Fetele care lucrau în studiourile de videochat pentru frații Tate erau însemnate. Ce tatuaj aveau pe mână

 Raiciu Adriana
.

Frații Tate au ajuns din nou în centrul atenției, după ce ar fi sechestrat două fete în vila din Capitală. Anchetatorii au descoperit că, de fapt, cei doi aveau mai multe tinere care făceau videochat pentru ei. Se pare că aceste domnișoare erau însemnate cu numele „stăpânilor”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE. GRATIS, AICI!

Poliția a descins în vila din Pipera a fraților Tate. Cei doi frați sunt acuzați că au racolat fete pe care ulterior le-au trimis să practice prostituția. După ce oamenii legii au ajuns la fața locului, au descoperit că două tinere, dintre care o fată de 21 de ani din SUA și o româncă de 20 de ani, erau ținute cu forța în locuința acestora din Capitală. De asemenea, anchetatorii au mai aflat faptul că aceștia aveau mai multe tinere care făceau videochat pentru ei.

fratii-tate-1-1fratii-tate-1-1

Ceea ce este și mai ciudat este faptul că aceste domnișoare erau însemnate cu numele „stăpânilor”. Mai exact, aveau tatuate pe braț „Owned by Tate', care, în traducere, înseamnă „Aparțin lui Tate'.

Citește și: Frații Tate ar fi sechestrat, de fapt, două fete.Cine sunt și cum au ajuns în vila din Capitală

Citește și: Cobra Tate, prima reacție, după ce el și fratele lui au fost acuzați de proxenetism și viol:'Se așteptau să avem droguri'

Citește și: Cine este Miruna, iubita lui Omar Arnaout.A cerut-o în căsătorie

Citește și: Primele imagini cu Laura Giurcanu, la întoarcerea de la Survivor.A fost așteptată cu sarmale și cozonac 

Fetele care lucrau în studiourile de videochat pentru frații Tate erau însemnate

Frații Tate se laudău cu ceasuri, mașini și afaceri profitabile, chiar și cu ultimele lor cuceriri. Însă, puțini știau de unde le provine averea. Anchetatorii au descoperit că, de fapt, cei doi aveau mai multe tinere care făceau videochat pentru ei. Se pare că aceste domnișoare erau însemnate cu numele „stăpânilor”.

De asemenea, surse judiciare au dezvăluit, pentru Gândul, că, într-o locație închiriată la aproximativ 500 de metri de adresa la care locuiesc și care arată ca o adevărată fortăreață, au fost descoperite patru fete, între care trei românce și una din SUA.

Fiecare domnișoară avea camera ei, iar în încăperi erau multe jucării erotice, dar și camere video, pe care le foloseau pentru videochat.

Cele două românce tatuate cu numele fraților Tate au fost reticente în fața polițiștilor, însă a treia româncă și fata din SUA susțineau că sunt ținute în casă împotriva voinței lor.

Procurorii au formulat acuzații de viol

Pe Emma Aida Gabbey a cunoscut-o online și i-ar fi spus că s-a îndrăgostit de ea și că vrea să vină în România. Deși tânara era într-o relație, a decis să părăsească SUA și să vină să îl cunoască pe bărbat. Însă, ajunsă la fața locului, tânara și-a dat seama că era vorba despre o înșelăciune. Astfel, l-a anunțat pe prietenul ei american, iar acesta a luat legătura cu ambasada.

Ulterior, autoritățile americane au înștiințat imediat Poliția Română, care, la rândul ei, a transmis mesajul către IPJ Ilfov.

Dosarul a fost preluat de DIICOT – Structura Centrală, după ce, în urma cercetărilor, s-au conturat posibile infracțiuni de trafic de persoane și viol, care au deschis un dosar in rem. În consecință, frații Tristan și Andrew Tate au fost lăsați liberi, în condițiile în care, deocamdată de pe numele lor nu au fost formulate acuzații, în mod oficial.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton