Felicia Filip a povestit ce surpriză i-au făcut admiratorii, de ziua ei: ”Suntem înconjurați de oameni care ne iubesc, ne susțin și doresc să....” Care este relația ei cu Dumnezeu / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Felicia Filip, premiată de Florentina Opriș la gala ei. Marea artistă a rememorat un moment din cariera ei, când spune că s-a simțit extraordinar. Soprana afirmă că artiștii sunt aleși de Dumnezeu și că ei, atunci când cântă, se deschid cerurile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Felicia Filip, premiată de Florentina Opriș la gala ei. Îndrăgita artistă susține că a avut emoții de fiecare dată când a urcat pe o scenă, indiferent unde a fost aceasta.

00

Citește și: Felicia Filip și soțul ei gătesc împreună pentru masa de Crăciun: „În bucătărie, noi facem spectacol. Regula după care noi preparăm este…”

Citește și: Felicia Filip a împlinit 65 de ani: „Sunt un om norocos. M-am născut chiar de Ziua Fericirii'. Imagini de la nunta sopranei cu soțul ei, Cristian Mihăilescu

Citește și: Cum arată mormintele personalităților marcante, de la cimitirul Bellu. Locul de veci al lui Mihai Eminescu este îngrijit, dar al Mariei Tănase a fost lăsat în paragină… Care a fost ultima dorință a marii artiste / EXCLUSIV

Citește și: Oana Ioniță, detalii despre momentul în care Liviu Vârciu a cerut-o de nevastă, în Ibiza: „Eu nu am mai vorbit cu el de atunci. A fost o perioadă din tinerețea mea și…”. De ce l-a refuzat

Ce a povestit îndrăgita soprană la o gală de premiere

Felicia Filip a mărturisit că are emoții de fiecare dată când urcă pe scenă și că artiștii sunt aleși de Dumnezeu.

'Ea este o persoană care ne încântă sufletul cu muzica ei, iar din punctul meu de vedere, să dăruiești sănătate înseamnă să vibreze sufletul de bucurie. Vă mulțumesc tare mult și să știți că o să vă rog să luați loc', a spus Florentina Opriș la gala ei. Vedeta a spus că muzica are un rol important pentru că ea 'vibrează într-un anume fel'. Așa că a întrebat-o pe celebra soprană 'care este momentul în care a simțit că inima sa lucrează la cel mai înalt nivel.'

'Să vă spun mai întâi că muzica într-adevăr ordonează universul și comunică direct cu creația însăși. Sunt bucuroasă să fim aici și să avem ocazia să punem în valoare: frumusețea, echilibrul, generozitatea fiecăreia…', a declarat Felicia Filip.

'Se spune că artiștii sunt aleși, iar ei, în momentul în care cântă, se deschid cerurile'

Felicia Filip susține că a avut emoții indiferent pe ce scenă a urcat.

'Și dacă vorbim de un moment, fiecare moment, când am pășit pe scenă, indiferent de cât de valoroasă a fost acea scenă sau aparent, în plan secund, întotdeauna au fost emoții. Pentru că asta a fost principala comunicare, să aduci mintea în suflet și să faci posibilă acea vibrație. Așadar, pe orice scenă am cântat, de pe patru continente și cânt în continuare, important a fost faptul că, așa cum am văzut înainte de a începe, ați făcut o cruce… Că tot ceea ce facem, este până la urmă o comunicare cu Dumnezeu. Și se spune că artiștii sunt aleși, iar ei, în momentul în care cântă, se deschid cerurile.', a declarat Felicia Filip.

Felicia Filip: 'Fiecare spectator în parte mi-a cântat mie…'

Felicia Filip a rememorat un moment după un concert din luna martie, când este ziua ei de naștere, și toată sala i-a cântat 'La mulți ani!'.

'Mi-e greu să aleg un moment în care cânt, să spun că e cel mai important… Aș spune că ziua în care m-am născut, care este ziua fericirii, prima zi de primăvară astronomică și ziua mea. A fost o sărbătoare de un 20 martie, când pe scena Operei Naționale București am cântat 'Traviata', în montarea lui Cristian Mihăilescu, soțul meu. Și, când s-au terminat toate aplauzele și s-a tras cortina, când mergeam spre cabină, am auzit că se cântă.

Și mi-am dat seama că cineva cântă și crește acest cântec. De fapt, sala, fiecare spectator în parte, mi-a cântat mie 'Mulți ani trăiască!' A fost unul din momentele de suflet, de care îmi amintesc tot timpul și îmi dau seama că, indiferent de realizările noastre, nu suntem singuri. Suntem înconjurați de oameni care ne iubesc, ne susțin și doresc să ieșim în valoare.', a povestit Felicia Filip.

Foto: arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton