Finala Insula Iubirii 2024, sezonul 8. Ce se întâmplă în seara aceasta și cum vor pleca cuplurile acasă - toate evenimentele din emisiune

.

Finala Insula Iubirii 2024, sezonul 8. După lungi așteptări, se apropie momentul mult așteptat de o țară întreagă! Astăzi, 28 august 2024, are loc marea finală „Insula Iubirii'. Cu sigurață toată lumea se întreabă care sunt cuplurile care pleacă împreună din Thailanda și cine alege să își spună „adio', însă ultima ediție a celui mai fierbinte reality show are mult mai multe surprize! Iată ce noutăți aduce ultima ediție a emisiunii „Insula iubirii'!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Finala Insula Iubirii 2024 are loc chiar azi, 28 august, începând de la 20:30 pe Antena 1. Este ultima ediție din sezonul 8 și cel mai așteptat moment, după toate întâmplări care au avut loc în cele două vile din Thailanda. Mai sunt doar câteva ore și fanii emisiunii „Insula Iubirii' vor vedea ce surprize le-a pregătit marea finală a sezonului, însă până atunci iată un scurt rezumat!

insula-iubirii2024-deschidere-1insula-iubirii2024-deschidere-1

Citește și: Radu Vâlcan a spus prin ce dificultăți trec concurenții și ispitele, la Insula iubirii: „Este șocant! Foarte multă oboseală, foarte mult stres…'

Citește și: Mirela Vaida, despre Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii, foști concurenți de la Mireasă pentru fiul meu: „M-am chinuit un an să-i mărit, ca să se despartă ei în trei zile? Nu mă pot uita!'

Citește și: A murit tatăl lui Cătălin Măruță: „Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată…'. Mesajul emoționant transmis de Andra

Citește și: Unde a fost Florin Dumitrescu în această vară, cu familia lui, și de ce nu se desparte de cruciulița de la Ierusalim. Ce a povestit despre fetele lui: 'Abia așteaptă să se întâlnească cu colegii de școală…' / EXCLUSIV

Finala Insula Iubirii 2024, sezonul 8. Ce se întâmplă în seara aceasta – toate evenimentele din emisiune

Insula Iubirii 2024 a ajuns la final! Cel mai dur test de fidelitate a scos la iveală momente neașteptate, concurenții ajungând să își vadă partenerii în ipostaze compromățătoare, așa cum nu-și imaginau niciodată că ar putea ajunge. Cele cinci cupluri au avut ocazia să se cunoască mai bine, în cele trei săptămâni intense, prin intermediul unor trăiri cu totul și cu totul diferite, astfel că mulți abia așteaptă acum să vadă ce decizii vor lua cu relațiile lor.

După 21 de zile în care au trecut printr-un carusel de sentimente, acum cuplurile se văd față în față, își recunosc greșelile și vor lua cele mai importante decizii pe plan amoros.

Cum vor pleca cuplurile de la Insula Iubirii 2024

Se pare că Viperele Vesele au aflat deja care sunt cuplurile ce vor pleca acasă împreună, dar și cine sunt cei care au ales să își spună „adio' în cadrul emisiunii, după tot ceea ce s-a întâmplat. Așa cum toată lumea se aștepta, Andrei și Cristina Rotaru, au ales să plece separat. S-au despărțit după 10 ani de căsnicie la Bonfire-ul final, însă ajunși în țară și-au mai acordat o șansă, dar nu pentru mult timp. În cele mai recente declarații ale lui, concurentul a anunțat că au divorțat.

Tot la ultimul bonfire, Cristina și Andrei aleg să plece separat de pe insulă, însă, în prezent, sunt împreună. În acest moment, Cristina susține, prin mesajul postat pe pagina noastră, că face terapie și că a fost „plasată într-o experiență care nu îi face onoare', se arată pe pagina de Instagram Viperele Vesele.

Și Maria Covasa și Daniel Ungureanu au ales să plece separat de la Insula Iubirii. După toate cele întâmplate, dar mai ales după apropierile tandre și ipostazele intime în care concurenta și-a văzut iubitul alături de ispita Mădălina, Maria a decis să pună punct relației de cinci ani. Au plecat separat de la Insula Iubrii, iar atunci când au ajuns în țară, ea a fost văzută cu ispita Beni, iar el cu ispita Mădălina, alături de care a petrecut tot timpul pe Insula Iubirii.

Cornel află la marea finală Insula Iubirii 2024 că Iustina este însărcinată

Știm cu toții că relația dintre Iustina Loghin (26 de ani) și Cornel Luchian (38 de ani) de la Insula Iubirii a fost și este un subiect de dezbatere principal pentru telespectatorii emisiunii. Atât el, cât și ea, au făcut numeroase lucruri care i-au deranjat, însă pe parcursul emisiunii, Iustina a devenit un adevărat personaj pe insula din Thailanda.

A vorbit cu Daiana și a spus clar că are simptome de „femeie gravidă'. I-a întârizat ciclul menstrual, iar mai apoi a acuzat grețuri și a constatat modificări în zona abdomenului. După numeroase dubii, se pare că Iustina a făcut un test de sarcină, care a ieșit pozitiv. Știa că relația ei cu Cornel este pusă sub semnul întrebării, astfel că după ce au văzut ce greșeli au făcut, ea i-a oferit testul de sarcină pozitiv, urmând astfel împăcarea.

Unde se difuzează finala Insula Iubirii 2024, sezonul 8

Fanii emisiunii pot urmări finala chiar din propria casă, în confortul lor, începând de la ora 20:30, însă totodată pentru o atmosferă mai palpitantă, marele show poate să fie vizionat din mai multe localuri din țară, cum ar fi Berăria H – București, Comics Club – București, Coffee No.1 – Sfântu Gheorghe, The Pub – București, Bella Luna – București, Club Art Pub&Restaurant – București.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton