Fiica Danielei Crudu a fost externată, la 9 zile după naștere. Imaginile emoționante postate de vedetă

 Radulescu Ruxandra
.

Fiica Danielei Crudu a fost externată. Zi specială pentru Daniela Crudu! După ce fosta asistentă TV a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, la data de 2 mai, Crudu și micuța ei au ajuns acasă. Vedeta a petrecut câteva zile în spital alături de fetița ei, iar acum cele două au ajuns alături de familie. Daniela Crudu și-a împărtășit bucuria fanilor, prin intermediul unor imagini emoționante cu fiica eu, Daiana Maria, acasă, înconjurată de întreaga familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fiica Danielei Crudu a fost externată. Daniela Crudu a devenit mamă, la data de 2 mai 2023, când a adus pe lume o fetiță adorabilă, ce poartă numele de Daiana Maria. Daniela Crudu, fosta asistentă TV, a pășit într-o nouă etapă a vieții, după ce a născut-o pe fiica ei. Vedeta a fost internată câteva zile în spital, alături de fetița ei, iar azi, au venit acasă. De îndată ce au intrat pe ușă, toată familia s-a grăbit să le întâmpine pe Daniela Crudu și pe fiica ei. Fericită că este mamă și are un un copil sănătos, Daniela Crudu a postat câteva fotografii, cu fiica ei, înconjurată de întreaga familie.

screenshot-2023-05-11-161021screenshot-2023-05-11-161021

Fiica Danielei Crudu a fost externată

Daniela Crudu este peste măsură de fericită, că a ajuns acasă, cu fiica ei. Vedeta și copila ei au fost primite cu mari emoții de către familie. Prezentatoarea a postat în mediul online, pentru toți fanii ei, o serie de imagini cu pătuțul micuței, dar și cu familia sa. Zâmbitoare și împlinită, Daniela Crudu a evitat să arate internauților chipul bebelușului ei.

Citește și: Ce semnificație are numele ales de Daniela Crudu pentru fiica ei. Are o istorie veche de câteva sute de ani

Citește și:Cum arăta Daniela Crudu acum 10 ani. Pare alt om: „Nu mi-am făcut aşa multe operaţii'

Pe tot parcursul sarcinii, Daniela Crudu a decis să nu mai fie atât de activă pe rețelele de socializare și să aibă mai multă grijă de ea însăși și copilul ce-i creștea în pântece. De acum, principala prioritate a Danielei Crudu și a partenerului său, în vârstă de 27 de ani, va fi micuța lor fetiță.

Declarația Danielei Crudu, după ce a născut

Daniela Crudu este în culmea fericirii de când a devenit mamă pentru prima oară și a adus pe lume o fetiță adorabilă. Bruneta a născut pe 1 mai, la un spital din Capitală, și deja a postat primele imagini cu micuța, fără a ezita vreo secundă. Ei bine, cum se bucură de o mare comunitate în mediul online, și-a ținut fanii la curent cu sarcina, iar totodată a declarat înainte de a naște și ce nume va purta fiica ei. Daiana este numele pe care vedeta l-a ales și are o semnificație cu totul specială.

Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea, a declarat fosta asistentă tv în urmă cu câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton