Fiica Biancăi Drăgușanu are un stil de viață sănătos și refuză zahărul, la doar 7 ani: ”E ceva rău. Noi nu...”. Ce replică a avut Sofia când i-a fost servit desertul la restaurant

 Calin Maria Bianca
.

Fiica Biancăi Drăgușanu are un stil de viață sănătos la doar 7 ani. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu are mare grijă de imaginea ei. Nu, nu doar când vine vorba despre operațiile estetice, ci și privind stilul de viață sănătos și echilibrat. Face mult sport și nu lipsește din sala de fitness, însă pe lângă asta, nu consumă alcool și nici zahăr. Se pare însă că nu doar ea are acest obicei cu dulciurile, ci și fiica sa!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu este mamă cu normă întreagă și încearcă să își educe fiica cât de bine poate pentru a avea un viitor frumos și lipsit de griji. O ia mereu cu ea, fie că este vorba de diferite întâlniri pe plan profesional, fie la atelierul unde creează rochii, cert este că se ocupă foarte mult de ea, astfel că micuța Sofia a luat deja câteva din obiceiurile sănătoase ale mamei sale.

dragusanu4-1200×1200-2dragusanu4-1200×1200-2

Citește și: Ce își dorește fiica Biancăi Drăgușanu să devină când crește: „Eu îmi urmez sufletul, îmi plac…'. Sofia are 6 ani

Citește și: 'Eu nici măcar nu am voie să plâng în fața copilului meu'. De ce se ferește Bianca Drăgușanu să fie supărată în fața fiicei sale, Sofia

Citește și: Elena Gheorghe suferă de hernie cervicală: „M-a ținut la pat două săptămâni. Mulți medici mi-au spus că trebuie să mă oprez”. Ce tratament face acum

Citește și: Ce și-au spus Pepe și Oana Zăvoranu după divorț, în direct la TV: „O să mă intereseaze mereu ce se întâmplă în viaţa ta. Te iubeam şi…'

Fiica Biancăi Drăgușanu are un stil de viață sănătos și refuză zahărul, la doar 7 ani

Ei bine, nu! Asta nu o spunem doar noi, ci se poate vedea cu ochiul liber din postările făcute recent de Bianca Drăgușanu. Vedeta a ieșit la restaurant alături de fiica ei, astfel că după ce și-au delectat papilele gustative cu diferite preparate culinare, le-a fost servit și desertul. Dacă mulți copiii erau nerăbdători să mănânce din desert, Sofia a ținut să-i spună mamei sale că zahărul nu face deloc bine și mai bine nu mănâncă.

„Nu atinge zahărul. Zahărul e ceva rău. Nu mâncăm zahăr.„, i-a spus Sofia mamei sale, moment în aceasta i-a dat dreptate, însă a ținut să precizeze că poate mânca ceea ce i-a fost servit.

Bianca Drăgușanu a imortalizat imediat momentul în care fiica ei a spus clar că zahărul face rău și nu este bun, arătând fanilor cât de multe știe la doar 7 ani, dar și cât de mândră este de ea. Totuși, vedeta i-a spus fiicei sale că poate să servească desertul, neavând atât de mult zahăr.

De ce și-a dat Bianca Drăgușanu fiica la o școală de stat

Bianca Drăgușanu a demonstrat nu o dată, ci de mai multe ori, că este o mamă extrem de devotată, care-i face toate plăcerile fiicei sale, asta pentru că merită. Ce-i drept, Sofia are doar 7 ani, însă știe foarte multe lucruri și este foarte deșteaptă, mama ei filmând-o mai tot timpul. Vedeta are mare grijă de ea, dar la fel de mult și Victor Slav, tatăl ei, astfel că cei doi au decis să meargă la o școală de stat. Deși aveau bani pentru o școală privată, Bianca Drăgușanu a explicat că și ea tot la stat a fost și a reușit în viață mai bine decât mulți care au stat în școli private.

„(…) Și, deși eu sunt genul acela de mamă care își permite să își ducă copilul la o școală privată, am ales o școală de stat. Dacă eu am crescut la o școală de stat și am reușit pe propriile forțe tot în viață, consider că și ea ar putea să facă face la fel.

Am „N’ exemple de copii care ai fost trimiși pe la Londra sau la cele mai scumpe școli din București și nici măcar nu știu să citească în engleză și ei sunt la școală cu profil. Sau se duc la școlile astea unde dai 5000 de euro pe lună și joacă fotbal toată ziua. Fata mea e în clasa zero și chiar sunt mândră de ce capacitate are și cum își rezolvă singură toate temele acasă. Știe să scrie, știe să citească… dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?

Eu la 6 ani stăteam cu cheia de gât în fața blocului. Mă lăsa mama și pleca la serviciu, eram cu sora mea, stateam în vacanță în fața blocului, n-aveam școală privată. Dacă eu sunt un om sănătos la cap sunt sigură că și ea va reuși în viață pe același sistem’, a spus Bianca Drăgușanu pentru Unica, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton