Fiica Ronei Hartner refuză să vorbească cu tatăl ei, după moartea mamei: "Fata vrea să locuiască aici, o să ne străduim să... Nimeni nu o poate înlocui pe Rona"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce se întâmplă cu fiica Ronei Hartner după moartea mamei. Rona Hartner și fiica sa, Rita, au avut o o relație foarte apropiată, iar adolescenta trece prin momente cumplite, după ce, la vârsta de numai 15 ani, a rămas fără mamă. Fiica Ronei Hartner a luat o decizie radicală în privința viitorului. Rita a fost contactată de tatăl ei, dar ea nu vrea să audă nimic de el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica Ronei Hartner, Rita, în vârstă de 15 ani, a trecut prin momente cumplite în momentul în care a aflat că mama sa este grav bolnavă. Până în ultima secundă, Rita a fost alături de mama sa. Anul acesta, în primăvară, cu puțin timp înainte ca Rona Hartner să afle că suferă de o boală cruntă, actrița a anunțat că și-a retras fica de la școală pentru a petrece mai mult timp împreună. Sora Ronei Hartner a dezvăluit ce se întâmplă cu fiica actriței după moartea mamei sale.

rona-hartner-aparitie-rara-la-tv-alaturi-de-fiica-ei-rita-sumalya-s-a-transformat-intr-o-adevarata-domnisoara1rona-hartner-aparitie-rara-la-tv-alaturi-de-fiica-ei-rita-sumalya-s-a-transformat-intr-o-adevarata-domnisoara1

Ce se întâmplă cu fiica Ronei Hartner după moartea mamei

Rita, fiica Ronei Hartner, a venit pe lume în Franța, în urmă cu 15 ani și este rodul iubirii actriței cu dansatorul argentinian Rocco Sedano. Din păcate relația dintre Rona Hartner și tatăl fiicei sale a fost sortită eșecului încă de la început, iar actrița ar fi decis să se despartă la scurt timp după ce a adus-o pe lume pe fata ei. Rita a locuit mai mult în Franța și vorbește parțial limba română, dar a venit în România cu mama sa de multe ori.

Citește și: Rona Hartner își făcuse testamentul cu două luni înainte să moară. Cui a lăsat artista toată averea: „Mi-am cumpărat loc de veci’

Citește și: Sora Ronei Hartner, mesaj sfâșietor după moartea artistei: ‘O să-i lipsești fetei tale foarte tare. Nici nu îți puteai închipui cum…’

Potrivit dezvăluirilor făcute de Rinda Hartner, sora Ronei, după moartea mamei sale, Rita va continua să locuiască în Franța.

„Fata vrea să rămână aici. Aici are toți prietenii, are reperele ei, s-a născut aici. Noi, fratele meu și cu mine și mama, o să facem tot ce ar fi făcut și Rona pentru fata ei. Nimeni nu poate să înlocuiască mama, dar o să facem tot ce e mai bine și o să ne străduim să îi alinăm cât mai mult pierderea mamei. Să nu simtă că este copilul nimănui.”, a spus Rinda Hartner în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.ro.

Fiica Ronei Hartner refuză să vorbească cu tatăl ei

De-a lungul anilor, Rita nu a avut o relație cu tatăl său. Acum, potrivt dezvăluirilor făcute de Rinda Hartner, după moartea Ronei Hartner, bărbatul ar vrea să creeze o legătură cu fiica lui, însă adolescenta nu prea ar dori acest lucru.

„Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu aflat lui, dar fata lui nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Ii este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate.', a precizat sora regretatei actrițe.

Ce premoniție sumbră a avut Rona Hartner în timpul chimioterapiei

În timpul unui tratament dureros, Rona Hartner a trăit o experiență extrem de stranie. Rgeretata actriță l-a visat pe tatăl ei, care o chema la el din lumea de dincolo. În acele momente, a simțit o prezență rece în spital și a auzit vocea tatălui său spunându-i: „Haide, fata mea!' A fost o experiență intensă și transcedentală.„, povestea Rona, potrivit click.ro.

Rona a mărturisit că în acele clipe critice, Iisus i-a pus o întrebare crucială: „Și dacă nu vreau să te vindec?' În fața acestei întrebări, actrița a rostit o rugăciune profundă, un Psalm care exprimă ideea că iubirea divină este mai importantă decât viața însăși. Din nefericire, Rona Hartner a pierdut lupta cu nemiloasa boală.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton