Fiica lui Mugur Mihăescu s-a logodit cu iubitul ei și a postat prima imagine cu inelul: "În orașul în care a început totul". Reacția actorului

 Radulescu Ruxandra
.

Fiica lui Mugur Mihăescu s-a logodit cu iubitul ei și a postat prima imagine cu inelul. Actorul Mugur Mihăescu se poate mândri cu o fiică superbă, Ivona, stabilită în Marea Britanie. Fata actorului a anunțat, recent, că s-a logodit cu partenerul ei de mai mulți ani de zile, Vlad Gabura. Momentul a avut loc într-un oraș foarte special pentru ambii îndrăgostiți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Mugur Mihăescu s-a logodit cu iubitul ei și a postat prima imagine cu inelul. Migul Mihăescu se poate declara un tată împlinit, căci fiica sa, Ivona, a făcut un pas important în viață. Tânăra s-a logodit cu Vlad Gabura, partenerul ei de ani de zile, iar logodna s-a desfășurat într-o manieră foarte romantică. Iubitul Ivonei a ales orașul Bath, Somerset, pentru a o cere pe Ivona în căsătorie, fiind locul unde cei doi s-au întâlnit. Ivona Mihăescu a postat o imagine superbă alături de iubitul ei și a arătat inelul primit de la alesul inimii ei.

screenshot-2023-10-02-121640screenshot-2023-10-02-121640

Fiica lui Mugur Mihăescu s-a logodit cu iubitul ei și a postat prima imagine cu inelul

Ivona Mihăescu, fiica lui Mugur Mihăescu, este în culmea fericirii, căci s-a logodit cu bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ani de zile. Ivona Mihăescu și Vlad Gabura s-au logodit în orașul în care s-a înfiripat iubirea lor, Bath Somerset. Tânărul i-au dăruit Ivonei Mihăescu un superb inel cu diamant, ca dovadă a legăturii puternice dintre ei. Ivona Mihăescu a postat o fotografie în care radiază de fericire alături de logodnicul ei.

Citește și: Dănuț Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare, în dosarul în care e acuzat pentru conducere fără permis. Cât timp va petrece în spatele gratiilor

Citește și: Costin Gheorghe și iubita lui, Maria Cușu, s-au căsătorit religios. Mireasa a strălucit în rochia tip sirenă, cu decolteu în „V’ și cu pietre prețioase

Citește și: Alex Ashraf o dă în judecată pe Oana Zăvoranu, după acuzațiile pe care i le-a adus: „Eu am înaintat divorțul, am plecat doar cu hainele mele'. Ce dovezi va arăta în instanță

Citește și: Cătălin Botezatu, atac furibund către Marius Elisei, în scandalul cu Oana Roman: „Ăștia sunt bărbații din ziua de azi, lași. Se tem de o relație cu o femeie mai deșteaptă ca ei!”

„Logodită în orașul în care a început totul', a scris Ivona, pe Instagram. Vlad Gabura a publicat un carusel cu trei imagini din momentul în care a cerut-o pe Ivona în căsătorie, însă fără a face vreo declarație. La imaginea postată de Ivona, Mugur Mihăescu a reacționat, a comentat cu patru emoticoane în formă de inimă.

„Felicitări dragilor!!! Să fiți fericiți până la adânci bătrâneți !!! Ne-ați emoționat până la lacrimi', „Superbbbb! Felicitări! Vă iubesc!!!!! Ce mă bucur pentru voi! Felicitări, frumoșilor!!', i-au transmis prietenii Ivonei Mihăescu.

Cum se înțelege Mugur Mihăescu cu logodnicul fiicei sale

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Mugur Mihăescu a spus, cu sinceritate, ce părere are despre iubitul fiicei sale, Ivona, și cum se înțelege cu acesta.

„Ivona are 25 de ani și are un prieten care vine dintr-o familie la fel ca a noastră. Mă înțeleg foarte bine cu el, zici că e fratele meu, pe cuvânt de onoare. Eu sper să rămână împreună, acum ei decid și ei știu ce îi face fericiți. Am fost încântat să o văd cum se dezvoltă ca femeie. Să fie femeia aia… să fie cum am visat eu conceptul de femeie. Să fie deșteaptă, sexoasă, puternică, să-l aibă pe vino-ncoa, să fie mândră, să știe să ierte, să știe să pedepsească. E cel mai frumos lucru pe care mi l-a oferit viața. Și cum a șlefuit-o soția mea… o venerez pentru asta. Am contribuit și eu. Nu mult, dar cât am putut să contribui'.

Cu ce se ocupă Ivona, fiica lui Mugur Mihăescu. în Marea Britanie

Ivina, fiica lui Mugur Mihăescu, a studiat în Marea Britanie, unde mai apoi s-a și stabilit și a găsit un job în imobiliare. Mugur Mihăescu vorbit la emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, despre fiica lui.

„Doresc să acord mai multă atenție familiei și comunității. La 55 de ani cât fac, pot să zic că m-am maturizat cât de cât. Eu i-am deschis fetei mele porțile educației, porțile bunului simț. Mai departe, cum își va așterne viața…

E rândul fetei să-și aleagă singură drumul în viață. Cât zâmbește și e fericită… Nu știu ce a luat de la mine sau de la maică-sa, dar cert e că talentul pentru accente și limbi străine îl are chiar de la mine. Vorbește engleza ca o nativă. Nimeni din Londra nu știe că e din altă țară. A lucrat în real-estate. A lucrat pe o platformă mare de imobiliare. Acum e pentru o firmă și de peste Ocean, care este și aici', a declarat Mugur Mihăescu la Prima TV.

FOTO: Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton