Fiica lui Cătălin Crișan, scene romantice cu iubitul, în vacanța din Turcia. Daria locuiește deja împreună cu magicianul Darisian

 Tudorache Simona
.

Fiica lui Cătălin Crișan s-a lăsat dusă de val în vacanța pe care o petrece alături de iubitul ei în Turcia. Cei doi nu au ezitat și și-au manifestat iubirea și pe plajă. Fiica artistului din mariajul cu Lucia Bubulac are de patru ani o relație cu un coleg, Darisian, cu care și locuiește. Daria Crișan mărturisea de curând că e iubită și iubește la rândul ei și că Darisian o completează în toate, dar îi e și cel mai bun prieten.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Daria și-a finalizat studiile la facultatea de Teatru, iar acum este implicată în câteva proiecte importante. Actrița de 24 de ani completează și distribuția serialului Atletico Textila de la Pro TV. Deși numele pe care îl poartă a cântărit întotdeauna greu pentru ea, Daria Crișan încearcă tot timpul să își facă părinții mândri de realizările ei.

daria crisan 88daria crisan 88

Fiica lui Cătălin Crișan, scene romantice cu iubitul, în vacanța din Turcia

Fiica lui Cătălin Crișan a luat o pauză de la tot și de la toate și a plecat cu cel cu care își împarte viața într-o vacanță în Turcia. Pe plajă, cei doi îndrăgostiți nu au făcut economie de gesturi tandre. În imaginile postate pe rețelele de socializare se poate vedea cu câtă dragoste își privește Darisian iubita și cum îi răspunde ea.

Cu cine se iubește fiica lui Cătălin Crișan

Darisian este actor, ca şi Daria, însă pasiunea lui rămâne magia, respectiv zona de mentalism, domeniu în care deja activează de 10 ani.

„Iubitul meu e magician şi îl cheamă chiar Darisian. Din prima mi-a atras atenţia faza cu numele noastre şi am zis că ori suntem adversari, ori coechipieri. Este şi el este un artist complet. Ne potrivim perfect, mai ales ca prieteni, suntem cei mai buni prieteni. 
Viaţa de cuplu este foarte uşoară! Locuim împreună, totul vine natural, nu există compromisuri, este vorba de înţelegere şi comunicare. Nu înţeleg cuplurile care fac compromisuri, la noi este vorba doar despre foarte multă iubire!'
, povestea fiica lui Cătălin Crişan, pentru Fanatik.

Citește și: Fiica cea mare a Anamariei Prodan nu se grăbește să se mărite, după dezamăgirea trăită când mama ei și Reghe s-au despărțit: „Mă uitam la voi și vedeam totul perfect. Când am aflat că nu era…' / Cum se înțelege impresara cu Rebecca

Citește și: Eva Kiss povestește că nu i-a fost ușor din momentul în care a devenit mamă prima oară la 18 ani: „Sigur că ar fi putut fi mult mai bine, sigur că poate aș fi putut face altfel lucrurile, dar…”. Ce spune despre momentele dificile din copilărie, după moartea tatălui / EXCLUSIV

Citește și: Medeea Marinescu încă primește mesaje la mai bine de 30 de ani de la rolul marcant din „Maria Mirabela”: „Este o enormă bucurie. E important să joci roluri care și rămân. Sunt părinți din generația mea și îmi spun…” Cum au reacționat băieții ei după ce au văzut filmul / EXCLUSIV

Citește și: Eva Kiss povestește că nu i-a fost ușor din momentul în care a devenit mamă prima oară la 18 ani: „Sigur că ar fi putut fi mult mai bine, sigur că poate aș fi putut face altfel lucrurile, dar…”. Ce spune despre momentele dificile din copilărie, după moartea tatălui / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea după divorț și multe procese. Victor Cornea nu a venit întâmplător în viața ei: „Trebuie să te ierți și să nu te mai biciuiești”

De ce a renunțat Daria Crișan la medicină

Daria Crișan nu a ales să facă teatru din primul moment. S-a îndreptat către Facultatea de Medicină, dar a schimbat rapid traseul. Simțea că nu asta își dorește.

„Aici este o poveste puţin mai lungă. Pe scurt, deşi arta îmi curge prin vene, am ales, din varii motive, să urmez pentru o perioadă studiile Facultăţii de Medicină din cadrul UMF Carol Davila Bucureşti. Însă, atunci când sufletul îţi urlă să pui piciorul în prag şi să faci ceea ce îţi doreşti cu adevărat, e greu să te abaţi de la drumul ce îţi este predestinat. Astfel, am renunţat la Medicină pentru a fi ceea ce m-am născut să fiu: artist. Vara trecută, am terminat Actoria la UNATC I.L. Caragiale Bucureşti, iar de atunci îmi trăiesc viaţa pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Legat de părinţii mei, ştiu şi simt că fericirea mea este şi fericirea lor”, spunea ea pentru Click.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton