Ce au făcut Felicia Filip și Cristian Mihăilescu de ziua regizorului: ”Era cu ambele telefoane la ureche, dar eram și eu lângă el, și eram apelată...” Artistul a împlinit 80 de ani / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Regizorul Cristian Mihăilescu a împlinit 80 de ani. Soțul Feliciei Filip a schimbat prefixul pe data de 24 iulie, iar de ziua lui a stat cu ambele telefoane la ureche. Dar mesajele de felicitare au început să vină cu trei zile înainte și…curg și astăzi, după cum ne-a povestit îndrăgita soprană.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Cristian Mihăilescu, soțul Feliciei Filip, a schimbat prefixul pe data de 24 iulie, iar de ziua lui a stat cu ambele telefoane la ureche. Reputatul regizor a împlinit 80 de ani.

5-25-2

Citește și: Felicia Filip a povestit ce surpriză i-au făcut admiratorii, de ziua ei: 'Suntem înconjurați de oameni care ne iubesc, ne susțin și doresc să….' Care este relația ei cu Dumnezeu / EXCLUSIV

Citește și: Felicia Filip a povestit ce surpriză i-au făcut admiratorii, de ziua ei: 'Suntem înconjurați de oameni care ne iubesc, ne susțin și doresc să….' Care este relația ei cu Dumnezeu / EXCLUSIV

Citește și: Ce părere are mama lui Pepe despre Yasmine, actuala noră, și ce îi dorește fiului ei: 'Îi mulțumesc lui Dumnezeu că și-a găsit jumătatea…' Tatiana Pascu a vorbit și despre relația cu nepoții ei / EXCLUSIV

Citește și: Elisabeta Lipă, despre delegația României înainte de Jocurile Olimpice la Paris: „Bătălia este cruntă și toată lumea își dorește să fie acolo, pe podium. Totuși, noi avem puterea să ne luptăm cu ei, cot la cot, de la egal la egal. Asta înseamnă că noi compensăm prin…” / EXCLUSIV

Felicia Filip și Cristian Mihăilescu, cetățeni de onoare ai orașului Zărnești

Felicia Filip împlinește anul acesta nu mai puțin de 33 de ani de iubire cu soțul ei. La 25 de ani de căsnicie, și-au reînnoit jurămintele la biserică, și de atunci poartă verighetele din argint. Soprana susține că destinul i-a unit și i-a și ajutat, mereu.

'Pe 24 iulie era cu ambele telefoane la ureche, dar eram și eu lângă el și eram apelată, de ziua lui. A fost foarte frumos. E un moment în care toată lumea îi demonstrează că e iubit și prețuit. Și asta e frumos. Telefoanele au început să sune cu trei zile înainte, dar și după…', a declarat Felicia Filip, pentru viva.ro.

Pe data de 27 iulie, soprana Felicia Filip și regizorul Cristian Mihăilescu au fost făcuți cetățeni de onoare ai orașului Zărnești, unde se desfășoară în fiecare an și Festivalul 'Ecoul Pietrei Craiului'. Cei doi artiști fac parte din juriul acestul eveniment de la munte. Anul acesta, festivalul – concurs 'Ecoul Pietrei Craiului' are loc la începutul lunii octombrie.

Felicia Filip: 'La noi întotdeauna a fost un echilibru…'

Felicia Filip mai este cetățean de onoare al orașului natal, Slatina, dar și cetățean de onoare al orașului Pitești. În schimb, Cristian Mihăilescu mai este cetățean de onoare al orașului Brașov, dar și cetățean de onoare al orașului Tg. Mureș.

'Vom fi în juriu la Festivalul Internațional Capitala Muzicală de la Sibiu, ce se va desfășura la începutul lunii septembrie. Iar în octombrie vom fi la Zărnești, unde are loc și o nouă ediție a Festivalului 'Ecoul Pietrei Craiului', a declarat Cristian Mihăilescu, pentru viva.ro.

'La noi, întotdeauna a fost un echilibru. Cumva, destinul ne și ajută… Fiecare dintre noi a primit distincții în orașe diferite, dar de această dată am fost făcuți cetățeni de onoare în același oraș, respectiv în orașul Zărnești', a declarat Felicia Filip, pentru viva.ro.

După 33 de ani de iubire, Felicia Filip și soțul ei poartă verighete de argint

Felicia Filip spune că soțul ei are o vorbă, pe care o spune mereu, legată de ei. Apreciata soprană mai spune că au amândoi povești pe care le spun, dar și unele care rămân numai ale lor.

'Am schimbat verighetele cu cele de argint pe care le purtăm acum. Și sigur că am avut o întâlnire frumoasă cu cei mai apropiați și cei mai dragi sufletului la momentul respectiv. Dar pentru noi chiar așa este, fiecare zi este o sărbătoare. Avem poveștile noastre care se pot spune și povești care rămân doar ale noastre și au o frumusețe absolut extraordinară.

Și, îi mulțumim tot timpul lui Dumnezeu și, așa cum lui Cristian îi place să spună, că ‘din miliardele de posibilități, Dumnezeu a făcut în așa fel să ne întâlnim noi doi. Ceea ce este foarte frumos. Și chiar așa este.', a declarat soprana, pentru viva.ro.

Felicia Filip: 'Să ne bucurăm de cele bune…'

'Să ne bucurăm de cele bune! Pentru că ele există. Ele sunt întotdeauna. Important este cât avem noi ochi și suflet să le vedem și să ne bucurăm de ele. Iar întâlnirea de la VIVA a fost ceva extraordinar, cu personalități importante, de marcă. Pe de altă parte, dacă sunt și din cei care critică, aceia sunt nefericiți', a declarat Felicia Filip, pentru viva.ro, după petrecerea VIVA! 2024.

Foto: viva, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton