Filmările Survivor All Stars au luat sfârșit! Concurenții s-au întors deja în țară, însă finala va fi LIVE din Republica Dominicană

 Calin Maria Bianca
.

Filmările Survivor All Stars au luat sfârșit! După luni bune în care Republica Dominicană le-a fost casă, iar colegii de breaslă familie, concurenții s-au întors acum în țară, după terminarea filmărilor. Ei bine, deși toate episoadele au fost deja pregătite în avans, se pare că nu se întâmplă același lucru și cu finala. Potrivit celor mai recente informații, finala se va desfășura în Republica Dominicană, în direct, unde concurenții se vor reîntoarce pentru proba decisivă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cel mai puternic sezon al show-ului care a cucerit întreaga lume se apropie de final. Sezonul așteptat de către toți cei care au trăit cu sufletul la gură experiența concurenților în anii trecuți și care și-au dorit să-și vadă favoriții reuniți, luptând pentru marele premiu, și-a încheiat filmările și de la o ediție la alta este tot mai aproape de marea finală.

tj-miles-s-a-intors-de-la-survivor-5tj-miles-s-a-intors-de-la-survivor-5

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Lola Crudu a fost eliminată. Ce cadou emoționant i-a oferit Ștefaniei Ștefan, înainte să părăsească emisiunea: „Să nu plângi'

Citește și: Cine a fost primul iubit al Anei Porgras, de la Survivor All Stars. Fosta gimnastă s-a îndrăgostit la 17 ani

Citește și: Cine este Mihai Dragomir, care a primit cuțitul de aur de la Ștefan Popescu, la Chefi la Cuțite: „E o super mare presiune, dar sunt pregătit”

Citește și: Fulgy de la Clejani s-a îndrăgostit de Roberta de la Casa Iubirii: „Direct nuntă! Să-ți iau casă, să facem casă frumoasă, să nu-ți lipsească nimic”

Filmările Survivor All Stars au luat sfârșit!

Deși pe micile ecrane totul este din ce în ce mai intens, în Republica Dominicană s-a așternut pentru moment liniștea. Filmările s-au încheiat, iar concurenții au revenit de astăzi la viața lor obișnuită, toți fiind acum acasă, în România, alături de cei dragi! Cu toate acestea, aventura Dominicană este departe de a fi încheiată pentru concurenții Survivor All Stars, fiindcă vor reveni în țara care le-a devenit casă pentru câteva luni, pentru marea finală, la momentul potrivit, aceasta fiind Live.

Concurenții s-au întors deja în țară, însă finala va fi LIVE din Republica Dominicană

Chiar dacă concurenții au ajuns acasă și se bucură de timp prețios alături de cei dragi, după luni și luni în care au fost plecați și au stat în condiții deloc plăcute, pe micile ecrane acțiunea este în toi. Pentru a afla cine va merge până la capăt, ce strategii vor apărea, ce alianțe se vor forma și ce provocări îi mai așteaptă pe concurenți, nu ratați nicio seară din cel mai puternic format de televiziune.

Ba mai mult! Există și o surpriză pentru telespectatori. Mai concret, vor avea parte de o bornă de neratat – Unificarea triburilor. De acum, concurenții vor trăi pe o singură insulă, însă vor avea un gând clar – să facă totul pentru a ajunge în finală și a câștiga trofeul și marele premiu de 100.000 de euro. E clar că și de azi înainte, la fel ca și restul edițiilor, Survivor All Stars va fi în continuare lider absolut de audiență.

Sursă foto: comunicat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton