Filip Maria, fratele lui Smiley, s-a căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

 Raiciu Adriana
.

Filip Maria, fratele lui Smiley, s-a căsătorit. Smiley, în vârstă de 39 de ani, are un frate mai mic, Filip Maria. Tânărul s-a căsătorit weekend-ul trecut, iar primele imagini de la eveniment au fost postate pe rețelele sociale. Iată ce ținute au purtat cei doi îndrăgostiți în ziua cea mare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Smiley, în vârstă de 39 de ani, este cunoscut de o țară întreagă. Însă, puțini știu că îndrăgitul artist are un frate mai mic, Filip Maria, în vârstă de 32 de ani. Weekend-ul trecut, tânărul s-a căsătorit cu partenera lui, Mariana, iar primele imagini de la eveniment au fost distribuite pe rețelele sociale.

filip1_29903700filip1_29903700

De la fericitul eveniment nu au lipsit nici Smiley și iubita lui, Gina Pistol. Cei doi au postat mai multe fotografii pe rețelele sociale, dar au ținut să le ureze și toate cele bune mirilor. Iată și ce ținute au purtat tinerii îndrăgostiți!

Citește și: Ce relație are Smiley cu părinții și cu fratele lui mai mic, Filip: „Așa am crescut, am fost mereu…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Smiley, Filip Maria. „Ne completăm perfect!”

Citește și:Câte kilograme a slăbit DOC la Survivor 2023 și ce probleme a avut când s-a întors acasă: „E foarte ciudat. Mă dor…’

Citește și:Ce program de vizită are Victor Vrînceanu, după despărțirea de Andreea Antonescu. Când își poate vedea fiica: „I-am propus să ne împărțim timpul 50%-50%. Nu a fost de acord”

Filip Maria, fratele lui Smiley, s-a căsătorit

Mezinul familiei, Filip Maria, s-a căsătorit weekend-ul trecut. În ziua cea mare, fratele lui Smiley a ales să poarte un costum în carouri, alături de o camașă albă, iar partenera lui a optat pentru un compleu, dintr-o bluză cu bretele, alături de o fustă midi, de culoarea untului. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de pantofi negri, iar coafura a fost simplă, cu bucle lejere. 

Pe rețelele sociale, Gina Pistol a postat o fotografie în momentul tăierii tortului, iar fanii au putut observa câ tinerii căsătoriți au ales un tort cu trei etaje, pe care tronau două figurine-cățeluși și o inimă, în care erau scrie inițialele lor, „M&F', scrie Libertatea pentru femei.

Cu ce se ocupă fratele lui Smiley

Fratele lui Smiley nu este străin de industria muzicală. În 2015, Filip s-a alăturat familiei HaHaHa, casa de producție a fratelui său.

Înainte să vin la HaHaHa Production credeam că lucrurile sunt mai simple și mai clare. Nu îmi puteam imagina dinamica acestei companii privind din afară. Acum 3 ani aveam doar 8 angajați în timp ce în 2018 am ajuns la 26 angajați. Odată ce am înțeles cum funcționează lucrurile, am implementat o structură de departamente funcționale creând mai multă ordine în organizație. Cred că a fost prima și cea mai importantă măsură, deoarece compania se afla deja la un nivel la care avea nevoie de asta și astfel am reușit să creștem an de an', povestea Filip.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton