Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit în Mallorca, în vila în care locuiește celebrul pilot, imobilizat de 11 ani. Ce reguli stricte au avut invitații

 Dumba Gabriela
.

Gina, fiica lui Michael Schumacher, s-a căsătorit sâmbătă cu iubitul ei, Iain Bethke, după șapte ani de relație. Nunta a avut loc în vila de 32 de milioane de euro a familiei, iar presa internațională scrie că Michael Schumacher nu a lipsit de la marele eveniment, fiind atent supravegheat de medici, în urma accidentului din urmă cu 11 ani, care l-a imobilizat. Invitații de la nunta Ginei Schumacher au fost obligați să respecte reguli stricte!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Gina Schumacher, fiica de 27 de ani a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher, s-a căsătorit cu partenerul ei, într-o ceremonie discretă, iar invitații nu au fost lăsați să facă fotografii. În vila luxoasă din Mallorca, Spania, locuiește și Michael Schumacher, el fiind încă sub atenta supraveghere a medicilor.

2088703_2088703_gina-schumacher2088703_2088703_gina-schumacher

Gina, fiica lui Michael Schumacher, a avut o nuntă discretă în Mallorca

Nunta Ginei Schumacher și a lui Iain Bethke a avut loc la vila de lux pe care familia Schumacher o deține în Mallorca și despre care se știe că ar fi fost cumpărată cu 32 de milioane de euro de la Florentino Perez, președintele lui Real Madrid. Vila Yasmin are două piscine, o gradină mare, un heliport, un dormitor separat pentru oaspeţi şi o vedere magnifică la Marea Mediterană.

Ceremonia a fost organizată într-un cadru privat, departe de ochii publicului și ai presei, iar invitații de la nuntă au avut de respectat reguli stricte. Nu au avut voie cu telefoane, așa că puține imagini de la nunta lor au ajuns publice și nici informații despre numărul participanților și identitatea lor nu sunt cunoscute. Cert este că prezent a fost și Ralf Schumacher, unchiul Ginei și fratele lui Michael, alături de partenerul său, Etienne Bosquet-Cassagne.

Pasionată de călărie, Gina Schumacher a purtat la nuntă o rochie albă cu dantelă în stil Boho, în timp ce soțul ei a apărut într-un costum negru cu dungi.

„Pentru totdeauna „da” ție, „da” pentru totdeauna', a transmis tânara mireasă după nuntă printr-o postare făcută pe o rețea de socializare, alături de o poză cu noii soți.

Michael Schumacher, în vârstă de 55 de ani, este recuperat parțial și ar fi participat la nunta fiicei sale, sub atenta supraveghere a medicilor.

Citește și: Alin Oprea e în plin scandal cu fosta soție, în timp ce Medana are o relație exemplară cu fostul ei soț: „Când ai copii cu un om, ai datoria să îl respecți până închizi ochii'

Citește și: Mona Nicolici povestește că a învățat „târziu și greu să comunice' cu soțul ei, chef Cezar Munteanu: „Nu găseam o soluție pentru a regla lucrurile. E cam mult piper în căsătoria noastră, pentru că…'

Citește și: Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit la 19 ani. Mara Ilinca Ancuța este însărcinată cu băiețel: „Ea e totul pentru mine’/ Primele imagini de la nuntă

Cine este Iain Bethke, soțul Ginei Schumacher

Gina Schumacher se bucură de o carieră de succes în echitație. Ea a devenit o specialistă în reining, o disciplină a echitației, câștigând numeroase competiții internaționale.

Dragostea Ginei pentru cai nu este doar o pasiune de moment, ci o tradiție de familie. Mama sa, Corinna, este și ea o pasionată a echitației. Familia are o fermă de cai în Elveția și una în Texas, SUA. Gina a moștenit această pasiune și a reușit să transforme ceea ce inițial era un hobby într-o carieră, devenind o sportivă de top.

Soțul Ginei, Iain Bethke, este și el un pasionat de cai și împărtășește aceeași dragoste pentru natură și sport și are o firmă care se ocupă cu creșterea și antrenamentul cailor. Cei doi s-au cunoscut în cadrul cercurilor de echitație, potrivit peroz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton