Cum a apărut fiica lui Mihai Gâdea la Milano Fashion Week. Karina nu a trecut neobservată!

.

Fiica lui Mihai Gâdea a bifat o apariție de zile mari la Milano Fashion Week. Pasionată de modă, Karina profită de fiecare eveniment de genul, mai ales că studiază în Florența, Italia, la PoliModa, una dintre cele mai prestigioase școli de modă de pe întreg mapamondul. Iată cum a apărut fiica lui Mihai Gâdea la Milano Fashion Week!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Recent, Karina a făcut furori la Milan Fashion Week, unde a adoptat un look rebel. Săptămâna trecută, tânăra a participat la show-ul de modă al celor de la Diesel, prezentat în cadrul evenimentului.

8787

Karina, fiica lui Mihai Gâdea, a întors privirile la Milano Fashion Week

Karina, fiica lui Mihai Gâdea, nu a trecut neobservată la Milano Fashion Week. Tânăra în vârstă de 20 de ani a purtat sutien, sacou, jeanși oversized, ochelari de soare, iar la această ţinută nu avea cum să lipsească un hairstyling cool.

Fiica lui Mihai Gâdea a lansat, în luna mai, videoclipul pisei „Start', iar în 2016 a filmat un videoclip pentru piesa Somewhere only we know', a trupei Keane, urmat de alte două coveruri, Ordinary world' şi Somewhere only we know'. Tânăra se remarca nu doar prin vocea deosebită, dar şi prin look și toată lumea este de acord că seamănă foarte bine cu mama ei, Agatha Kundri Memete.

Citește și: Ce meserie a avut Mihai Gâdea înainte de Antena 3.Prezentatorul TV nu are studii în Jurnalism

Citește și: Fiica lui Mihai Gâdea a luat BAC-ul și pleacă la facultate în străinătate:'Sunt un tată fericit!'

Citește și: Cum și-a pus Mara Bănică viața în pericol când era corespondent de război în Kosovo: „Sărea glonțul la doi metri de mine, nu aveam timp să mă gândesc că mă împușcă'

Cu ce se ocupă fiica lui Mihai Gâdea în prezent

După ce fata lui a obținut o notă mare, Mihai Gâdea anunța că aceasta a fost acceptată la o universitate importantă din Olanda, unde se va pregăti în creative-business. Între timp, Karina s-a răzgândit.

Karina Maisha Gâdea și-a uimit părinții încă de la o vârstă fragedă cu latura ei creativă. Fiica prezentatorului de la Antena 3 are o mare pasiune pentru fashion. Totodată, ea a fost înzestrată și cu o voce superbă, moștenind talentul muzical de la tatăl ei și de la bunici. Profitând de abilitățile ei, acum ceva timp, ea a lansat chiar și câteva cover-uri care au atras imediat aprecierea publicului.

Deși mulți au crezut poate că fiica lui Mihai Gâdea se va orienta tot spre muzică și că va continua să o studieze, aceasta s-a răzgdânit. Karina Maisha Gâdea a decis să nu mai opteze pentru Olanda, ci pentru Florența, Italia, pentru a-și urma studiile universitare.

După o serie de examene complexe, fata realizatorului emisiunii „Sinteza Zilei’ a fost acceptată anul trecut la PoliModa. Aceasta este una dintre cele mai prestigioase școli de modă de pe întreg mapamondul. În total, în lume sunt doar trei astfel de instituții. Una se află la New York, alta la Paris și una la Florența.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton