Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a împlinit 8 ani: "Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a trimis cel mai bun și frumos înger să mă iubească!"

 Oana Pantazi
.

Azi, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a împlinit 8 ani, iar mama ei, ca de fiecare dată, i-a transmis un mesaj emoționant în social media, însoțit de o fotografie superbă. Adorabila Sofia seamănă perfect cu tatăl ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Bianca Drăgușanu este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. A reușit din punct de vedere profesional și, chiar dacă viața ei sentimentală, nu a fost mereu pe roze, compensează din plin la capitolul maternitate, pentru că are o fetiță superbă. Sofia a împlint azi 8 ani, iar mama ei a marcat momentul și printr-o postare emoționantă în social media, care a adunat mii de aprecieri.

Bianca-Dragusanu-si-Sofia-1Bianca-Dragusanu-si-Sofia-1

Fiica Biancăi Drăgușanu a împlinit 8 ani

Sofia are doi părinți și celebri care se mândresc cu ea, și au și de ce, pentru că este o fetiță adorabilă. Deși nu mai formează de ani buni un cuplu, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas în relații bune după divorț, în primul rând de dragul fiicei lor, Sofia, care azi a împlinit 8 ani. Fetița locuiește cu mama ei, însă își vizitează tatăl adeseori, iar fanii nu contenesc să comenteze asemănarea tată-fiică ori de câte ori Victor Slav postează câte o fotografie cu Sofia în social media.

Citește și: Mona Nicolici povestește că a învățat „târziu și greu să comunice' cu soțul ei, chef Cezar Munteanu: „Nu găseam o soluție pentru a regla lucrurile. E cam mult piper în căsătoria noastră, pentru că…'

Citește și: Oana Ioniță continuă lupta cu fostul soț, Florin Budnaru, și vrea program prelungit cu fiul lor: „Am doar două zile pe săptămână, e prea puțin pentru o mamă’. Cât de mult s-a îmbunătățit relația cu Maxim / EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu, care obișnuiește să-și țină fanii la curent cu viața personală, le-a făcut azi urmăritorilor ei o surpriză plăcută – o fotografie cu Sofia, însoțită de un mesaj aniversar emoționant.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a trimis cel mai bun și frumos înger să mă iubească: Sofia. La mulți ani, copilul meu minunat! Ești iubirea mea infinită! ps: și soarele lu buni”, a fost mesajul pe care Bianca i l-a transmis fiicei sale în mediul online.

Bianca Drăgușanu și-a dus fiica la coafor

Micuța Sofia s-a pregătit intens pentru ziua ei de naștere, iar Bianca și-a dus fiica la coafor.

„Sofia se pregătește intens pentru ziua ei care este mâine. A venit să se facă frumoasă. Tăiem și vârfurile, facem freză nouă, sunteți pregătiți cu toții, da? Eu te fac frumoasă de ziua ta și mâine vine tati și te ia, ce părere de asta? Bună, nu?', a spus Bianca Drăgușanu.

Sofia nu dorește să calce pe urmele părinților ei

Deși are doi părinți celebri, cu state vechi în lumea showbizului, și era de așteptat să-și dorească să le calce pe urme, fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav își dorește să activeze într-un domeniu ce nu are nicio legătură cu profesiile părinților ei.

Invitată, cu un an în urmă, alături de mama ei, la emisiunea „Teo Show, fiica Biancăi Drăgușanu i-a adresat câteva întrebări lui Teo Trandafir legate de cariera în televiziune. Sofia a mărturisit atunci că visează să ajungă medic veterinar, căci iubește animalele și vrea să-și urmeze „sufletul.

„Îți place cum te descurci? De câți ani ești în televiziune?, a întrebat-o Sofia pe Teo Trandafir.

„Nu-mi place foarte des cum mă descurc, uneori mă descurc mai bine, alteori mai rău, așa cum se întâmplă cu toată lumea, că nu avem toți o zi excepțională. Sunt în televiziune de 27 de ani. Nici mami nu apăruse la televizor. Eram cam ca mami acum, iar eu nu voiam să fac asta, nu-mi plăcea televiziunea, voiam să fac cu totul altceva, dar s-a întâmplat. Să știi tu de la mine, întotdeauna să urmezi ce vrei tu, nu ce îți zic alții, i-a răspuns vedeta de la Kanal D.

„Da, eu îmi urmez sufletul, îmi plac animalele și vreau să fiu doctor veterinar, i-a spus fiica Biancăi Drăgușanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton