Fetițele Gabrielei Cristea și-au făcut debutul în muzică și au filmat un videoclip cu tatăl lor, Tavi Clonda: "Am fost deja la un casting..."

 Radulescu Ruxandra
.

Fetițele Gabrielei Cristea și-au făcut debutul în muzică. Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt mândrii părinți a două fiice superbe. Cuplul de vedete sunt foarte dedicați fetițelor, de aceea se străduiesc să le implice în fiecare activitate. Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, a lansat un colind unde și Victoria și Iris pot fi auzite cântând.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. În ciuda carierei și a responsabilității profesionale, cei doi reușesc să petreacă mereu timp alături de cele două fiice, Victoria și Iris. Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au toate motivele să fie mândri căci copilele lor par să le calce pe urme. Tavi Clonda a lansat un clip, în care cântă și fiicele lui.

victoria-si-irisvictoria-si-iris

Fetițele Gabrielei Cristea și-au făcut debutul în muzică

Soțul Gabrielei Cristea a lansat un clip la un colind de iarnă, în care se afla alături de soția Gabriela Cristea, dar și de cele două fiice ale lor, Victoria și Iris. Imaginile înfățișează o atmosferă idilică de familie, în care Gabriela Cristea, soțul și fetițele se bucură în jurul bradului de Crăciun. Victoria și Iris arată precum două prințese în rochițele lor albe și desfac cadouri în timp ce părinții își împart săruturi tandre.

Citește și: Cum arată Andreea Marin în pantaloni din piele, după ce a slăbit 16 kilograme: „Acest stil vă prinde foarte bine”

Citește și: Lui Adi Sînă i s-au furat 1200 de dolari de pe card: „Tocmai am fost prădat, până m-am prins eu…”

Citește și: Niculina Stoican și-a dat demisia de la conducerea Ansamblului Maria Tănase: 'M-am eliberat de o povară și vreau liniște. Eu am făcut…' Ce spune Constantin Enceanu, aflat în scandal cu Niculina Stoican / EXCLUSIV

Cu toții dansează, împodobesc bradul, fac cozonaci și se bat cu făină. Chiar dacă a mers cu fetele în studioul de înregistrări, Tavi Clonda spune că nu-și dorește să le forțeze pe acestea să facă ceva ce nu și-ar dori și are răbdare să le descopere și să-și descopere talentele.

'Cu ele (n.r. cu cele două fete pe care le are alături de Gabriela Cristea) am fost deja la un casting, dar acum ceva timp. Erau cam micuțe atunci. Nici nu vreau să le forțez foarte tare', a declarat Tavi Clonda, potrivit ego.

Cum s-au purtat fetițele Gabrielei Cristea și ale lui Tavi Clonda la studioul de înregistrări

Tavi Clonda a fost impresionat de atitudinea fiicelor sale la studioul de înregistrări, chiar dacă nu au stat foarte bine la capitolul răbdare, având în vedere că au 6 și, respectiv, 4 ani. Au reținut însă perfect versurile colindului „Vine iar Crăciunul'.

'Am făcut acum o piesă de Crăciun și este prima piesă de Crăciun sau, mai bine zis, prima piesă în care cânt cu ele. Am fost pentru prima dată în studio cu ele', a mai spus Tavi Clonda.

'A ieșit foarte bine. Nu au avut răbdare foarte mult. Bineînțeles că în jumătate de oră a trebuit să trag totul, dar o să iasă foarte frumos. Chiar vă invit să intrați pe 'Victorienii' pe Youtube, să ne ascultați. O să filmăm zilele acestea și videoclipul. Este foarte frumoasă piesa', a mai completat Tavi Clonda pentru sursa citată.

Cum au reacționat fanii la clipul în care apar fiicele Gabrielei Cristea

Între timp, videoclipul a fost lansat și are deja mii de aprecieri și aproape 100 de comentarii.

'Nu știu dacă este „construita' aceasta poveste, dar aceasta e numai problema voastră personala. Din punctul meu de vedere, ceea ce vreti sa ne transmiteti este fantastic! Ce poate fi mai frumos decât o familie fericita? Ce poate fi mai frumos decât Crăciunul în familie? Ce poate fi mai frumos decât un tata minunat si o mama harnica și isteață care fac totul pentru fericirea copiilor lor? În fond de unde provine fericirea? Mulțumesc pentru emoțiile pozitive! Felicitări!' este unul dintre comentariile lăsate de fani în urma lansării videoclipului.

FOTO: YT

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton