Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor au făcut parastas la 9 ani de la moartea politicianului, dar mama lor nu a putut participa. De ce a lipsit Doina Vadim: „Un prilej de aducere aminte și de rugăciune pentru sufletul celui care a făcut atât de mult bine cât a trăit pe pământ"/ EXCLUSIV

 Tudorache Simona
.

Au început o nouă viață după moartea lui, dar l-au purtat mereu în gândurile lor. Peste câteva zile, pe 14 septembrie, se împlinesc nouă ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Familia l-a pomenit pe tribun la biserica Sfântul Gheorghe Nou și i-au organizat o pomană. Slujba a fost ținută de preotul Emil-Nedelea Cărămizaru, care i-a fost prieten și duhovnic lui Corneliu Vadim Tudor. Deși și-ar fi dorit să participe la acest eveniment important, soția lui Corneliu Vadim Tudor nu a putut să o facă. Doina Vadim Tudor a rămas acasă din cauza unei răceli, pentru că a vrut să îi protejeze pe cei prezenți, dar a fost cu sufletul alături de fiicele sale, Lidia și Eugenia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Cu lacrimi în ochi și marcate de moment, soția, Doina, și fiicele lui Corneliu Vadim Tudor și-au amintit de cel care le-a fost soț și tată, care le-a protejat așa cum a putut și a luptat să nu le lipsească nimic. Lidia și Eugenia au vrut ca această zi să fie una specială, așa cum a fost și părintele lor. Politicianul s-a stins la spitalul Militar în urmă cu nouă ani. Corneliu Vadim Tudor a început să se simtă rău încă din dimineața zilei de 14 septembrie 2015. A ajuns la spital cu ajutorul familiei, unde a intrat în moarte cerebrală, după ce a suferit 22 de stopuri cardiace. Dacă ar mai fi trăit, Corneliu Vadim Tudor ar fi împlinit 75 de ani pe 28 noiembrie.

vadim 800vadim 800

Familia a organizat o slujbă pentru Corneliu Vadim Tudor la nouă ani de la moarte

Familia lui Corneliu Vadim Tudor și cei mai apropiați prieteni s-au adunat astăzi la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou. Au vrut să îl omagieze pe cel care în urmă cu nouă ani a plecat brusc, deși mai avea încă multe de făcut. Corneliu Vadim Tudor a schimbat, într-un fel sau în altul, existența tuturor celor care l-au cunoscut.

Astăzi am făcut pomenirea de 9 ani pentru Corneliu Vadim Tudor, în prezența familiei și a unui buchet de credincioși… Mi-a fost și mie prieten și am avut privilegiul de a-i fi și duhovnic. Îl păstrez în amintire ca pe un mare poet, de la care am învățat multe lucruri bune, un erudit și un mare iubitor de țară, cât un vulcan… Veșnica lui pomenire, din neam în neam', a spus preotul Emil-Nedelea Cărămizaru.

Ce mesaj a avut Lidia Vadim la nouă ani de la moartea tatălui

Un mesaj de suflet a transmis și Lidia Vadim. Ea a ținut să le mulțumească celor care le-au fost aproape în această zi. „Astăzi a avut loc parastasul de 9 ani de la plecarea tatălui meu la Cer. Un prilej de aducere aminte și de rugăciune pentru sufletul celui care a făcut atât de mult bine cât a trăit pe pământ.

Îi mulțumim Părintelui Emil Nedelea Cărămiziu, de la Biserica Sfantul Gheorghe Nou, Bucuresti Kilometrul Zero. pentru că de 9 ani ne este alături. Este unul dintre prietenii de suflet ai lui tata. Le mulțumim și celor care an de an ne sunt alături în această perioadă din an grea pentru noi, fizic dar și cu sufletul. Dumnezeu să îi țină sufletul în Lumină!„, a spus Lidia Vadim Tudor.

Lidia Vadim, despre ultimele clipe ale lui Corneliu Vadim Tudor

L-au iubit și respectat, iar momentul în care s-au despărțit pentru totdeauna le bântuie și acum trăirile. Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, a dat detalii despre momentul tragic al spitalizării tatălui său și modul în care s-a produs dispariția lui.

Când am ajuns cu el la spital, l-au așezat pe un scaun cu rotile și l-au dus în camera de resuscitări. Ultima oară când l-am văzut mișcându-se a fost când l-au ridicat ca să îi rupă tricoul, l-am văzut picând pe pat. Au venit toți doctorii din lume, nu am văzut niciodată atâția doctori pentru un singur om… În momentul în care l-au scos de acolo, era intubat…știam ce înseamnă asta', povestea Lidia Vadim Tudor, în emisiunea În oglindă.

Medicicii le-au anunțat că a făcut 22 de stopuri cardiace

Ulterior au fost lăsat să îl urmeze în cameră. Atunci au realizat că situația e gravă. Medicii au dat un verdict crunt.

„Ne-au lăsat să intrăm la el și ne-am dat seama că nu e ok. Ne-au spus că a făcut 22 de stopuri cardiace, că a intrat în moarte cerebrală. Și că, dacă va supraviețui, va rămâne o legumă', povestea fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor.

Lidia Vadim și-a visat tatăl timp de șase ani

Corneliu Vadim Tudor își iubea nespus cele două fiice,iar legătura lor nu s-a stins nici după moarte. După ce și-a pierdut tatăl, Lidia Vadim l-a visat în fiecare an, timp de șase ani, părea că vrea să îi transmită ceva.

„În ultima vreme nu l-am mai visat deloc. L-am visat vreo șase ani la rând în diferite momente, doar îmi apărea în vis și cam atât. Îmi plăcea să îl visez pe tata, normal, doar că după o perioadă am realizat că el era neliniștit. De vreo doi ani nu îl mai visez și asta este bine. Înseamnă că este mulțumit de noi și liniștit', mărturisea ea, pentru Click.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton