Fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu a câștigat prima luptă în instanță cu văduva actorului: "Acum urmează bătălia cea dură"

 Oana Pantazi
.

Fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu a câștigat prima luptă în instanță cu văduva actorului. În urmă cu un an și jumătate, când regretatul actor s-a stins din viață, Anca Lăcrămioara Codrescu, fiica sa adoptivă, a aflat că tatăl ei nu i-a lăsat nimic și, de atunci, se luptă cu văduva actorului și cu cei doi fii ai ei pentru drepturile care i se cuvin.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu a câștigat prima luptă în instanță cu văduva actorului. Anca Codrescu s-a mutat în Spania, cu ani în urmă, unde a luat-o de la capăt. La moartea tatălui ei, a aflat cu stupoare că omul care a înfiat-o în copilărie nu i-a lăsat nimic din averea sa și de atunci încearcă să-și facă dreptate. Iată însă că fiica adoptivă a actorului a câștigat o primă luptă, foarte importantă, în instanță – a fost recunoscută drept moștenitoare!

ancaanca

Fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu a câștigat prima luptă în instanță cu văduva actorului

Anca a suferit enorm după ce a aflat că tatăl ei a încetat din viață și trăiește cu regretul că nu i-a putut fi alături părintelui ei în ultimele clipe de viață. Unica fiică a lui Constantin Codrescu nu se aștepta la deznodământul ulterior, fiind șocată de faptul că numele ei nu apărea în testament, drept urmare, de atunci, încearcă să-și facă dreptate. Anca nu a avut niciodată o relație bună cu văduva regretatului actor, așadar a ales calea justiției.

„Am fost recunoscută drept moștenitoare a defunctului Codrescu Constantin, m-a anunțat avocatul meu. Ceilalți moștenitori nu se așteptau. Avocatul meu a fost contactat cu încercarea de a ne da 7.000 de euro, ca să renunț la proces', a scris Anca Codrescu în social media.

Citește și: „Mă ascundeau să nu-mi văd mama’. Fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu, dezvăluiri șocante după moartea actorului

Citește și: „Nu se poate împărți cu frații vitregi'. Fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu vrea să recupereze moștenirea din partea mamei sale

Pentru fiica regretatului actor e un pas important, acum Anca urmând să participe la succesiune alături de frații ei vitregi și văduva actorului.

'Avocatul meu, care dorește să își păstreze anonimatul, mi-a dat vestea că sunt recunoscută și eu drept moștenitoare. El mi-a mai vorbit și despre reacția văduvei tatălui meu. Am înțeles că dânsa este foarte supărată că voia să scape de chestia astea, de proces, că se întreba cât să mai aștepte succesiunea?

Avocatul i-a spus însă că eu am toate drepturile depline și că nu era corect să mă dea deoparte. E un prim succes, în instanță, e mare lucru. Văduva tatălui meu a crezut până în ultimul moment că vor moșteni tot de la tata ea și fiii ei și că pe mine mă vor exclude.

Acum urmează să vină bătălia cea dură, dânsa trebuie să demonstreze ce s-a întâmplat cu bunurile tatălui meu, cu unele donații. Acum începe războiul cel mare. Aceasta a fost, se pare, doar încălzirea', a declarat Anca Lăcrămioara Codrescu pentru Playtech.ro.

Anca Codrescu: „A fost convins de către dânsa să nu îmi lase absolut nimic”

Anca Codrescu n-a fost în relații bune niciodată cu ultima soție a tatălui ei, actorul Constantin Codrescu, care a înfiat-o atunci când era micuță. Aceasta consideră că cea care l-a convins pe actor să nu îi lase nimic este chiar Vasilica Codrescu, văduva lui Constantin Codrescu.

‘Vreau să spun că o am la mână pe ultima doamnă Codrescu, nu merită altfel să îi mai spun. Ea nu a fost mamă pentru mine și nici nu a fost. Și nici nu va fi. Lacrimile care au apărut pe micile ecrane au fost și sunt false. Eu o să apar și o să dau știrea-bombă…

Pentru că se știe că a fost convins de către dânsa să nu îmi lase absolut nimic. Deci, ca să vă dau detalii, tatăl meu nu mi-a lăsat nimic, eu nu sunt în testamentul tatălui meu’, a declarat Anca Codrescu pentru viva.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton