Fiica lui Cătălin Crișan joacă în serialul „Atletico Textila” și are succes în teatru. Ce spune despre relația pe care o are cu un magician: „Iubesc şi sunt iubită aşa cum mi-am dorit mereu"

 Tudorache Simona
.

Fiica lui Cătălin Crișan și a Luciei Bubulac are la 24 de ani o carieră de succes. Daria joacă în piese de teatru, cântă și mai nou completează distribuția serialului „Atletico Textila' de la Pro TV, unde are un rol care o pune într-o lumină nouă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Daria Crișan a renunțat la medicină pentru o viață pe scenă și nu are niciun regret. Actrița are convingerea că aceasta este menirea ei și își face părinții mândri. Daria Crișan nu stă rău nici pe plan sentimental, pentru că are o relație cu Darisian, care este magician.

daria-crisan-6daria-crisan-6

Fiica lui Cătălin Crișan joacă într-un serial de la PRO TV, „Atletico Textila'

Tânăra are numeroase proiecte pe rol, dar visează cu ochii deschiși la o vacanță. Ea își dorește să bifeze câteva trasee montane și să aventureze câteva zile pe litoral, dar nu în România.

„Până acum nu am reuşit să plec în nicio vacanţă, pentru că am avut agenda plină cu filmările pentru Atletico, cu spectacole de musical şi cu lucrul în studio împreună cu fratele meu, Raris, alături de care cânt de când ne ştim. Tocmai ce am lansat prima piesă care se numeşte România ca-n Miami' şi suntem foarte fericiţi că lumea a rezonat cu ea. Iubim să scriem piese împreună şi călătoria abia a început. Suntem o echipă excelentă atât în studio, cât şi pe scenă şi formăm un duo unic în România. Legat de vacanţe, urmează nişte trasee montane prin România şi măcar câteva zile la mare, în afara ei', spune Daria Crișan, conform Click.

De ce a renunțat Daria Crișan la medicină

Daria Crișan nu a ales să facă teatru din primul moment. S-a îndreptat către Facultatea de Medicină, dar a schimbat rapid traseul. Simțea că nu asta își dorește.

„Aici este o poveste puţin mai lungă. Pe scurt, deşi arta îmi curge prin vene, am ales, din varii motive, să urmez pentru o perioadă studiile Facultăţii de Medicină din cadrul UMF Carol Davila Bucureşti. Însă, atunci când sufletul îţi urlă să pui piciorul în prag şi să faci ceea ce îţi doreşti cu adevărat, e greu să te abaţi de la drumul ce îţi este predestinat. Astfel, am renunţat la Medicină pentru a fi ceea ce m-am născut să fiu: artist. Vara trecută, am terminat Actoria la UNATC I.L. Caragiale Bucureşti, iar de atunci îmi trăiesc viaţa pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Legat de părinţii mei, ştiu şi simt că fericirea mea este şi fericirea lor', mai spune ea.

Daria Crișan, despre cariera tatălui ei, Cătălin Crișan

Daria Crișan vrea să ajungă la fel de sus ca tatăl ei, Cătălin Crișan, care este un reper în muzica românească. Uneori, în spectacole, cei doi împart scena.

„Ar fi absurd să nu mă bucur de reuşitele tatălui meu şi să nu mă mândresc cu faptul că, pentru generaţia lui şi nu numai, el reprezintă un reper în zona muzicală. Bineînţeles, niciodată nu m-am lăudat şi nu m-am considerat privilegiată în vreun fel. Din contră, faptul că sunt fiica lui mă face să port cu recunoştinţă şi grijă acest nume. Mai mult decât atât, sunt foarte ambiţioasă, muncitoare şi îmi dau toată silinţa ca pentru generaţia mea, să ajung cel puţin la fel de sus ca el”

Citește și: Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta iubită, după ce l-a acuzat că a înșelat-o cu Ioana Ignat: „A venit să-și ceară scuze. Ne-am văzut și…'

Citește și: „Am picat la mijloc în toată povestea asta fără să îmi dau seama”. Fosta iubită a lui Georgică Cornu l-a părăsit pe afacerist pentru că încă mai are sentimente pentru Marina Almășan / Anuța Ianoș îl acuză că „joacă la două capete'

Citește și: Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu și al Evei Zaharescu, s-a însurat! Cine este soția „prințișorului taxiurilor” din Iași / Imagini de la nuntă

Citește și: Aris Eram a împlinit 21 de ani! Andreea Esca i-a transmis un mesaj emoționant fiului ei: „Te iubesc tare, iar tu ești perfect conștient, și profiți, ca orice Leu, de șarmul tău…” / Ce surpriză i-au făcut Alexia Eram și părinții, în miez de noapte

Citește și: Ce spune Cătălin Cazacu despre relația pe care a avut-o cu Elena Ardeleanu, actuala iubită a lui Cătălin Bordea: „Eu sunt un om prietenos și mă bucur de toți oamenii care au fost în viața mea. Ce contează…”

Fiica lui Cătălin Crișan, relație cu un magician

Fiica lui Cătălin Crișan a descoperit dragostea lângă un magician. Daria și Darisian sunt de patru ani împreună. Actrița mărturisește că Darisian, cu care și locuiește, îi este cel mai bun prieten.

„Da, iubesc şi sunt iubită aşa cum mi-am dorit mereu. Darisian este actor, ca şi mine, însă pasiunea lui rămâne magia, respectiv zona de mentalism, domeniu în care deja activează de 10 ani. Suntem cei mai buni prieteni, ne place să râdem şi să creştem împreună. Consider că suntem definiţia unei relaţii sănătoase. Iar legat de calităţile pe care le apreciez la un băiat, vă invit la show-ul lui de magie, intitulat 99% minciună, 1% magie'. Acolo veţi găsi răspunsul', adaugă actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton