Fiica cea mare a Andreei Antonescu nu știe despre despărțirea ei de Victor Vrînceanu: "Nu am discutat cu Sienna pe acest subiect"

 Dumitrache Laura
.

Fiica cea mare a Andreei Antonescu, Sienna, nu a aflat despre separarea vedetei de fostul ei partener, Victor Vrînceanu. Artista a anunțat despărțirea de iubitul ei, la scurt timp după ce a născut-o pe fiica lor, Venice. Fiica cea mare a cântăreței este plecată în America.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară la sfârșitul anului trecut, aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta s-a despărțit de tatăl fiicei sale, Victor Vrînceanu, iar în prezent se dedică creșterii micuței Venice. Fiica cea mare a cântăreței locuiește în America și nu a aflat despre despărțirea mamei sale de fostul ei iubit.

andreea antonescuandreea antonescu

Andreea Antonescu s-a despărțit de Victor Vrînceanu la scurt timp după ce a născut-o pe Venice. La acea vreme, Sienn:a, se afla în America. Fiica cea mare a artistei locuiește împreună cu tatăl său, și cu mama Andreei Antonescu. Vedeta a declarat că, momentan nu vrea să-i spună Siennei că s-a despărțit de tatăl surioarei ei.

Citește și:Andreea Antonescu a îmbrăcat rochia de mireasă, după despărțirea de tatăl fetiței sale: „Aștept părerea voastră”

Citește și:„Șansele ca eu să trăiesc erau minime”. Boala gravă de care a suferit Andreea Antonescu în copilărie. Medicii nu i-au dat speranțe

Citește și:Horia Moculescu cere socoteală TVR-ului, după ce România a ratat finala Eurovision 2023: „Bani de care ne-am băutut iar joc'

Citește și:Cu ce se ocupă Dan Bordeianu de când s-a mutat la țară. Cum arată casa pe care actorul a renovat-o după moartea tatălui său

Fiica cea mare a Andreei Antonescu nu a aflat despre separarea artistei de Victor Vrînceanu

Andreea Antonescu s-a despărțit de tatăl fiicei sale, Venice. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate la scurt timp după venirea pe lumea a fiicei lor. Chiar și așa, Andreea Antonescu și comentatorul sportiv Victor Vrînceanu au o relație decentă, de dragul micuței.

Recent, Andreea Antonescu a declarat că fiica ei cea mare, Sienna, nu a aflat momentan despre despărțirea de Victor Vrînceanu. Artista a explicat că Sienna a plecat în America după ce ea a născut și nu știe că s-a despărțit de tatăl surioarei ei. Chiar și așa, cântăreața preferă să nu îi spună acum Siennei și așteaptă să vorbească cu ea față-n față.

Nu am discutat încă cu Sienna pe acest subiect, da. Ea mai are acces, (n.r. la știri) dar eu și mama mea încercăm să îi restricționăm, să spunem, unele lucruri. La urma urmei, este un copilaș de 12 ani. Consider că, poate, cea mai bună variantă este să vorbesc cu ea față în față.Întotdeauna mi-am dorit și mi-am promis, încă de când am rămas însărcinată cu Sienna, că o să fac tot posibilul ca să devin cea mai bună prietenă a ei ca ea să aibă încredere în mine, să discute cu mine absolut orice. ', a declarat Andreea Antonescu, potrivit Ego.

Andreea Antonescu: „Sienna a plecat din România după ce am născut”

Andreea Antonescu a acceptat ca fiica ei cea mare, Sienna, să locuiească în America, alături de tatăl ei. Sienna s-a întors în România în decembrie anul trecut, atunci când artista a născut-o pe Venice. Astfel, Andreea Antonescu a luat decizia de a discuța față în față cu fiica ei despre despărțirea de Victor Vrînceanu.

Sienna a plecat din România după ce am născut, dar nu până în momentul în care noi doi ne-am separat. Am considerat că, decât să o anunț prin FaceTime sau telefon, mai bine ne vedem față în față și discutăm acest subiect. Mă gândesc, nu știu. Când eram mică, mi s-a spus la un moment dat: Andreea, ai grijă! Cele mai grele două meserii sunt de părinte și terapeut!'. Am realizat că așa este. Este greu să fii părinte. Dar, pe de altă parte, cele mai mari satisfacții ale vieții de aici ți le iei. Dar trebuie să stai să gestionezi, te ocupi de un suflețel inocent, care te vede ca pe Dumnezeu, care te vede un gigant, un puternic. Atunci, este greu să nu dezamăgești un suflet curat și sincer, care te iubește necondiționat.', a mai spus artista.

Sienna locuiește în America cu tatăl său și cu bunica ei, mama Andreei Antonescu

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, iar împreună au o fiică, Sienna, 11 ani. Pentru că a crescut încă de mică în America, Andreea Antonescu a fost de acord ca fiica ei să locuiască alături de tatăl ei, dar sub supravegherea bunicii sale, mama Andreei Antonescu. De când a devenit mamă pentru a doua oară, artista vorbește la telefon mai des cu mama ei.

În ultima perioadă, am vorbit și mai des cu mama la telefon. Ce să spun, întotdeauna am fost o persoană ușor mai retrasă sau o persoană care a preferat să rezolve perioadele mai grele cu ea însăși. Nu am vrut să îi împovărez pe cei din jurul meu cu problemele mele. În al doilea rând, am considerat că cele mai bune decizii sunt cele pe care le iau eu pentru că știu toate datele problemei. Cei din jurul meu, oricât mi-ar fi de apropiați, pot să fie influențați de unele situații, pozitive sau negative. Am zis că dacă în viața asta vreau să dau vina pe cineva, este corect și normal să dau vina pe mine și să îmi asum. Da, cer păreri și mi-a plăcut întotdeauna să cer sfaturi dacă le cer, dar deciziile finale, fiind vorba de viața mea, trebuie să îmi aparțină.'

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton