"Vreți să știți cum e tata în realitate?". Ce mesaj neașteptat a postat fiica lui Călin Donca pe contul tatălui ei, în timp ce milionarul este în închisoare

 Oana Pantazi
.

În timp ce el este arestat 30 de zile sub suspiciunea de delapidare, evaziune și înșelăciune cu criptomonedă, fiica lui Călin Donca a transmis un mesaj video chiar de pe contul tatălui ei, încercând să parcă să sensibilize opinia publică prin intermediul unui mesaj tulburător. În filmuleț apar toți cei 5 copii ai cuplului alături de tatăl lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Călin Donca a postat un mesaj video pe contul tatălui ei, în timp ce milionarul este în închisoare. Aflat pentru 30 de zile sub arest, Călin Donca trimite mesaje din închisoare, pentru cei 180.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram, prin intermediul cărora încearcă să explice că este nevinovat, iar recent fiica cea mare a cuplului a vorbit pentru tatăl ei. Filmulețul prezintă imagini de familie în care Călin Donca se află alături de cei 5 copii ai săi.

calin-copy-copycalin-copy-copy

Fiica lui Călin Donca a postat un mesaj video pe contul tatălui ei, în timp ce milionarul este în închisoare

După ce a fost arestat 30 de zile sub suspiciunea de delapidare, evaziune și înșelăciune cu criptomonedă, imaginea milionarului Călin Donca a avut mult de suferit. Apropiații și familia i-au rămas însă alături, iar recent chiar fiica cea mare a milionarului a postat un filmuleț pe contul de Instagram al tatălui ei, în care își descrie părintele prin ochi de copil.

Vreți să știți cum este tatăl meu în realitate, ghiciți ce? E la fel ca și la televizor. Se joacă cu noi, dormim împreună, ne uităm la televizor, la documentare, facem lecții împreună, mergem peste tot cu el. Este minunat și îmi pare rău să vă spun că voi credeți că nu este așa, dar este cu adevărat el. Te iubim tata', a spus fiica lui Călin Donca în filmuleț.

Doliu în familia Donca

Momentele grele nu s-au terminat pentru familia Donca, din păcate. La scurt timp după ce fiica milionarului a postat filmulețul în social media, a venit rândul mamei sale să vină cu o veste, foarte tristă, din nefericire. Orianda, soția milionarului, a anunțat că un membru apropiat al familiei lor s-a stins din viață la doar 50 de ani.

Citește și: Călin Donca, mesaj din închisoare după ce a fost arestat pentru 30 de zile: „Procesul penal nu se poate desfășura în mass-media'

Citește și: „Ce fel de om poți să fii când te dai prieten cu cineva doar la bine, petreceri, distracții, încasezi și bani'. Alex Bodi l-a atacat pe Dorian Popa, după ce artistul a declarat că a fost înșelat de Călin Donca

„Pe lângă tot circul în care suntem acum, din păcate ne luăm la revedere de la scumpul nostru unchi Silvi. Suntem șocați de brusca întâmplare. Infarct la 50 de ani fără nici un simptom înainte. Pentru mine personal a fost ca un tată, s-a implicat în creșterea mea cu multă iubire și dăruire, iar mai târziu și cu copiii mei', a transmis Orianda Donca într-un InstaStory.

Cum își întreține Orianda Donca cei cinci copii, după arestarea soțului ei

De la sfârșitul lunii septembrie, Călin Donca se află în arest preventiv, fiind cercetat într-un dosar de delapidare, evaziune și înșelăciune cu criptomonedă. În acest timp, soția lui, Orianda Donca, se ocupă singură de creșterea copiilor, însă nu dispune de mijloace financiare, căci toate conturile milionarului din Brașov au fost închise de autorități.

Călin și Orianda Donca formează un cuplu de aproximativ 14 ani și au împreună cinci copii, cu vârste cuprinse între 2 și 11 ani – Ariadna, Ovidius, Arisha, Ares și Areea. Pe 20 septembrie, milionarul brașovean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acuzat de către procurorii DIICOT de constituirea unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital. Potrivit avocatului Teodor Cârnaț,  soția lui, rămasă în grija celor 5 copii, se confruntă cu probleme financiare, deoarece conturile bancare ale lui Călin Donca au fost blocate.

Avocatul Teodor Cârnaț, aporpiat al familiei Donca, spune că soția milionarului a rămas fără „mijloace financiare’ pentru întreținerea celor 5 copii și este nevoită să împrumute bani de la prieteni. 

„Am văzut chiar pe viu bunăstarea și armonia acestei familii. Despre acest caz pe larg care s-a intentat, eu sunt de părere că atunci când persoana este privată de libertate trebuie să se țină cont de interesul primar al copilului, cu ce mijloace financiare rămâne copilul ăla acasă și cum cei cinci copii trebuie să fie întreținuți, deoarece chiar dacă Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, iar toate conturile au fost blocate și la mijloc trebuie să întreții copiii’, a explicat acesta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton