Fiica lui Mircea Geoană a fost cerută în căsătorie, după cinci ani de relație: „A spus da celui mai bun bărbat”

 Miniosu Alexandra
.

Fiica lui Mircea Geoană a fost cerută în căsătorie de 1 Martie, după peste cinci ani de relație. Extrem de încântată, Ana Geoană s-a lăudat deja cu bijuteria pe rețelele de socializare. Evident, răspunsul ei a fost „DA', iar vestea i-a bucurat pe toți apropiații ei, inclusiv pe părinți. Iată cine este viitorul ginere al secretarului general adjunct al NATO!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Mircea Geoană a fost cerută în căsătorie de 1 Martie, după mai bine de cinci ani de relație. Ana Geoană este în culmea fericirii după ce partenerul ei i-a adresat mult așteptata întrebare. Răspunsul ei a fost afirmativ, dovadă stând zecile de imagini cu ea în mediul online, în care poartă pe deget inelul de logodnă.

ana-geoana-1ana-geoana-1

Bucurie mare în familia lui Mircea Geoană! Astăzi, de 1 Martie, fiica secretarului general adjunct al NATO a primit cel mai frumos și deosebit „mărțișor'. Ana Geoană a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, după mai bine de cinci ani de relație. Bărbatul este de origine americană și locuiesc împreună peste Ocean, de mai mult timp.

Citește și: Ucraina oferă soldaților ruși amnistie și bani dacă se predau:”Muriți într-un război nedrept sau 5 milioane de ruble”

Citește și: Meghan Markle, prima apariție publică din 2022.A avut o ținută de 350.000 de dolari

Citește și: Pavel Stratan a fost sergent în Armata Roșie, în Ucraina:„Din prima zi…'

Citește și: Cine sunt și cum arată cele 10 ispite masculine de la Insula iubirii 6.Un fost concurent revine ca ispită!

Fiica lui Mircea Geoană a fost cerută în căsătorie, după cinci ani de relație

Ana Geoană trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenerul ei, Garrett Cayton. După mai bine de cinci ani de relație, tânărul american a făcut-o astăzi cea mai fericită femeie din lume. Bărbatul, cu care tânăra locuiește în Los Angeles, a cerut-o de soție de 1 Martie, iar ea a acceptat fără să stea pe gânduri.

Soția lui Mircea Geoană pare să fie foarte încântată de faptul că relația fiicei lor cu Garrett Cayton va trece curând la alt nivel. Din declarațiile ei, se pare că Mihaela Geoană îl îndrăgește pe viitorul ginere, considerându-l un bărbat bun.

„A spus da celui mai bun bărbat', arfi transmis Mihaela Geoană în mediul online, în dreptul unei imagini cu fiica ei și iubitul său.

Cu siguranță, vestea îmbucurătoare a ajuns și la Mircea Geoană. În prezent, acesta e însă „prins' în situația delicată pe care țările din Occident o duc cu Rusia, după invadarea Ucrainei, scrie fanatik.ro.

Ana Geoană a primit un inel de logodnă spectaculos

Sursa anterioară a descris modul emoționant prin care Ana Geoană a fost cerută de soție. Se pare că tânărul american Garrett Cayton a dat dovadă de mult romantism pentru acest gest. Acesta s-a așezat în genunchi în fața alesei lui chiar în miez de noapte, în lumina lunii.

După cum se poate vedea în imaginile postate de Ana în mediul online, iubitul ei i-a oferit un inel cu adevărat spectaculos. Bijuteria e făcută din aur alb și are un diamant de mari dimensiuni. Așadar, cu siguranță, acesta nu s-a zgârcit în privința alegerii bijuteriei.

Cu ce se ocupă fiica lui Mircea Geoană în SUA

Ana Geoană are 26 de ani și e de o frumusețe răpitoare. Aceasta a urmat cursurile Școlii Americane din București. Ulterior, ea a plecat în SUA, loc în care a făcut și cursurile Facultății de Medicină din cadrul Universității Pennsylvania (Philadelphia).

După ce a terminat facultatea, fiica lui Mircea Geoană, s-a angajat o vreme în echipa de comunicare de la Washington a unui congresman. Mai apoi, fiind îndrăgostită de California, ea a decis să se mute în Los Angeles, alături de iubitul ei. Tânăra vorbește patru limbi: engleza, franceza, italiana și spaniola.

În ciuda studiilor sale, până în prezent, Ana Geoană nu a vrut să urmeze o carieră în domeniul medical. În schimb, ea a preferat să-și dedice viața pentru a instrui alți oameni în sănătate, nutriție, fitness, frumusețe și un stil de viață sustenabil. De asemenea, ea și-a deschis și un site în acest sens.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton