Când e finala America Express 2023. Cât e marele premiu

 Raiciu Adriana
.

Când e finala America Express 2023. Nouă echipe au pășit în competiția America Express 2023, însă doar una singura va reuși să pună mână pe marele premiu. Iată când se va ține marea finală de la America Express 2023, dar și cât e premiul cel mare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nouă echipe au participat sezonul acesta la America Express 2023: Melinda și Puya, Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Jean Gavril și Dinu, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Bruja și Pufeh, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Cătălin Bordea și Nelu Cortea și Bie Adam și Micky. Însă, după un drum lung, plin de momente dificile și situații tensionate, doar o singură echipă va ajunge prima la linia de finish.

america-express-2023-2america-express-2023-2

Mai este puțin până când echipele se vor lupta în marea finală de la America Express pentru premiul cel mare. Finala America Express 2023, care va fi difuzată pe Antena 1 și pe AntenaPLAY, se anunță a fi una dificilă, palpitantă, dar și plină de emoții, iar Irina Fodor va fi cea care va spune numele echipei câștigătoare.

Citește și: Irina Fodor, la un pas să fie răpită la America Express: „Intrați în curtea asta și nu vă mai mișcați de aici…”

Citește și: America Express 2023 – Drumul Aurului. Puya și Melinda au fost eliminați

Citește și: „Pentru orice ieșire trebuia să mă justific. Oana Roman, declarații neașteptate după despărțirea de Marius Elisei

Citește și: Covorul roșu dispare de la Premiile Oscar 2023: „Nu se va face vărsare de sânge’. Cu ce va fi înlocuit

America Express- finală

După patru sezoane de Asia Express, sezonul 5 s-a filmat în America. Cei 18 concurenți au străbătut Mexicul, Guatemala și Columbia, în cadrul unei rute de peste 7.000 de kilometri, iar probele nu a fost deloc ușoare.

Doar patru echipe au mai rămas în competiție, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Jean Gavril și Dinu și Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Una singura, însă, va reuși să pună mâna pe marele premiu în ultima ediție a competiției. Finala America Express 2023 va putea fi urmărită duminică, 26 martie 2023, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Semifinaliști America Express 2023

În semifinala America Express au ajuns echipele formate din: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Bordea și Cortea, frații Gavril, Cătălin Scărlătescu și iubita sa, Doina Teodoru.

America Express 2023- premiu

Din cele nouă intrate în competiție, doar două echipe vor concura pentru marele premiu America Express 2023. Premiul din sezonul acesta este de 30.000 de euro, iar Irina Fodor va fi cea care va înmâna cecul.

Puya și Melinda au fost eliminați de la America Express

În cursa pentru ultima șansă din ediția difuzată pe 8 martie 2023 de America Express echipele participante au fost: Puya și Melinda, Jean Gavril și Dinu, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Echipa formată din Puya și Melinda a pierdut cursa pentru ultima șansă, ceea ce a însemnat eliminarea celor doi concurenți din competiție.

„Această pereche ne-a întrecut orice așteptare. Am descoperit niște oameni complet altfel decât ar fi bănuit oricine. O familie adevărată. Unită, minunată, veselă, simpatică. Nu este poate romantismul clasic cu petale de trandafiri, dar se vede susținerea constant. Se vede că sunteți unul lângă celălalt și la bine și la rău', a spus prezentatoarea America Express.

„Ce să facem acum? Se pare că s-a terminat cursa pentru noi', au spus Puya și Melinda.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton