Fiica cea mare a Andreei Bălan debutează în muzică, la 6 ani. Ella a înregistrat o piesă cu mama ei: „Am fost cu ea în studio și...”

 Ifrim Georgiana
.

Ella, fiica cea mare a Andreei Bălan, își face debutul în muzică și va lansa o piesă cu mama ei celebră. Artista e mândră că fetița ei îi calcă pe urme și este atrasă de domeniul artistic, mai ales că ea și-a început cariera muzicală pe vremea când avea 10 ani. Iată declarațiile cântăreței!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Din mariajul cu George Burcea, Andreea Bălan are două fiice, pe Ella (în vârstă de 6 ani) și Clara (în vârstă de 4 ani). Divorțul oficial a fost pronunțat în urmă cu un an, după un proces care a durat mai bine de doi ani. De la separarea legală, fetițele celor doi au rămas în grija mamei lor, care a luptat în instanță pentru a obține custodia exclusivă. Recent, Andreea Bălan a vorbit despre rolul de mamă și relația cu fiicele ei, anunțând debutul muzical al Ellei, fiica ei cea mare. Cele două vor lansa o piesă împreună, moment pe care artista îl așteaptă cu multă emoție.

nacsd0nacsd0

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, ipostaze tandre în așternuturi. Cum s-au fotografiat cei doi

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, prima apariție la un eveniment monden. Cum s-au afișat și ce reacție au avut fanii: „Semănați puțin la fizionomie'

Citește și: Vlad Miriță, 7 ani de la căsătorie. Ce cadou a primit de la soția lui, Maria: „Am ajuns în Bulgaria, într-un loc foarte frumos”/ EXCLUSIV

Citește și: Cât costă tratamentul urmat de Rona Hartner împotriva cancerului. Artista a fost externată din spital: „Sunt epuizată de oboseală”

Fiica cea mare a Andreei Bălan își face debutul în muzică

Andreea Bălan este o mamă fericită și împlinită, mai ales că fiicele ei vor să-i calce pe urme și sunt pasionate de muzică. La 6 ani, Ella își va face debutul muzical și urmează să lanseze o piesă cu mama ei celebră, intitulată „Copilărie'. Cele două surori merg deja la lecții de pian, însă sunt implicate în diverse activități, care să le ajute să se dezvolte armonios.

„Urmează să scot o piesă cu Ela, am fost cu ea în studio, am înregistrat și abia aștept. Piesa se numește Copilărie. Ella are 6 ani, eu am debutat la 10 ani. Urmează să o dau și la canto. Au început să facă pian', a susținut artista, potrivit playtech.ro.

Victor Cornea este antrenorul de tenis al fiicelor Andreei Bălan

Andreea Bălan și-a implicat cele două fiice în diferite activități extrașcolare. Se pare că Victor Cornea, iubitul mamei lor, le-a devenit antrenor de tenis, însă Ella și Clara merg și la înot, dansuri, gimnastică și lecții de patinaj.

„Au de toate: tenis, pian, gimnastică ritmică, dans sportiv și engleză. Eu le iau și le duc la toate, nu bunica. Bunica are grijă de casă, e în vârstă, nu poate să le ducă în Bucureștiul ăsta. Eu le iau, termin programul la 3.30, le iau de la școală când sunt la școală și apoi în fiecare zi au câte ceva. Acum, în vacanță, le-am dus în fiecare zi. Când am fost plecată, nu prea s-au dus. Adică mama face ce poate, dar dacă eu sunt plecată, nu poate să conducă de colo colo. De la acest eveniment mă duc să le iau de la tenis. Le-a lăsat mama la tenis, de acolo fugim repede la dansuri. Și în fiecare zi fac chestia asta.

Au început recent să învețe să joace tenis. Am descoperit și eu cât de frumos este acest sport, prin prisma relației cu Victor, și atunci m-am gândit ca și Ella și Clara să învețe să joace tenis. Ele știu să și patineze, vreau să le duc la schi la iarnă. Adică fac mai multe sporturi, Ela face și înot, ca mai târziu să aleagă ce le place', a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Fiicele Andreei Bălan vor începe școala

În curând, fiicele Andreei Bălan vor începe școala, fiind înscrise la o instituție de învățământ de stat.

„Ella începe clasa întâi, iar Clara va fi în grupa mare la grădiniță. Avem rechizite, avem ghiozdănel, avem tot ce ne trebuie, deci suntem pregătite. Ella și-a făcut temele toată vara, că a primit teme, e foarte organizată, foarte disciplinată, ordonată, abia așteaptă. Clara mai puțin, nu știe ce e de capul ei', a mai spus ea.

Deocamdată, artista nu știe dacă George Burcea va fi prezent în prima zi de școală a fetițelor: „Nu știu, dacă nu are filmări, poate vine. Dacă are, nu știu ce face, nu am vorbit, dar depinde de programul lui. Dacă e liber, vine, dacă nu, nu'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton