Fiica Ralucăi Pastramă și a lui Ibrahim a împlinit un an. Imagini emoționante cu micuța Maryam: "Fetița mea minunată"

 Raiciu Adriana
.

Fiica Ralucăi Pastramă și a lui Ibrahim a împlinit un an. Raluca Pastramă și-a găsit fericirea alături de Ibrahim, iar anul trecut a devenit mămică pentru a treia oară. În urmă cu o zi, a fost sărbătoare în familia vedetei, mezina familiei a împlinit un an, iar urările au curs încă de la primele oare ale dimineții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pepe și Raluca Pastramă au decis să divorțeze în anul 2020, după 9 ani de căsnicie. Cei doi au două fetițe superbe împreună, pe Maria și pe Rosa Alexandra. La doar câteva luni de la separare, atât artistul, cât și fosta lui parteneră și-au refăcut viața. Astfel, în urmă cu un an, Raluca Pastramă s-a căsătorit pentru a doua oară, iar la scurt timp după a devenit și mămică pentru a doua oară.

raluca-pastramaraluca-pastrama

În urmă cu doar o zi, Raluca Pastramă și soțul ei, Ibrahim, au sărbătorit-o pe Maryam, care a împlinit un anișor. Astfel, pe rețelele sociale, au apărut mai multe imagini cu micuța, iar tatăl a scris și un mesaj emoționant!

Citește și: Ce cadou a primit Raluca Pastramă de la soțul ei, după zvonul despărțirii. A postat imaginile pe Instagram

Citește și: Raluca Pastramă și Ibrahim s-au fotografiat împreună, după zvonurile despărțirii. Ce imagine au postat pe Instagram

Citește și: Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu, după ce s-a afișat pentru prima dată la un eveniment monden cu Gabi Bădălău: „Au trecut trei ani. Sunt fericită că lucrurile au intrat într-o normalitate'

Citește și: Monica Bârlădeanu confirmă relația cu Valeriu Gheorghiță, după ce au fost surprinși în jacuzzi: „Da, e adevărat. La momentul acesta, el nu mai este căsătorit’ / EXCLUSIV

Fiica Ralucăi Pastramă și a lui Ibrahim a împlinit un an

În urmă cu o zi, în data de 13 iunie, fiica Ralucăi Pastramă și a lui Ibrahim a împlinit un an. Pe contul său de socializare, fosta soție a lui Pepe a postat mai multe imagini alături de cele trei fiice ale sale, dar a scris și un mesaj emoționant, cu ocazia zilei de naștere a mezinei.

„La mulți ani, bebelina mea. La mulți ani, ochișorii mei de azur, te iubim inimaginabil de mult!”, a scris Raluca Pastramă pe contul său.

De asemenea, și Ibrahim, tatăl micuței, i-a făcut o urare fetiței. I-a spus cât de mult o iubește și cât de mândru este că îi este părinte.

„Fetița mea minunată și dulce, îți doresc să crești frumos și sănătos, să fii inteligentă, fericită, să ne bucuri nouă (părinților tăi) viața și să bucuri întreaga lume cu prezența ta. Să ai o copilărie frumoasă ca în povești, prieteni, prieteni devotați, emoții plăcute și multe surprize care să-ți îndeplinească toate capriciile tale nevinovate! La mulți ani, sufletul meu mic', a scris Ibrahim pe Instagram.

Raluca Pastramă și Ibrahim s-au căsătorit în anul 2022 și au împreună o fetiță. Din relația cu Pepe, care a durat din anul 2012 până în anul 2021, aceasta mai are două fetițe superbe.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton