Fiica Ronei Hartner va rămâne cu mama artistei și cu unchiul ei. Când își poate vedea fiica Rocco Sedano, după ce a pierdut procesul de custodie

 Tudorache Simona
.

Familia Ronei Hartner a dus o luptă cu dansatorul Rocco Sedano în privința custodiei Ritei Sumalya, fiica actiței. Acum lucrurile s-au liniștit. Adolescenta de 16 ani va rămâne cu rudele din partea mamei sale.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE!, GRATIS, AICI!

Rona Hartner a fost căsătorită cu faimosul dansator, au avut o fiică împreună, dar povestea lor nu a durat. Cei doi au avut o relație rece de-a lungul timpului, iar Rocco și-a văzut rar fetița.

rona-hartner-56rona-hartner-56

Fiica Ronei Hartner va rămâne cu Rinda, sora regretatei artiste

După moartea solistei, Rocco a apărut cu pretenții și și-a vrut fiica de 16 ani lângă el, lucru cu care familia Ronei nu a fost de acord, pentru că, spuneau ei, dorința lui ascunde anumite lucruri, cum ar fi anumite beneficii din partea statului pentru creșterea Ritei.

În cele din urmă, judecătorii francezi au decis ca tânăra să rămână alături de bunica maternă și de unchiul său. Acum, Rita locuiește în casa mamei sale, la Toulon, împreună cu aceștia. De asemenea, Rocco Sedano își va putea vizita fiica timp de câteva ore, o dată la două săptămâni, dar numai dacă și ea va fi de acord, conform Wowbiz.

Rita va avea în continuare nevoie de semnătura lui Rocco Sedano

În ciuda faptului că Rita va rămâne în grija bunicii și a unchiului său, adolescenta va avea nevoie în continuare și de semnătura tatălui său dacă va vrea să călătorească în afara granițelor Franței.

Se pare că Rocco Sedano îi îngreunează situația fiicei sale, întrucât în iarna aceasta și-ar fi dorit să meargă în Canada la schi, acolo unde locuiește mătușa sa, Rinda Hartner, însă dansatorul nu a fost de acord. Fără îndoială, a fost o veste tristă pentru fiica Ronei Hartner, care traversează acum cea mai dificilă perioadă din viața sa.

Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum pe 1 decembrie 2023, chiar de Ziua Națională a României, și a lăsat în urmă o fiică îndurerată. Rita Sumalya, în vârstă de 16 ani, care i-a fost alături artistei până în ultima clipă.

Citește și: Roxana Nemeș l-a cerut în căsătorie de trei ori pe soțul ei, Călin Hagima, deși au fost despărțiți mai bine de un an: 'Eram foarte hotărâtă. Apoi, mi-am văzut de viața mea' / Cum s-au cunoscut

Citește și: Andreea Bănică a fost descoperită la 4 ani, de Adrian Păunescu: „I-a spus tatălui meu ce să facă cu mine, unde să mă ducă, unde să mă îndrume. Ne-am văzut peste un an la Cenaclul Flacăra”

Citește și: Ce rol va juca Adrian Enache în filmul lui Silviu Radu despre viața Mariei Tănase: 'O să fiu puțin mai dur…' Ce spune despre copiii lui, Diana și David / EXCLUSIV

Citește și: Un fost angajat din Gașca Zurli susține că primea un salariu derizoriu, de doar o mie de lei lunar: 'În fișa postului eram paznic, dar am făcut pe șoferul, am fost îngrijitor, ospătar, zugrav…' / Acuzații dure la adresa Mirelei Retegan

Rinda Hartner: „Tatăl fetei are rolul avut în ultimii 15 ani. Unul de decor”

Sora Ronei, Rinda, a spus cum stat, de fapt, lucrurile între Sumalya și tatăl ei, Rocco Sedano. Relația dintre ei fiind una de decor de-a lungul anilor.

„Tatăl fetei are rolul avut în ultimii 15 ani. Unul de decor. Un tata e tată când e lângă copil toți anii, nu începând cu 15 ani… Lupul își schimbă blana, dar năravul nu. Continuăm… Fata e bine, cu mama. Singura chestie care e mai dificilă e că fata ar vrea să vină în țară la mormântul mamei ei, dar nu poate să iasă fără semnătura lui. Tatăl nu dă semnătura. Până una- alta, fata e bine și asta e cel mai important’, a mărturisit sora Ronei Hartner la Prima TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton