Adriana, fiica lui Andrei Păunescu, regretă că nu și-a cunoscut bunicii: "Mi-am pus dorința să-i pot vedea măcar pentru o zi"

 Oana Pantazi
.

Reputatul scriitor Adrian Păunescu a murit în 2010, așa că Adriana, fiica lui Andrei Păunescu, nepoata lui, mărturisește că și-ar fi dorit să-și cunoască bunicii, care au încetat din viață înainte de venirea ei pe lume. Maria a avut parte de o surpriză neașteptată în direct la TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Păunescu a fost critic literar, eseist, director de reviste, poet, publicist, textier, scriitor, traducător și, nu în ultimul rând, politician, iar dragostea de țară și pasiunea pentru muzică le-a transmis-o și copiilor săi, cu precădere lui Andrei, care i-a călcat tatălui său pe urme. La rândul său, Andrei duce moștenirea mai departe prin copiii săi. Recent, invitată alături de tatăl ei la Acces Direct, Adriana a mărturisit că și-ar fi dorit să-și cunoască bunicii. Iată de ce surpriză a avut parte!

72204058_2736180683082099_6943500304037969920_n72204058_2736180683082099_6943500304037969920_n

Fiica lui Andrei Păunescu regretă că nu și-a cunoscut bunicii

La 51 de ani, Andrei Păunescu (54) devenea bunic pentru a treia oară, iar ulterior, din nou tată. Fiul regretatului Adrian Păunescu a devenit părinte pentru prima oară la 16 ani, iar la 32 de ani era deja bunic… La 54 de ani este și un tată tânăr, pentru că între timp i s-a mai născut o fiică, Adriana.

Recent, artistul a fost invitat la Acces Direct alături de partenera sa de viață, Maria, și de fiica sa, Adriana, ocazie cu care adorabila nepoată a lui Adrian Păunescu a vorbit cu emoție despre faptul că nu și-a cunoscut bunicii și că și-ar fi dorit foarte mult asta.

„Eu mi-am dorit dintotdeauna să îmi cunosc bunica și bunicul. Mi-am pus dorința la Moș Crăciun să îi pot vedea măcar pentru o zi, pentru că îi iubesc, chiar dacă nu i-am cunoscut, îi iubesc foarte mult', a spus nepoata lui Adrian Păunescu la Acces Direct, conform Spy News.

Citește și: Cum a ajuns Ducu Bertzi să lucreze cu Adrian Păunescu și Ioan Luchian Mihalea și ce amintiri prețioase are cu ei: „Erai obligat să ții ștacheta ridicată’

Citește și: Cum a ajuns Carmen Tănase pe masa de operație de la un strănut: „M-a bufnit sângele pe nas, a fost ceva foarte complicat’. Intervenția a durat 4 ore

Citește și: Ce obicei l-a făcut pe Cosmin Seleși să piardă sume mari de bani și cum l-a ajutat soția lui: „Am fost un cretin. Cine știe unde ajungeam?! M-a readus pe linia de plutire’

Maria a avut parte de o surpriză extrem de emoționantă din partea echipei Acces Direct – un moment cu Adrian Păunescu, moment care l-a impresionat, în egală măsură și pe Andrei.

„Dacă ne putem opri din emoție… e de observat că avem o familie atât de mare și atât de încurcată, cu nepoți mai mari decât unchii, cu generații peste generații, dar e mai bine așa, să fim mai mulți decât prea puțini', a spus Andrei Păunescu.

„Încă o dată vreau să spun ceva legat de Adrian Păunescu, bunicul meu: Îl iubesc foarte mult”, a conchis Maria.

Andrei Păunescu, dezvăluiri despre tatăl lui

Adrian Păunescu s-a stins din viață în urmă cu 13 ani lăsând în urmă multă durere. Pe 20 iulie, poetul ar fi împlinit vârsta de 80 de ani, iar copiii săi au făcut dezvăluiri emoționante despre ultimele clipe de viața tatălui lor. Maestrul a fost internat la Spitalul Floreasca cu insufieciență cardiacă, hepatică și renală. Din păcate, Adrian Păunescu s-a stins pe patul de spital la 67 de ani.

Adrian Păunescu putea să facă orice minune. Putea să facă posibilul și mai ales imposibilul oricândNoi eram obișnuiți ca el să facă posibilul și mai ales imposibilul oricând. Cum ne-am fi gândit noi că la acea vârstă, la câteva luni după ce fusese cu o mare de oameni în față, la 1 august 2010, la Năvodari, nu ne gândeam că s-ar putea să ne părăsească. El scria testamente de pe la 30 de ani. Au fost câțiva prin presă care au și luat în râs textul acela. Probabil au rămas și ei foarte șocați că un supraom nu a putut să-și păstreze viața de om.

Regimul alimentar foarte sever, mai ales cel indicat de Valeriu Popa, l-a salvat probabil și de la moarte, l-a ținut în viață. Adrian Păunescu mânca numai mere coapte, orez fiert, fără sare, fără grăsime. Și după 1985, când au început anchetele acelea îngrozitoare. Au luat din urmă toate drumurile, toate turneele și întrebau chiar și din ani anteriori, îi întrebau pe șefii de restaurante ce mânca.‘, a spus Andrei Păunescu în emisiunea moderată de Marius Tucă, la Gândul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton