Fiica lui Mircea Geoană se răsfață în America, printre milionari. Cum s-a afișat Ana cu soțul ei, la un eveniment privat: "Un weekend frumos, celebrând dragostea"

 Dumba Gabriela
.

Fiica lui Mircea Geoană s-a măritat cu milionarul Garret Cayton și locuiește împreună cu el în America, iar anturajul lor este unul pe măsură. Ana Geoană se răsfață printre milionari, iar acum ceva timp a mers împreună cu soțul ei la o petrecere luxoasă, unde s-au bucurat de un concert privat, la reședința unor prieteni foarte bogați din Statele Unite.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Mircea Geoană a studiat în America. De altfel, Ana Geoană a petrecut primii șase ani din viață în America, unde tatăl ei era ambasador, dar spune că România este adevărata ei „casă sufletească”. În America a avut, astfel, șansa de a cunoaște oameni din cercuri înalte, inclusiv pe soțul ei, fiul unor milionari polonezi.

2a7a4d10-fc48-45f6-b8af-39a8faacb2cf2a7a4d10-fc48-45f6-b8af-39a8faacb2cf

Ana, fiica lui Mircea Geoană, petrecere de lux în America, alături de milionari

Ana, fiica lui Mircea Geoană, locuiește în America împreună cu soțul ei și spune că „în inimă și în caracter sunt cu adevărat româncă, iar România va fi mereu casa mea sufletească, dar casa fizica va fi acolo unde se află iubitul meu și câinele nostru'.

În Statele Unite, acolo unde a petrecut primii ani din viață și unde a studiat mai târziu, fiica lui Mircea Geoană duce o viață de lux, printre prieteni milionari.

Un weekend frumos, celebrând dragostea dintre Georgia Rothenberg și Josh Rowan', a scris Ana Geaonă într-o postare la Insta Story, în care arată reședința luxoasă în care a ajuns pentru petrecere. Fiica lui Mircea Geoană și soțul ei milionar s-au distrat în compania prietenilor lor milionari. Au avut parte inclusiv de un concert privat, dar și de distracție și dans.

Prietenii Anei Geoană și ai lui Garrett Cayton sunt Georgia Rothenberg, Senior Manager la celebra companie de cosmetice LOréal, respectiv partenerul ei, Josh Rowan, vicepreședintele Lithium Capital Projects, Albemarle Corporation, potrivit retetesivedete.ro.

Citește și: Tudor Aaron Istodor confirmă separarea de Raluca Aprodu și recunoaște că are o relație cu Gabriela Iliescu: „Ne-am despărțit acum multă vreme. Îmi doresc familie și copii / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată noul apartament pe care și l-a cumpărat Carmen Grebenișan, după anunțul divorțului de Alex Militaru. Are patru camere, trei băi și un balcon mare

Cum l-a cunoscut Ana, fiica lui Mircea Geonă, pe soțul ei, milionarul Garret Cayton

Ana Geoană a urmat Fcultatea de comunicare și inginerie la prestigioasa Universitate Pennsylvania. În timpul facultății, l-a cunoscut și pe Garret Cayton, care avea să-i devină soț. Ulterior, a decis să se stabilească peste Ocean și și-a deschis propriul business, de sănătate holistică. Ana Geoană este health coach și nutriționist integrativ.

Garett este nepotul unui milionar de origine poloneză, Jona Goldrich, iar familia lui este cunoscută pentru acțiunile umanitare pe care le face în Statele Unite. De exemplu, așa cum presa a relatat, în 2019, mama și mătușa acestuia au donat 10 milioane de dolari pentru pacienții bolnavi de Alzheimer și tulburări de memorie.

„Ne-am cunoscut în primul an de facultate – eram în același grup extins de prieteni și am fost amici pentru primii trei ani de facultate. Apoi, în vara dintre anul trei și patru când eu făceam un stagiu în Los Angeles și el în New York, a venit pentru câteva zile în LA ca să își viziteze familia și în acele zile am petrecut mai mult timp împreună și ne-am apropiat mai mult ca prieteni. În ultima seară în LA ne-am dus la un spectacol de magie.

Când s-a terminat spectacolul, m-a invitat pe scenă și a făcut un truc de magie pentru mine. În momentul acela eu m-am îndrăgostit de el, iar când am ajuns înapoi la facultate i-am propus să ieșim la masă într-o seară, doar noi doi. Am petrecut toată seara împreună și de atunci am fost nedespărțiți. Asta a fost acum peste patru ani, a declarat Ana într-un interviu pentru Life.ro

Ana este mândră de numele Geoană, dar nu i-a adus mereu beneficii

Numele Geoană i-a adus Anei și beneficii, dar și deservicii. Ana spune că numele ei de familia a obligat-o să atingă succesul, pe de alta i-a scos în cale oameni plini de prejudecăți.

Numele Geoană pentru mine înseamnă foarte mult. Sunt fiica unor oameni care au dedicat tot ce au putut pentru a avea o carieră de succes (succesul este diferit pentru toată lumea și ia multe forme). Personal, greutatea numelui m-a inspirat să mă dedic la fel de mult pentru a atinge ce înseamnă succesul pentru mine – deci din acest punct de vedere clar m-a ajutat.

Din alte puncte de vedere, uneori, numele a adus spre mine oameni cu prejudecăți. Dar eu am trecut repede peste aceste momente pentru că numele Geoană înseamnă familia mea care contează imens pentru mine și de care sunt foarte mândră„, spune Ana Geoagă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton