Fiica lui Nicole Cherry îi calcă pe urme artistei. Cum a surprins-o cântăreața pe micuța Anastasia, la doar 2 ani: „A început show-ul!”

 Matei Bianca
.

Fiica lui Nicole Cherry îi calcă pe urme artistei, iar ea este extrem de mândră de acest lucru. Recent, cântăreața a filmat-o într-un cadru emoționant pe micuța Anastasia. Iată cum a surprins-o vedeta pe fiica ei, dar și ce a postat pe rețelele de socializare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Nicole Cherry este cu adevărat o femeie împlinită și asta pentru că are o familie frumoasă alături de soțul ei, Florin Popa, și fiica lor, Anastasia, dar și o carieră de succes în domeniul muzical. Artista se poate simți mândră, deoarece micuța ei îi calcă pe urme.

nicole1nicole1

Citește și: Regimul care o ajută pe Nicole Cherry să nu se îngrașe: „În general, carbohidrații nu-mi fac bine, recunosc. Și îmi plac foarte mult”

Citește și: Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, au împlinit 6 ani de căsnicie: „Mă inspiri să fiu cea mai bună versiune a mea. Te iubesc!' / Tatăl artistei le-a făcut cunoștință

Citește și: Răzvan Simion i-a dat plicul gol lui Dani Oțil la nuntă. De ce a decis să facă acest gest neașteptat: „Avea să îmi dea niște bani. A fost singura variantă prin care ne puteam regla'

Citește și: Înmormântarea lui Nicu Covaci va fi privată, fără public și presă. Ultima dorință a liderului trupei Phoenix a fost să fie incinerat: „Respectați hotărârea familiei. Avem nevoie de susținere'

Fiica lui Nicole Cherry îi calcă pe urme artistei

Prin intermediul rețelelor de socializare, Nicole Cherry a împărtășit cu fanii ei un moment special din viața sa. Artista le-a arătat urmăritorilor cum micuța Anastasia îi calcă pe urme. Este evident că fetița cântăreței are în sânge talentul de a cânta, iar mama ei este mândră de ea.

Cântăreața a filmat-o pe fiica ei în timp ce stă în fața unui microfon și cântă alături de ea, iar pe aceasta a pus-o să cânte la pian.

„A început show-ul! Țin să menționez că și-a pus singură ochelarii, iar pe mine m-a pus să stau la pian', a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe TikTok.

Artista și soțul ei, Florin Popa, au împlinit 6 ani de căsnicie

Pe data de 2 august 2024, Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, au împlinit 6 ani de căsnicie. Cei doi îndrăgostiți formează un cuplu din anul 2018, iar cea mai mare realizare pe care o au împreună este fetița lor, acum în vârstă de 2 anișori.

Artista și partenerul ei de viață s-au cunoscut prin intermediul tatălui ei. La acea vreme, celebra cântăreață are vârsta de 16 ani și au decis să fie prieteni, iar la câțiva ani distanță au început o relație frumoasă de iubire.

Motivul pentru care Nicole Cherry și Florin Popa amână nunta

Nicole Cherry a vorbit despre motivul pentru care ea și Florin Popa amână nunta. Artista a spus că voia să organizeze evenimentul în străinătate, dar din cauza carierei și pentru faptul că a născut-o pe fiica ei, ea nu a mai avut timp să se ocupe de nuntă.

„Nu am stabilit încă data nunții, cumva de fiecare dată au apărut proiecte atât în cariera mea, cât și în business-urile lui Florin, dar și focusul pe creșterea Anastasiei, care ne-au făcut să amânăm planificarea nunții. Dar, cu siguranță, veți afla printre primii când va avea loc evenimentul. (…) Mi-ar fi plăcut Italia, este una dintre țările mele preferate, dar, să fiu sinceră, în prezent mi-am schimbat opinia și nu mi-aș mai dori să fac nunta în altă țară’, a precizat artista pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton