Feli și-a sfătuit mama să divorțeze. Cum a fost viața ei după separarea părinților: „M-am maturizat într-o formă. Mi-am însușit și rolul de bărbat care o să aibă grijă de mama"

 Tudorache Simona
.

Feli Donose s-a despărțit de tatăl fetiței ei, dar a trecut în adolescență și prin divorțul părinților ei. Aceste fapte de viață au marcat-o, dar au făcut-o și să vadă viața cu alți ochi. Artista recunoaște că nu a fost luată prin surprindere de acest episod, pentru că certurile erau la ordinea zilei la ei în familie. Ba mai mult, și-a sfătuit mama să facă acest pas, sătulă fiind de tot ce trăia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Feli a făcut mai multe mărturisiri despre separarea părinților ei în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo Trandafir. Deși avea doar 14 ani atunci când s-a produs, vedeta a privit cu maturitate tot acel fim în care juca unul dintre rolurile principale și a încercat să își susțină mama așa cum a știut. Nu a dramatizat în niciun fel situația, dar de atunci trăirile ei nu au mai fost la fel, se schimbase.

feli donodse 98feli donodse 98

Feli și-a dorit ca părinții ei să divorțeze

Feli s-a maturizat devreme, iar asta datorită întâmplărilor din viața ei, unele deloc ușoare. Artista a învățat ceva din fiecare experiență și a mers mai departe.

„Eu, la fel ca Nora, am fost un copil matur de mică, mai bătrânică. Ai mei, clasicul în perioada aceea, se certau foarte des. Mama muncea tot timpul, tata a început să își facă un anturaj, alcool, clasic.

Pentru mine nu a fost un șoc când au divorțat ai mei. Eu i-am zis mamei să divorțeze, decât să facă doar ceartă și scandal, nu mai puteam. Aproape 14 ani aveam. Eu cred că mama, atunci când a zis „ok, gata, divorțez', după toată perioada aceea cu scandaluri și tot circul acela care se întâmplă când urmează să te desparți, eu m-am maturizat într-o formă… Mi-am însușit și rolul de bărbat care o să aibă grijă de mama, partea masculină, puternică', a mărturisit Feli în podcastul lui Teo Trandafir.

Citește și: Cum se înțeleg Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană după zeci de scandaluri și procese: „L-am invitat de nenumărate ori să stăm de vorbă. Copiii noștri…'

Citește și: Alina Sorescu susține că Alexandru Ciucu le interzice fiicelor să participe la concertele ei: „S-a întâmplat de multe ori, deși ele își doreau. Eu am intentat procesul, din păcate…'

Citește și: Canotorul Florin Enache, medaliat cu aur la Paris, are o relație de 10 ani. Ce spune iubita lui despre programul lui încărcat: 'Ne respectăm deciziile și plăcerile' / EXCLUSIV

Citește și: Cât de afectat a fost Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, de divorțul părinților: „Te simți singur, că vrei să intri în pământ, de parcă nu mai vrei să fii acolo deloc. Îmi vărsam toți nervii în…'

Citește și: Viața secretă a băieților lui Vladimir Putin cu fosta gimnastă Alina Kabaeva. Ce se știe despre Ivan și Vladimir, fiii de 5 și 9 ani ai președintelui Rusiei

Cum și-a protejat Feli mama după divorț

După divorț, Feli a făcut totul ca să își protejeze mama. Simțea că asta ține de datoria ei și nu se putea abate de la acest rol.

„Am zis de atunci „Lasă, mama, eu sunt bărbatul tău de acum înainte, am grijă de tine', ceea ce am, făcut fără să-mi dau seama, de-a lungul anilo. Plecând de acasă și în drum spre muzică, mie mi-a fost foarte greu să fiu într-o relație cu cineva. Mi-am indus iubirea de atât de multe ori, pentru că eu nu eram femininul meu, eram masculină, că trebuie să fac, că nu am timp. Cum exista cineva în viața mea care să mă facă mai moale, mai sensibilă, mai feminină, mie nu mi se părea normal. Eu trebuie să fiu bărbatul de care mama are nevoie ca ea să fie bine, ca eu să fiu bine, ca și Nora să fie bine. Inclusiv în relația mea de acum am porniri de „eu sunt bărbatul în casă', a mai spus artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton