Fiica lui Virgil Ianțu pleacă în străinătate, la studii. Ce facultate va urma Jasmina: "Ne ducem cu ea, stăm câteva zile, după care..."

 Oana Pantazi
.

Fiica lui Virgil Ianțu pleacă în străinătate, la studii. Omul de televiziune și partenera lui de viață, Roxana, se pregătesc de o schimbare importantă – fiica lor urmează să plece la studii în străinătate. Jasmina a ales un domeniu total diferit de cel în care activează tatăl ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Reputatul om de televiziune se pregătește să intre în clubul vedetelor ai căror copii au ales să studieze în străinătate. Jasmina, fiica sa și a Roxanei Alexandru, care-i este parteneră de viață de două decenii, se pregătește să plece în Spania la studii.

63f3792173d03-jasmine63f3792173d03-jasmine

Fiica lui Virgil Ianțu pleacă în străinătate, la studii

Fiica lui Virgil Ianțu, a absolvit liceul, și este pregătită să-și continue studiile în altă țară. Jasmina (19) va studia în Spania, la Roches Global Hospitality Education, o școală de turism și servicii hoteliere din Marbella. Părinții o vor însoți și, cu siguranță, o vor ajuta să se instaleze, urmând să se vadă în vacanțe.

Citește și: Marina Dina, copilărie traumatizantă: „Tatăl meu este alcoolic. Relația dintre mama și tata a fost una toxică, lucru care iar m-a afectat, pentru că eu am urmat acel exemplu pe care l-am primit acasă'

Citește și: Reputatul neurochirurg Leon Dănăilă încă operează la vârstă de 91 de ani: „După ce am adus microscopul în România, rata mortalității a scăzut drastic, iar intervențiile au devenit mult mai precise și sigure…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum au reacționat fiicele lui Pepe când tatăl lor a adus-o pe Yasmine Ody prima oară acasă, după divorțul de mama lor: „Ele au insistat: Ce bine ne înțelegem cu ea, tati nu rămâne la noi?! A contat mult…'

„Cea mai bună investiție pentru niște părinți este educația copilului. Atunci stai liniștit, că se formează. Ne ducem cu ea, stăm câteva zile și după care ne întoarcem fiecare la treaba noastră. Ținem legătura, mai mergem noi, mai vine ea.

A avut o casă deschisă. Noi am avut parte de socializare foarte multă, cu gașca noastră, cu prietenii noștri, vacanțe împreună. Mie mi se pare că fiecare etapă e grea dacă te implici și dacă ții aproape acolo.

De la datul cu fundul de pământ la 1-2 ani, până acum, când adolescența e cea mai grea perioadă pentru că sunt pericole mai mari. Am avut grijă. Pentru că am început de devreme relația bună cu ea și deschisă, am putut gestiona. Amândoi am contribuit și ea este de asemenea în relație cu ambii părinți. Este importantă educația de caracter. Devii un profesionist bun, dar trebuie să înveți să devii și om', a spus prezentatorul TV, conform România TV.

Virgil Ianțu și-a cerut iubita de soție când s-a născut fiica lor

Virgil Ianțu are nu doar o fiică, ci și o parteneră de viață foarte frumoasă, pe Roxana, alături de care trăiește de 20 de ani în armonie. Deși sunt de două decenii împreună, Virgil Ianțu și partenera sa de viață nu au ajuns în fața altarului. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare în urmă cu 21 de ani, unde au colaborat la mai multe proiecte. Fost producător TV, partenera de viață a lui Virgil Ianțu este talent manager și fondator al unei agenții de impresariat.

Prezentatorul TV a cerut-o în căsătorie pe Roxana Alexandru într-un mod inedit, în urmă cu 19 ani, atunci când a venit pe lume fiica lor, Jasmina, însă nunta a întârziat să apară.

Ne iubim de 20 de ani, ne cunoaștem de 22. Am cerut-o demult, am cerut-o frumos. Am cerut-o într-un mod foarte inediat. În ziua în care s-a născut Jasmina (n.r fiica lor) i-am pregătit un săculeț la mânută în care era un inel și un bilețel în care Jasmina îi scria că tati e timid și vrea să fi soția lui și că fac eu lucrul ăsta pentru el. Și eram de față și a zis da, a povestit el pe YouTube, cu ceva timp în urmă.

Deși sunt împreună de 20 de ani, vedeta de televiziune și iubita sa nu au ajuns în fața altarului. Prezentatorul TV susține că nu a avut timp pentru a pregăti evenimentul.

N-am apucat, ea muncește, eu muncesc…, a declarat el.

Ba mai mult, mai în glumă, mai în serios, acesta a hotărât să se căsătorească cu iubita sa atunci când fiica lor va fi mireasă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton