Fiica lui Kate Moss, apariție pe covorul roșu cu pompa de insulină la vedere. La 19 ani, Lila are diabet de tip I

 Oana Pantazi
.

Lila Grace, fiica celebrului fotomodel Kate Moss, a surprins recent, la Met Gala, defilând pe covorul roșu într-un outfit transparent ce lăsa vederii pompa de insulină și monitorul pentru măsurarea continuă a glicemiei, dovada că are diabet de tip I. Fanii au fost impresionați și au încurajat-o pe superba tânără.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Lila Gace, fiica lui Kate Moss, în vârstă de 19 ani, a făcut recent furori pe covorul roșu la Gala Met, cu o rochie transparentă, dar mai mult ca asta a atras atenția dispozitivul de măsurare a diabetului aflat pe coapsa ei stângă. Se pare că Lila a purtat pe sub superba rochie Burberry un Omnipod (un aparat care furnizează insulină) și astfel fanii ei au aflat că fiica lui Kate Moss suferă de diabet de tip I.

lila-moss-diabetlila-moss-diabet

Lila, fiica lui Kate Moss are diabet de tip I

Lila a pășit pe covorul roșu, la Met Gala, alături de mama ei, Kate Moss, iar asemănarea dintre ele a fost îndelung comentată de fanii evenimentului. Lila s-a pozat în mai multe ipostaze și apoi a publicat fotografiile pe contul ei de Instagram. Fanilor nu le-a scăpat, evident, faptul că Lila purta pe una dintre coapse o pompă pentru insulină, device care monitorizează permanent glicemia și furnizează insulină diabeticilor în funcție de necesități.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Gabriela Cristea: „Tremura toată. Nu este de joacă!'

Citește și: Ce făcea Alina Sorescu în timp ce Alexandru Ciucu se afla la tribunal. Artista a lipsit de la proces

Citește și: Imagini tulburătoare într-un spital din Ucraina:doi tineri au făcut dansul mirilor după ce mireasa a rămas fără picioare de la o mină rusească

Citește și: Gabriela Oțil, după ce a fost criticată pentru că a ieșit în club cu prietenele:„Am fost șocată de reacții. Eu când stau acasă cu cel mic…

Internauții de pe Twitter și Instagram au felicitat-o pe Lila pentru decizia de a nu-și ascunde condiția medicală, chiar dacă a apărut pe covorul roșu la un eveniment extrem de important.

Faptul că Lila Moss și-a arătat pompa de insulină la Gala Met face ca inima mea de diabetică să fie puțin mai fericită”, a scris cineva în mediul online.

Lila Moss este eroina mea de la Gala Met', a scris un alt fan. Femeile cu diabet sunt frumoase, femeile diabetice sunt puternice și curajoase. Femeile diabetice își pot îndeplini visurile”, a comentat altcineva.

De altfel, Lila, care este model, la fel ca mama ei, a defilat cu același dispozitiv pe coapsă și la Săptămâna Modei de la Milano, anul trecut. Tânăra și-a dezvăluit pentru prima oară condiția în 2020, însă prima apariție pe podium cu dispozitivul de insulină la vedere a fost în timpul show-ului Versace și Fendi.

Copia fidelă a mamei sale

După ce și-a ținut fiica departe de ochii presei ani de zile, cu doi ani în urmă Kate Moss a început să iasă alături de Lila Grace la evenimente, iar fata are deja campanii importante în calitate de model. La 19 ani, fata este copia fidelă a mamei sale, de la trăsături până la gesturi și obiceiuri.

De un singur lucru îi este teamă lui Kate Moss, după cum a dezvăluit o persoană din anturajul acesteia. ‘Kate este îngrozită ca nu cumva Lila să ajungă o petrecăreață fără leac, cum a fost ea. În fiecare zi îi repetă fetei cât de frumoasă ar fi fost viața ei la 20, la 30 de ani, dacă nu ar fi mers la atâtea petreceri și nu ar fi băut atât de mult. Nu pune presiune pe Lila să nu se apuce de droguri sau alcool, știe că poate obține efectul contrar dacă îi interzice, dar îi tot explică cât de nefericită devenise din cauza atâtor nopți pierdute și câți bani a pierdut’, a relatat o sursă din anturajul lui Kate Moss.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton