Feli Donose este fericită alături de noul iubit, dar despărțirea de tatăl fiicei sale a afectat-o mult: "Cea mai horror perioadă. Brusc eram două copile într-o casă..."

 Dumba Gabriela
.

Feli Donose este acum foarte fericită alături de noul său iubit, însă despărțirea de tatăl fiicei sale a afectat-o profund. Referindu-se la acel moment greu, Feli Donose spune că „a fost cea mai horror perioadă” și cu greu a reușit să treacă peste și să-și poată vedea liniștită de viața ei și a fetiței sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Feli Donose șoca pe toată lumea în decembrie 2022 atunci când anunța separarea de cel cu care se iubise în ultimii cinci ani. Artista a refuzat, însă, să vorbească prea mult despre această poveste și despre finalul ei, însă recent a recunoscut cât de greu i-a fost atunci.

950×950-00-80950×950-00-80

Cum a fost pentru Feli despărțirea de tatăl fiicei sale

Înainte de a-l întâlni pe Cătălin, cel care i-a devenit iubit și tatăl fiicei sale, Feli Donose era convinsă că va adopta un copil și va fi mamă singură. A avut o relație la distanță cu bărbatul iubit, acesta locuind în Germania acum câțiva ani, pentru ca în timp, el să ia decizia curajoasă de a reveni în țară și a-i fi alături iubitei sale.

„Eram într-o relaţie la distanţă cu Cătălin, care spunea că a decis să se mute în ţară ca să încercăm să avem o relaţie, or, eu nu mai avusesem o relaţie stabilă de foarte mulţi ani. Fugeam de angajament, pentru mine era: „NU! Mi-ai stricat meciul! Eu vreau să adopt şi să fiu mamă singură. Lăsaţi-mă în pace! Ce e cu toate planurile astea date peste cap? Tata moare, omul ăsta vine, eu relaţie? Când adopt?. (Râde) A fost un şoc foarte mare pentru mine pentru că a plecat tata şi a venit alt bărbat în viaţa mea. Apoi am rămas gravidă. Iar n-am mai înţeles nimic”, spunea Feli acum câțiva ani.

Doar cinci ani a durat povestea lor de dragoste și cu câteva zile înainte să se încheie anul 2022, cântăreața a anunțat despărțirea, deși erau logodiți de doar doi ani.

„Cea mai horror, aș putea să spun, perioadă, provocare, a fost când eu și tatăl Norei ne-am despărțit. Brusc eram două copile într-o casă, trebuia să-mi reorganizez nu că timpul, toată viața. Trebuia să-mi reorganizez viața în așa fel încât ea să nu simtă schimbarea asta care e mare și pentru totdeauna', a spus Feli recent, în podcastul Giuliei Anghelescu.

Citește și: Mircea Badea nu bea apă de 30 de ani: „Mă întreb cum de mai sunt în viață'. Băutura pe care o consumă zilnic

Citește și: Ce meserie a avut Florin Piersic Jr. în SUA, în tinerețe: „Făceam asta zilnic, cam 16-17 ore'

Tocmai din acest motiv, Feli a decis să ia o pauză de la cariera muzicală, însă a oferit câteva sfaturi pentru femeile care trec prin situații similare.

„Cred că lumea trebuie să audă, cred că multă lume trece prin asta în ultima vreme. Auzind, nu se mai simt singure. Sunt normale. Am descoperit despre mine că sunt o femeie puternică și șmecheră. Știu să fac lucrurile în așa fel încât ea să nu simtă schimbări mari. Pentru ea descopăr că sunt foarte puternică. Vorbesc deschis, mă las vulnerabilă, mă dau exemplu, sunt mult mai asumată și nu mă mai cenzurez', a explicat Feli Donose.

Cine este noul iubit al lui Feli Donose

Feli Donose iubește din nou și fericită. Artista are convingerea că și-a găsit bărbatul care să o completeze.

„E un om care m-a făcut să înțeleg că iubirea nu-i cu am trecut de fluturi în stomac. Vezi că ni se potrivește cumva piesa asta, chiar dacă nu e despre el, e scrisă acum doi ani de zile. Iubirea e așezată. E o treabă ca să zicem așa, în care eu mă simt protejată, înțeleasă și mă simt ca atunci cum mă simt când sunt singură.

N-am nicio jenă să mă manifest cum simt. Dacă sunt furioasă pot să spun „Nu vreau, lasă-mă’. Nu contează (n.r. – din ce zonă a țări este iubitul ei). Ideea este că e un om așezat, care pe mine mă ajută și mă mir că mă suportă și chiar îmi puneam întrebarea la un moment dat: „Suntem de jumătate de an împreună și eu nu mă cert cu băiatul ăsta’. Da, prietenele mele care au relații normale și sănătoase zic: „Felicia, asta e o relație normală’, a spus Feli, în cadrul unei emisiuni radio.

Vestea că formează din nou un cuplu a venit odată cu lansarea unei noi piese, „Ne Iubim'. „O să scriu până când n-o să mai fiu cântece despre iubire. Asta e pentru tine și jumătatea ta!', a spus Feli despre noul ei single.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton