Festivalul de la Cannes 2024: cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu/ Heidi Klum, Meryl Streep și Jane Fonda au făcut furori la ceremonia de deschidere

 Oana Pantazi
.

Festivalul de la Cannes 2024: cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu. Cea de-a 77-a ediție anuală a Festivalului de Film de la Cannes a debutat pe 14 mai și timp de 11 zile cinefilii vor avea parte de un adevărat regal, sute de vedete A-list urmând să defileze pe croazetă. Și cum faimosul festival nu este doar despre filme, ci și despre fashion și party-uri glam, iată care au fost cele mai frumoase ținute cu care ne-au încântat vedetele în prima zi de festival!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Festivalul de la Cannes 2024: cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu. Festivalul de la Cannes a debutat în forță, ieri, sute de vedete răspunzând prezent invitației la unul dintre cele mai importante festivaluri de film, care are loc în sudul Franței an de an. Pe lângă peliculele memorabile, atrag atenția ca un magnet ținutele celebrităților care defilează pe covorul roșu, acesta fiind unul dintre cele mai așteptate momente, și nici anul acesta nu au lipsit outfiturile memorabile.

greta-gerwiggreta-gerwig

Festivalul de la Cannes 2024: cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

Prima seară a Festivalului de Film de la Cannes a debutat cu proiecția filmului „The Second Act”, producție a cărei protagonistă este Lea Seydoux. Vedetele s-au pregătit intens pentru eveniment și nu au dezamăgit nici de data asta. Ca în fiecare an, am remarcat rochii de seară, ținute black tie, dar și outfituri îndrăznețe care au declanșat blițurile în cascadă. Printre celebritățile care au făcut furori pe covorul roșu s-au numărat Heidy Klum, Léa Seydoux și Meryl Streep, care a impresionat printr-o elegantă ținută Dior Haute Couture.

Citește și: Ce ținute au etalat invitații la petrecerea de Ziua Regalității. Marina Voica, apariție elegantă la 87 de ani / Denise Rifai, Alexandru Ciucu și Malvina Cervenshi au fost surprinși la eveniment

Citește și: Selly, discurs la Summitul NATO pentru Tineret din Miami: „Nu vreau să trăiesc într-o lume unde AI decide ce este adevărat şi ce nu'

Citește și: Dana Marijuana s-a împăcat cu fostul iubit, după ce își anulaseră nunta. Artista a spus de ce l-a iertat: „Bărbatul meu nu mai bea, nu mai e gelos, avem atâtea…'

Léa Seydoux, vedeta serii, a atras atenția într-o superbă rochie din paiete argintii (Louis Vuitton), cu decolteu amplu și șliț adânc pe picior. Una dintre cele mai apreciate ținute a fost cea purtată de fotomodelul Heidi Klum, care a ales să poarte o spectaculoasă creație Saiid Kobeisy Couture de culoare roșie. Printre celebritățile care au impresionat, de asemenea, se numără Juliette Binoche (Dior Haute Couture), Greta Gerwig (Saint Laurent), Helena Christensen (Vivienne Westwood), Eva Green (Armani Privé), Taylor Hill și Jane Fonda, într-o formă de zile mari la 86 de ani.

Meryl Streep, premiul Palme d’Or pentru întreaga carieră

Fără doar și poate, Meryl Streep a furat toată atenția din prima clipă, și nu doar datorită superbei rochii Dior, ci și pentru că ultima oară a pășit pe covorul roșu de la Cannes în urmă cu 35 de ani. Legendara actriță, care a fost recompensată cu nenumărate premii de-a lungul carierei, având nu mai puțin de 21 de nominalizări la Oscar și trei statuete câștigate, a primit ieri-seară, la ceremonia de deschidere a Festivalului de la Cannes, un trofeu Palme dOr onorific.

Meryl Streep și-a început cariera în 1977, iar doi ani mai târziu a luat primul ei premiu Oscar, cu fabulosul rol din „Kramer contra Kramer”.

„Ai schimbat felul nostru de a vedea femeile în lumea cinematografiei (….), ne-ai oferit o nouă imagine despre noi înşine”, i-a spus actriţa franceză Juliette Binoche, fără a-și putea stăpâni lacrimile.

„Sunt atât de fericită că nu v-aţi plictisit de mine”, a spus Meryl Streep, vizibil emoționată.


Foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton