Ea este femeia de 92 de ani, care arată cu 30 de ani mai tânără. Care este secretul longevității: ”Este ridicol! Îmbătrânirea se întâmplă dacă te...”

 Calin Maria Bianca
.

Ea este femeia de 92 de ani, care arată cu 30 de ani mai tânără. Joan Richmond-Woodhouse este femeia în vârstă de 92 de ani, care a cucerit pe toată lumea. Are zeci de mii de urmăritori pe rețelele de socializare și zilnic primește numeroase aprecieri și complimente privind frumusețea ei. Nimeni nu i-a dat vârsta pe care o are, ci maxim 60 de ani, astfel că destul de mulți internauți s-au întrebat care este secretul longevității ei, dar și ce trucuri de frumusețe are!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mulți credeau faptul că Joan Richmond-Woodhouse nu are mai mult de 60 de ani, astfel că au avut un șoc când au aflat vârsta reală. S-a născut în anul 1930, însă se pare că vârsta este doar un număr pentru ea. Recent a ajuns virală pe TikTok, asta după ce a postat numeroase videoclipuri pe internet, în care vorbește despre trucurile ei de înfrumusețare, dar și despre secretul longevității.

whatsapp-image-2023-07-12-at-14.57.30-1whatsapp-image-2023-07-12-at-14.57.30-1

Citește și: Cine este Bunica Gherghina, vedetă pe TikTok la 74 de ani: „E ceva minunat! E bine cu tehnologia asta”

Citește și: Andreea Bostănică, după ce s-a zvonit că a picat BAC-ul: „Nu m-a încurcat să îmi procur trei apartamente în Chișinău, un penthouse, altul în București. Nu mai vorbesc de mașină'. Ce note a obținut Regina TikTok-ului la Bacalaureat

Citește și: Cum a fost surprins Andrei Neacșu la o petrecere, la două luni de la divorțul de Ilinca Vandici. Florin Salam i-a făcut o dedicație fiului său, Zian

Citește și: Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, sărut pasional în public. Vedeta l-a consolat pe tenismen după ce a pierdut un meci important

Ea este femeia de 92 de ani, care arată cu 30 de ani mai tânără

Ei bine, Joan, care este cunoscută online sub numele de Grandma Joan, nu doar că arată cu 30 de ani mai tânără, ci se menține extrem de bine la cei 92 de ani, atât fizic cât și mental. Recent, le-a spus celor 33.000 de urmăritori ai săi din mediul online faptul că secretul frumuseții este o rutină cât mai simplă. De ani de zile a folosit o cremă cunoscută și la noi în țară, fără a avea nevoie de altceva.

M-am născut pe 6 septembrie 1930. După război, când aveam vreo 16 ani, abia apăruse crema Nivea și prietena mea a venit acasă și mi-a spus: Crema asta tocmai a apărut. Încercați-o, este genială. Așa că am folosit crema Nivea ani și ani și ani și ani', a mai povestit aceasta.

Care este secretul longevității sale

Totuși, dacă secretul frumuseții ei l-am aflat cu toții, mulți se întreabă cum de este atât de longevivă, dar și cum a reușit să arate atât de bine la cei 92 de ani. Ei bine, de data aceasta nu este vorba despre produsele folosite, ci cel mai important aspect este dat de 'lipsa grijilor'. Grandma Joan susține că pentru a te menține sănătos și fericit, tot ce trebuie să faci este să nu-ți mai faci griji'.

 Pentru a vă menține fericiți trebuie să nu vă mai stresați din cauza lucrurilor. Adică, este ridicol! Nu are rost să te îngrijorezi. Îmbătrânirea se întâmplă dacă te îngrijorezi, se întâmplă dacă nu o faci. Așa că de ce să te deranjezi să te îngrijorezi deloc, înțelegi ce vreau să spun? Este doar viața', a spus femeia.

Femeia de 92 de ani primește numeroase complimente pentru frumusețea ei

Joan Richmond-Woodhouse este foarte activă pe rețelele de socializare, unde zilnic postează momente din viața ei sau vorbește cu fanii săi. Totodată, fiindcă aparițiile ei sunt destul de dese, internauții nu ezită și îi fac numeroase complimente, fie legate de frumusețea ei, fie de sfaturile pe care le dă tuturor, zi de zi.

Ești o doamnă minunată și fabuloasă. Și dai adevărate sfaturi grozave', a fost unul dintre comentariile primite.

Sursă foto: Facebook / TIKTOK

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton