Cum a reușit Emma, fiica lui Ilie Năstase, să intre la universitatea unde au studiat Prințul William și Kate Middleton. Ce a povestit Amalia Năstase: ”A avut de susținut 19 examene...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Emma, fiica Amaliei și a lui Ilie Năstase, a trecut printr-o perioadă extrem de solicitantă. Tânăra a trebuit să susțină nu mai puțin de 19 examene pentru a intra la universitatea unde au studiat Kate Middleton și Prințul William. Amalia Năstase ne-a dat toate detaliile despre reușita fiicei ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Emma, fiica Amaliei și a lui Ilie Năstase, se poate lăuda cu o performanță greu de egalat. Tânăra a reușit să intre la una dintre universitățile de top din Europa.

44534453

Citește și: Amalia Năstase a aflat de ziua ei că Emma, fiica ei cea mică și a lui Ilie Năstase, a fost admisă la facultatea unde a studiat și Prințul William: „Nu puteam să primesc cadou mai frumos”

Citește și: Cum l-a învațat Amalia Năstase valoarea banului pe fiul ei de 8 ani: „Așa a învățat și matematică. Își strânge banii, ne dă să-i punem pe card!”

CItește și: Cum a reacționat Anca Dumitra când a aflat că e însărcinată și cum i-a dat vestea soțului ei, Manfred Spendier: „A fost foarte emoționant. După ce am văzut rezultatul testului…”/ Cum s-a descurcat la filmările pentru „Las Fierbinți”

Citește și: Bianca Brad, afectată că fiul ei a devenit mai distant: „Când era mic, era foarte afectuos cu mine, dar de când cu adolescența abia îl mai pot atinge. Mi se strânge inima când mă gândesc că va pleca la studii și…' / EXCLUSIV

Amalia Năstase, despre fiica ei, Emma, după ce a fost admisă la o prestigioasă universitate: 'A avut de susținut 19 examene…'

Amalia Năstase susține că fiica ei cea mică, Emma, a avut de susținut nu mai puțin de 19 examene. Vedeta mai povestește că este foarte greu să susții atâtea teste, dar cu toate acestea moștenitoarea ei le-a trecut pe toate cu brio, pentru a ajunge să studieze unde și-a dorit.

'Emma a terminat, în sfârșit, examenele de Bacalaureat. A avut de susținut 19 examene și a și 'graduat' liceul, adică l-a terminat. A avut petrecerea și ceremonia. Alessia trece anul lV la facultate la Paris… și Tomiță… El trece în clasa a lll-a, dar i se pare foarte mult, deja. A zis: 'De ce atâta școală? Câți ani mai am de școală?' 'Mulți'. E foarte mult de învățat, mai ales în ultimii ani, în anii de liceu și Bacalaureatul acesta, să dai 19 examene, este greu.', a declarat Amalia Năstase, pentru viva.ro.

Amalia Năstase va face naveta între Franța și Scoția

De acum înainte, Amalia Năstase va face naveta, pentru fete, între Franța și Scoția. Vedeta va avea o vară plină, fiind ocupată cu pregătirea fetelor pentru școală, dar și cu vacanțele.

'Emma a fost acceptată la St. Andrews în Scoția, universitatea pe care au urmat-o Kate și Prințul Wiliam. Va face antropologie, sociologie și economie.', a mai declarat Amalia Năstase, pentru viva.ro.

'Vrem să mergem și cu toții la mare, și cu Tomiță și prietenii lui, dar o pregătim și pe Emma de facultate și o să mergem cu ea în Scoția. Mergem și la Alessia, la Paris, la un festival, tocmai când începe ea școala. Va fi o vară plină, între câteva vacanțe și pregătitul copiilor mari de școală', a mai spus Amalia Năstase.

Alessia, fata cea mare a Amaliei și a lui Ilie Năstase, studiază la Paris, în cadrul Școlii de Design Parsons, iar Emma la University of St. Andrews. Acolo e locul în care Prințul William și soția lui, Kate Middleton, s-au cunoscut în 2001. Prințul William are diplomă în Geografie, iar soția lui, Prințesa de Wales, a absolvit aceeași universitate, dar la Istoria Artelor.

„Nu puteam să primesc un cadou mai frumos de ziua mea, felicitări iubita mea Emma! Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru cei mai buni copii din lume’a scris Amalia Năstase pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu scrisoarea de admitere a Emmei.

Amalia Năstase se pregătește pentru un eveniment foarte important, împreună cu Fundația Renașterea

'Pregătim cursa pentru 8 iunie. Am fost la Roma tot Board-ul Renașterea, ca să vedem cum arată 150 de mii de oameni îmbrăcați în roz. Sperăm și la București să strângem destui oameni ca să ne ajute să răspândim mesajul că un diagnostic de cancer de sân nu trebuie neapărat să fie o sentință.

Dacă mergi la medic, la controlul periodic, ai toate șansele să-l descoperi într-un stadiu incipient care mărește foarte mult șansele de supraviețuire. Îndemn femeile să meargă periodic la control. Și sunt testele papanicolau pentru cancerul de col uterin și ecografii-mamografii pentru cancerul de sân.', a declarat Amalia Năstase, pentru viva.ro.

Când a primit fata cea mare a lui Ilie Năstase vestea că va studia la Paris

În ceea ce o privește pe fata cea mare, Alessia, Amalia Năstase povestea în 2021 cum a primit vestea că tânăra va studia la Paris, la Școala de Design Parsons, care a fost absolvită de designeri celebri precum Marc Jacobs și Tom Ford.

„A intrat în cameră la mine la 8 dimineața cu laptopul în brațe, urlând și plângând. Am zis că mor, că s-a întâmplat ceva. (…)

Ne-am uitat toți, am plâns toți. Și acum am pielea de găină când vorbesc. Îmi aduc aminte cât de impresionată am fost pentru că, știi, ca și părinte, îți spui: „Băi, poate exagerez eu, poate copilul meu nu e chiar așa cum zic eu'. Dar uite că e mai mult decât ziceam eu că e’, a spus Amalia Năstase atunci.

La rândul său, Alessia a povestit cum a reacționat și Ilie Năstase când a aflat vestea cea mare.

„Pe tata l-am sunat și i-am spus că am intrat. Era foarte fericit mai ales când a aflat că am și bursă. Nu știa ce să zică. Era șocat. Mai ales că, nu era vorba despre el, dar avea de-a face cu tenisul și s-a emoționat’, a spus Alessia.

Foto: Facebook, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton