Feli Donose are un nou iubit: „E un om care m-a făcut să înțeleg că iubirea nu-i cu am trecut de fluturi în stomac" / A trecut peste despărțirea de tatăl fiicei sale

 Tudorache Simona
.

Feli Donose a rmărturisit, la un an și jumătate de la despărțirea de tatăl fetiței sale, că are un nou iubit. Cei doi sunt de câteva luni împreună, iar artista recunoaște că trăiește o iubire matură și că se simte protejată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Feli Donose șoca pe toată lumea în decembrie 2022 atunci când anunța separarea de cel cu care se iubise în ultimii cinci ani. Artista a refuzat, însă, să vorbească prea mult despre această poveste și despre finalul ei.

Feli Donose are un nou iubit

Feli Donose iubește din nou și fericită. Artista are convingerea că și-a găsit bărbatul care să o completeze. „E un om care m-a făcut să înțeleg că iubirea nu-i cu am trecut de fluturi în stomac. Vezi că ni se potrivește cumva piesa asta, chiar dacă nu e despre el, e scrisă acum doi ani de zile. Iubirea e așezată. E o treabă ca să zicem așa, în care eu mă simt protejată, înțeleasă și mă simt ca atunci cum mă simt când sunt singură. N-am nicio jenă să mă manifest cum simt. Dacă sunt furioasă pot să spun „Nu vreau, lasă-mă'. Nu contează (n.r. – din ce zonă a țări este iubitul ei). Ideea este că e un om așezat, care pe mine mă ajută și mă mir că mă suportă și chiar îmi puneam întrebarea la un moment dat: „Suntem de jumătate de an împreună și eu nu mă cert cu băiatul ăsta'. Da, prietenele mele care au relații normale și sănătoase zic: „Felicia, asta e o relație normală', a spus Feli, în cadrul unei emisiuni radio.

feli-donose-30feli-donose-30

Fe s-a despărțit de Cătălin după cinci ani de relație

Solista a anunțat despărțirea de Cătălin, după cinci ani de relație, în decembrie 2022. Feli nu a vrut să dea prea multe detalii de separarea de bărbatul cu care are o fetiță,
„Mai sunt câteva zile până în 2023, iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așa că, vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim. Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit. Pe mine și Cătă ne leagă de aici încolo o relație de prietenie frumoasă, mult respect și cel mai important, rolul de părinți ai Norei Luna. Rog presa să ne respecte intimitatea, așa cum și eu am respectat presa la începutul carierei mele. Să avem un 2023 înfloritor', a scris Feli Donose, la momentul respectiv, pe Instagram.

Citește și: Cum a visat-o Oana Roman pe Mioara Roman la aproape două luni de la înmormântare: 'Mama și-a încheiat călătoria, a ajuns la destinație. Începe să ne dea de veste că…'

Citește și: Cum se înțelege Simona Halep cu noul antrenor, Carlos Martinez: „Îmi spune adevărul când nu dau bine și asta contează mult, pentru că…”/ Sportiva s-a retras de la turneul din Portugalia

Citește și: Paula Chirilă a recunoscut că a fost atrasă de Connect-R: „A fost crush-ul meu, eram fiartă pe el'. Dezvăluirile făcute de actriță la Te cunosc de undeva, unde sunt colegi

Citește și: Cum și-a cunoscut Shurubel soția și cum au ajuns să formeze un cuplu: „Eram mai mereu indisponibil emoțional, deci destul de infidel”

Cine și-a dorit ca Feri să se împace cu tatăl fetiței sale

Feli recunoaștea că s-a temut să le dea celorlați vestea despărțirii, asta pentru că mama ei sepa să se împace și să își continjue povestea.

„Ziua în care am anunțat divorțul de tatăl fetiței a fost cea mai grea pentru mine. Îmi era frică de părinții noștri, mă gândeam să nu îi rănim, ei nu înțeleg că s-au schimbat vremurile și la un moment dat trebuie să te rupi. Mama spera să ne împăcăm, că e copilul la mijloc. Am început să mă gândesc la mine și am zis că dacă am făcut acest pas a fost să fie Nora Luna bine. În momentul în care am postat mesajul cu despărțirea am bufnit în plâns', declara Feli Donose pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton