Fetele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu, afectate de custodia comună a părinților: "Este bulversant. Se discută și încă este o problemă" / Au 7 și 9 ani

 Dumba Gabriela
.

Fetele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu sunt afectate de custodia comună a părinților pentru că nu este ușor pentru doi copii de 7 și 9 ani să locuiască o săptămână cu mama lor și altă săptămână cu tatăl. Case diferite, medii diferite, tabieturi diferite. Alina Sorescu speră ca, în cele din urmă, să se rezolve cum este mai bine pentru fetițe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu a făcut apel atunci când Instanța a decis ca fetele să locuiască o săptămână la ea și una la tatăl lor, precizând că nu au un domiciliu stabil și nu este benefic pentru ele, însă nici acum nu s-a găsit o altă variantă mai bună.

263434268-4651050024938360-5453793734149220971-n-crop-1651576154263434268-4651050024938360-5453793734149220971-n-crop-1651576154

Cum le afectează pe fete divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Instanța a hotărât ca Raisa și Carolina să locuiască o săptămână cu mama lor și alta cu tatăl, Alexandru Ciucu. Alina Sorescu a mărturisit că decizia o să fie respectată până când procesul privind programul de vizită o să se finalizeze, chiar dacă, după cum a punctat, acest lucru este bulversant pentru cele mici.

Nu aș vrea să intru acum în detaliile acestea, sunt legate de procesul care încă este pe rol. (n.r. detalii cu privire la cum comunică cu fetițele ei când se află la fostul soț) Toate lucrurile acestea fac parte din proces, care nu este unul de custodie. S-a tot spus și s-a înțeles greșit, nu e un proces de custodie. Custodia este comună.

Se discută încă și există o problemă la acest program de vizită, care este o săptămână cu o săptămână. Este bulversant pentru două fetițe de 7 și de 9 ani să stea o săptămână într-o parte, o săptămână în altă parte. Vom vedea, va mai dura până când procesul se va finaliza, încă mai sunt pași de parcurs până când decizia o să fie definitivă.

Deocamdată a fost această primă decizie, urmează să vedem dacă o să rămână așa. Da. (n.r. un proces poate dura mai mulți ani) Aceștia sunt pașii pe care trebuie să îi urmăm. Da. (n.r. decizia rămâne așa până se termină procesul) Sunt niște lucruri legate de noțiuni juridice pe care nu toată lumea le cunoaște foarte bine.', a declarat Alina Sorescu pentru ego.ro.

Citește și: Din cauza procesului de divorț cu Alexandru Ciucu, Alina Sorescu n-a putut să-și planifice vacanța cu fiicele: ‘Nu se pune problema să cedez. Situația noastră atipică legat de tot procesul…’

Citește și: Daniel Balaciu susține că regretă că a bătut-o pe Dana Roba și cere să fie judecat în libertate: „Nu o voi mai lovi niciodată. Fetițele au nevoie de mine…’

Citește și: Alina Sorescu, decizie importantă în carieră, după divorțul de Alexandru Ciucu: ‘Îmi place să experimentez. Simt că fetele se mândresc cu mine și…’

Cine o ajută cu fetițele pe Alina Sorescu atunci când are evenimente

Alina Sorescu acordă o mare atenție creșterii fiicei lor, mai ales atunci când sunt în grija ei, însă cu toate astea, și pe plan profesional se dedică foarte mult. Chiar și așa, nu-și neglijează fetele absolut deloc, alegând ca atunci când are un program prea încărcat să le lase în grija părinților săi, care au avut grijă de ele încă de când erau foarte mici, fiind obișnuite micuțele cu ei.

‘În primul rând eu mă ocup de fetițe, dar mă ajută și părinții mei, așa cum m-au ajutat dintotdeauna, ei au fost principalul meu sprijin în creșterea lor încă de când s-au născut.’, a spus Alina Sorescu pentru Playtech.ro.

Deși nu au pus problema de a pleca într-o altă țară, Alina Sorescu și fiicele ei se poate relaxa pe cinste pe meleagurile românești, totul până la 7 zile, cât timp micuțele pot sta la ea.

„Având în vedere că s-a decis ca fetițele să locuiască o săptămână la mamă, o săptămână la tată, e mai complicat să ne facem planuri pe termen lung. Așa că vom avea plecări mai scurte și mai dese în limita celor 7 zile, pe care trebuie să le petreacă la fiecare dintre părinți„, spunea Alina Sorescu.

Între timp, fetele o însoțesc pe mama lor peste tot și sunt mândre să-i calce pe urme.

Sunt foarte fericite, le place să cânte, le place când sunt cu mine pe scenă. Am filmat împreună la videoclip-ul Crede în tine', în care apar și ele alături de mine. Le place, amândouă au înclinații artistice. Simt că le prinde bine acest gen de activitate artistică, așa cum prinde bine oricărui copil care, prin participarea la aceste cursuri, se dezvoltă pe multe planuri.', a mai spus Alina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton