Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit 5 ani! Cum arată Sara și ce lecții de viață îi dă mamei ei: "Are o personalitate foarte puternică și mă bucură mult asta"

 Dumba Gabriela
.

Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit 5 ani zilele trecute și a avut o dorință specială de ziua ei, care a bucurat-o foarte mult pe mama ei, dar și pe colegii ei de la Antena 1. Sara are o personalitate puternică și, în ciuda vârstei fragede, i-a oferit mamei ei lecții importante de viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Alessandra Stoicescu a devenit mamă la 43 de ani și alături de Sara a petrecut cei mai frumoși ani din viața ei. Fetița îi seamănă leit mamei sale nu doar fizic, ci și ca personalitate și asta nu poate decât să o bucure enorm pe prezentatoarea de la Antena 1.

445751512_1006184800864454_1628784143174969325_n445751512_1006184800864454_1628784143174969325_n

Cum a sărbătorit-o Alessandra Stoicescu pe fiica ei, Sara, care a împlinit 5 ani

Alessandra Stoicescu și soțul ei, Sergiu Constantinescu, s-au căsătorit civil pe 21 iunie 2013, iar nași le-au fost Gabriela Firea și Florentin Pandele partenerul ei de viață. Și-au unit destinele în același an, pe 5 octombrie 2013, iar pe 29 iulie 2019 a venit pe lume micuța Sara Maria, fiica atât de mult așteptată.

Zilele trecute, prezentatoarea Antena 1 a sărbătorit-o pe fiica ei, iar Sara a avut o dorință specială de ziua ei, pe care mama s-a grăbit să i-o îndeplinească.

'Sara și-a dorit că toți colegii mei să primească o felie de tort de ziua ei, așa că a venit în platou și le-a făcut o surpriză dulce. Este atât de fericită când dăruiește, are o sclipire în ochișori și o bucurie… Tare mândră sunt de ea și am vrut să împărtășesc cu voi', a scris prezentatoarea Tv pe rețelele de socializare zilele trecute, postând și mai multe fotografii cu Sara, unicul său copil.

„Sara, 5 ani de zâmbete', mai scria vedeta tot zilele trecute, arătând-o pe fetița bălaie, cu gropițe în obrăjori.

Are, însă, o personalitate puternică: 'E șefă peste tot, în primul rând în casă, desigur, unde noi ne străduim să nu îi facem toate poftele și să o educăm cât mai echilibrat posibil, dar și în grupurile ei de prieteni. Are o personalitate foarte puternică și mă bucură mult asta, sper să rămână așa și să aibă parte în viață de oameni care să susțină modul ei de a fi pe toate planurile', spunea mama ei pentru OK! în urmă cu câteva luni.

Citește și: Încă un azil al groazei în Ilfov, cu medicamente și alimente expirate. ANPC: „Ce au constatat comisarii noștri depășește orice urmă de latura umană'

Citește și: Ana Maria Bărbosu păstrează definitiv medalia de bronz, după ce TAS a respins solicitarea făcută de Jordan Chiles și Federația de Gimnastică din SUA. Reacția româncei: „Această luptă…’

Cât de mult seamănă Sara cu mama ei, Alessandra Stoicescu

Întrebată, la un moment dat, cât se vede în fiica sa, Alessandra Stoicescu spune că Sara este mult mai curajoasă decât ea.

„Sincer, foarte puțin. Nu am fost un copil atât de curajos, atât de deschis, desigur, fiind influențată de o copilărie foarte diferită față de vremurile de acum. Sara a luat însă tot ce e mai bun de la mine și de la Sergiu și, în plus, și-a pus amprenta unică de care este extrem de conștientă, nelăsându-se influențată de cei din jur, nici de noi și nici de prietenii ei mici', declara Alessandra Stoicescu în urmă cu ceva timp.

La cinci ani, Sara Maria Francesca e deja o domnișoară cochetă, iar celebra ei mamă, Alessandra Stoicescu, se declară mândră de felul în care evoluează.

„Mă bucur foarte mult că a început să aibă grijă să nu păteze hainele când se joacă sau mănâncă și văd că se transformă, încet, încet, într-o domnișoară cu care mi-e mai mare dragul să petrec din ce în ce mai mult timp… ca fetele', spunea știrista de la Antena1 pentru unica.ro.

Vedeta Antenei are convingerea că seamănă foarte mult cu fiica sa când vine vorba de vestimentație, pentru că și Sara preferă doar anumite haine.

„Aici semănăm foate mult, Sara se bucură de o bluză roz sau de o rochiță pe care o tot poartă fără să se plictisească de ea, iar acum are niște jeanși preferați din care nu mai iese. Asta e foarte bine și pentru că parcă se lungește pe zi ce trece și îi rămân mici hăinuțele destul de repede. Așa, măcar nu rămân nepurtate', adaugă Alessandra Stoicescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton