să spun altceva. Sunt liniștită, sunt bine!”, a mărturisit Feli Donose pentru Click!

Cum se simte Feli în relație

Nu a căutat în niciun fel această dragoste, dar a primit-o cu brațele deschise, pentru că e tot de ce avea nevoie. Îi aduce liniște și împlinire. „Nu am căutat! Toate cărțile astea de dezvoltare personală sau psihologii și terapeuții care vin și spun că toate lucrurile se așează când nu cauți, ele spun adevărul. Când nu cauți, când te liniștești, când lucrezi puțin la tine, când nu ai așteptări și nu pui presiune pe tine, când nu te bagi în lumea lui trebuie, toate lucrurile se așează sub o formă sau alta fix așa cât e scris”, a mai povestit Feli.

De ce își ține Feli iubitul ascuns

Solista nu vrea să epateze cu noua legătură, dar are convingerea că vor ieși și alte amănunte la lumină la un moment dat. „Cred că am ajuns într-un punct al vieții în care maturitatea îmi spune că e ok să-mi țin mai mult viața privată acasă, dacă va fi o conjunctură și va veni natural, probabil. Nu țin un secret, nu vreau să fiu această interesantă și așteaptă să-i fie descoperită viața amoroasă, habar nu am. Lucrurile în viața mea, sub toate formele, merg foarte natural și simplu și mă bucur de asta fără să bifez, fără să aștept, să am un timing, să am un plan de când îmi cunoaște cineva iubitul', spune Feli Donose pentru Spynews.ro.

Citește și: De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru, fosta lui iubită cu 40 de ani mai tânără: „Îmi doream altceva. Nu e o chestie normală' / În ce relații sunt acum

Citește și: Angela Similea, superbă într-o ținută albă, la un eveniment în comuna Chiajna: „De două luni am devenit…”. Artista a susținut-o din public pe colega ei, Mirabela Dauer, apoi a urcat pe scenă / EXCLUSIV

Citește și: Mircea Baniciu, primele declarații despre nepoțelul lui, după ce Ana Baniciu a născut: „Mi-a trimis Edy niște poze cu el, arată grozav. Fiecare eveniment de genul acesta e cu riscuri. Nu știi dacă se naște perfect…”/ De ce nu poate merge artistul la spital

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou! Cuplul și-a spus „adio” pentru a-11-a oară în trei ani de zile

Citește și: Eva Măruță, în primul ei interviu complex, după succesul filmului „Tati part-time”: „Am repetat mult acasă, cu părinții, și de multe ori și singură. Chiar dacă am doar 8 ani, eu simt că mi se potrivește mult actoria”/ EXCLUSIV

Ce știe fiica ei despre noua relație

Vedeta e întotdeauna lângă fiica ei atunci când poate, pentru că timpul pe care îl petrec împreună e cel mai valoros pentru ea.
„Fac tot posibilul să stau acasă cât de mult pot. Nu e nimic solicitant cu Nora Luna, sincer.  Îmi place să petrec timpul cu ea, mi se pare foarte tare. Aș face asta cât de des, într-adevăr, cu mici pauze, pentru că e nevoie și de mici pauze ca să poți să faci și altceva”,  a mai povestit cântăreața.

Feli nu a vorbit cu fiica ei despre noua poveste pe care o trăiește. Crede că la șase ani Nora Lună trebuie să aibă alte preocupări.

„Nora Luna un copil care se bucură de copilăria ei și la 6 ani nu conștientizezi lumea de om mare, e bine', a mai spus Feli.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton