Fiica lui Victor Socaciu, despre starea tatălui ei, internat cu COVID-19: "Să ne rugăm pentru sănătatea lui!"

 Oana Pantazi
.

Victor Socaciu a fost internat, pe 9 aprilie, în spital, în stare gravă, fiind diagnosticat cu COVID-19. Fiica artistului a dat ultimele detalii despre starea de sănătate a tatălui său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Victor Socaciu a fost internat vineri, 9 aprilie, la Spitalul Monza deoarece se simțea rău și avea febră. I-a fost făcut testul COVID-19, care a ieșit pozitiv. Din nefericire, plămânii artistului au fost afectați în proporție de 50% și a avut nevoie de suport respirator.

Din nefericire, Victor Socaciu are un istoric medical complex, de-a lungul anilor acesta ajungând de mai multe ori pe mâna medicilor pentru diferite intervenții. Artistul are și diabet, iar în urmă cu câțiva ani a fost supus unui transplant renal. 

84129169_2849715448384587_4382137995189288960_n84129169_2849715448384587_4382137995189288960_n

În ce stare se află Victor Socaciu

Victor Socaciu este internat în spital de aproape o săptămână, în urma infectării cu teribilul coronavirus, iar fiica sa Ana-Maria Socaciu a dat ultimele detalii despre starea tatălui său.

Nu am starea necesară să vorbesc prea mult. Tata este stabil acum și mă rog să îți pot spune cât mai curând că este deja înapoi acasă! Apreciez mult gândurile tale bune! Să ne rugăm pentru sănătatea lui!', a declarat Ana-Maria Socaciu, în exclusivitate, pentru ciao.ro.

Ana-Maria Socaciu, în vârstă de 33 de ani, este fiica cea mică a artistului. Tânăra a venit pe lume în urma relației pe care Victor Socaciu a avut-o cu Elena, timp de doi ani. Cei doi nu au fost însă căsătoriți. Ana-Maria este căsătorită și are două fetițe, pe care bunicul lor le iubește foarte mult. De altfel, tânăra are o relație foarte bună cu tatăl ei.

Citește și: Victor Socaciu, internat în stare gravă cu COVID-19. Plămânii i-au fost afectați

Citește și: A murit Simion Pop. Interpretul de muzică suferea de o boală nemiloasă

Citește și: Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda continuă cu acuzații grave: „Scopul lui e să mă umilească’

Citește și: Cum arată fosta soție a lui Bebe Cotimanis, la trei ani de la divorț. S-a pozat în rochie mini, la 50 de ani

Înainte de a se îmbolnăvi, artistul a participat la un festival folk

Ducu Bertzi a fost cel care a anunțat că Victor Socaciu (68) s-a infectat cu COVID-19. Ulterior, informaţia a fost confirmată şi de artista Maria Gheorghiu, care relatat că, înainte, Victor Socaciu a participat la Festivalul „Om Bun’, însă artista a menționat că niciunul dintre colegii prezenți acolo nu a avut probleme de sănătate.

Cu numai câteva zile înainte de a fi testat pozitiv cu COVID-19, Victor Socaciu a organizat, la Breaza, Festivalul „Om Bun’, festival care are loc încă din 1991. Organizatorii au respectat regulile impuse de autorităţi, așadar evenimentul s-a desfăşurat în mare parte în mediul online. Totuși, în sală s-au aflat aproximativ 20 de persoane.

„El a fost trei zile acolo. Atât a ținut evenimentul. Eu trebuia să închei festivalul. Erau câte 10 folkiști în fiecare zi. El a vrut cu spectatori, iar eu când am auzit, m-am retras. 

Nici prezentatorul Andrei Partoș nu a participat fizic acolo, ci de acasă. Spectacolul de la Cluj n-a avut niciun spectator, de exemplu’, a mărturisit Vasile Șeicaru pentru Fanatik.

Artistul a mai dezvăluit că a auzit că în sală ar fi existat spectatori infectați.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton