Fiica cea mică a lui Mihai Morar își face debutul pe micile ecrane: "A trebuit să semnez pe 100 de ani ". Roua va juca în filmul produs de Mirela Retegan

 Dumitrache Laura
.

Mihai Morar este unul dintre cei mai de succes oameni de televiziune oameni de la noi din țară. Pe lângă cariera sa impresionantă, Mihai Morar are o familie minunată alături de Gabriela Morar și fiicele lor, gemenele Mara și Cezara și Roua, în vârstă de patru ani. Micuța își face debutul pe micile ecrane!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Morar se poate declara un tată împlinit. Fiica sa cea mică, Roua va apărea într-un film. Omul de radio este extrem de mândru de fiicele sale, iar acum are un nou motiv de bucurie. Mezina familiei, Roua, va avea primul său rol într-un film, pe care Mirela Retegan îl va lansa la începutul anului 2024.

morar si sotia samorar si sotia sa

Roua, fiica cea mică a lui Mihai Morar este fan al Găștii Zurli, motiv pentru care va apărea în filmul produs de Mirela Retegan, la începutul anului viitor. Mihai Morar a vorbit despre debutul mezinei sale pe micile ecrane. Fostul prezentator tv a fost nevoit să semneze pentru drepturile de autor ale fiicei sale, pentru o perioadă de 100 de ani.

Citește și: Mihai Morar vrea să participe la America Express: „Nu aș merge cu Buzdugan”. Cu cine ar face echipă

Citește și:Mihai Morar, scrisoare emoționantă pentru gemenele sale care au împlinit 15 ani: „Vârsta la care visezi să schimbi lumea. N-o s-o schimbați! Primii fluturi în stomac…'

Citește și:Imagini rare cu Monica Tatoiu, din perioada liceului. Avea siluetă de model și poza sexy în pantaloni de piele

Citește și:Prezentatoarea de știri Elaine da Silva a murit însărcinată, la 38 de ani: „Întotdeauna aducea o rază de speranță”. De ce afecțiune suferea jurnalista

Roua, fiica cea mică a lui Mihai Morar, își face debutul pe micile ecrane

Mihai Morar nu mai are nevoie de nicio prezentare. Omul de radio are o carieră de succes și o familie minunată alături de Gabriela Morar si fiicelor lor, gemenele Cezara și Mara, și mezina Roua, de doar patru anișori. Recent, Mihai Morar a anunțat că fiica sa, Roua va debuta pe micile ecrane, la doar 4 ani. Mezina familiei va juca în filmul pe care Mirela Retegan îl va lansa la începutul anului 2024. Morar a fost nevoit să cedeze drepturile de autor pe o perioadă de 100 de ani.

Roua este fana al Găștii Zurli, iar Mirela Retegan a decis să-i ofere un rol în filmul său. Mai mult, fiica cea mică a lui Mihai Morar și-a jucat propriul rol și se pare că va avea o carieră de succes dacă va continua pe acest drum. 'Ea o să hotărască asta. Nu ține de mine. Eu sunt doar tatăl ei, atâta tot. Apare în filmul Zurli. Dar apare fără casting. A apărut fără casting, a fost special guest star ca să zic așa. A trebuit să semnez acord de participare sau cum se numește și cedarea drepturilor de autor pe 100 de ani', ne-a povestit Mihai Morar, completând că, deși nu o consideră actriță pentru apariția ei în filmul Zurli, Roua s-a descurcat impecabil pe platoul de filmare: 'La filmări i-a ieșit din prima. Dar nu poți să zici că este un debut cinematografic, ea și-a jucat propriul lor', a declarat Mihai Morar pentru ego.ro.

Mihai Morar: „Roua nu vrea să fie filmată tot timpul”

Mihai Morar este mândru de fiicele sale. Roua, fiica sa cea mică este o fire amuzantă și mereu cu zâmbetul pe buze. Iar acest lucru se poate vedea în clipurile video pe care Mihai Morar le posteaza pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, se pare că micuța nu dorește să fie filmată tot timpul. 'Acasă nu vrea tot timpul să o filmăm. Nu vrea să fie filmată tot timpul. Sunt lucruri pe care le acceptă să le împărtășească și sunt lucruri pe care le ține doar pentru pereții casei', a mai spus Mihai Morar.

Mihai Morar are trei fiice minunate și este extrem de mândru de ele. Acesta a spus că se vede diferenta de generație dintre Roua și surorile sale mai mari, Cezara și Mara. 'Fiecare copil e diferit, e unic. Sunt zodii diferite, ani diferiți, generații diferite, tot ce vrei tu. E totuși o generație între fetele mari și Roua și se vede asta. Pe de altă parte, mi se pare că ea sare cumva niște etape și ăsta este un fel de sindrom, dar nu în sensul rău, al fratelui mai mic, care întotdeauna vrea să facă ceea ce vede la frații mai mari. Ea deja ascultă muzica pe care o ascultă fetele, se uită la seriale la care se uită fetele. E în momentul ăsta între despărțirea de desene animate și serialele astea pentru preadolescenți', a mai adaugat Morar.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton