Finala Love Island România. Trei cupluri se vor lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro

.

Finala Love Island România. Love Island România se încheie după șase săptămâni și se pregătește pentru marea finală. În ultima săptămâna, trei cupluri se vor lupta pentru premiul de 50.000 de euro. Alina Ceușan va anunța cuplul câștigător al emisiunii Love Island România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Finala Love Island România. Love Island România a început pe data de 1 octombrie și este prezentat de Alina Ceușan. Acest reality show are un succes extraordinar în peste 25 de țări, printre care Marea Britanie, Australia, Grecia, Israel sau Statele Unite.

LOVE ISLANDLOVE ISLAND

5 fete și 5 băieți au intrat în emisiunea Love Island România, iar vreme de 6 săptămâni au avut ocazie de a-și întâlni sufletul pereche. Reality show-ul se pregătește de marea finală, iar în ultima săptămână, trei cupluri se vor lupta pentru premiul de 50.000 de euro.

Citește și: Emisiunea „Love Island România', scoasă din grila PRO TV. Anunțul făcut de Alina Ceușan: „Intrăm în ultimele două săptămâni de…'

Citește și:Triunghi amoros la Love Island. Concurenta Nargi, în pat cu Răzvan, sărutări fierbinți cu Kiprianos: „Nu mai înțelege nimeni cu cine e. Nu știu dacă ea știe…„

Citește și:De ce a rupt Gabriela Cristea relația cu tatăl ei: „E greu să vezi cum te vinde pentru câțiva lei. Nu știu dacă merg la înmormântarea lui”. Cei doi nu-și mai vorbesc de peste 30 de ani

Citește și:De ce nu se căsătorește Tudor Chirilă cu iubita sa, Iulia Mîzgan: „Căsătoria nu poate garanta respect, nu poate garanta iubire nesfârșită”

Trei cupluri se vor lupta pentru marele premiu în finala Love Island România

5 fete și 5 băieți au intrat în emisiunea Love Island România. Vreme de șase săptămâni au avut ocazia de a-și întâlnit sufletul pereche cu care să plece acasă. Emisiunea se apropie de final, iar în ultima săptămână, doar trei cuplur vor păși în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro. Cuplurile trebuie să demonstreze că relația lor este seriosă. Ei bine, concurentii vor avea de înfruntat o provocare care îi va da peste cap. Aceștia se vor pune în postura de părinte și vor trebui să aibă grijă de 'bebeluși'. „Mi se face rău. În momentul acela, mă gândeam să o iau la fugă, să sar gardul„, a spus Luis când a aflat că timp de o zi va trebui să fie tată pentru 'copilul' făcut cu Diana. 'Luis a văzut cum îi trece viața prin fața ochilor, și-a dat seama că nu mai poate fi player și că trebuie să-și asume ce a făcut', a spus Adrian.

Află în această săptămână cum vor reuși băieții să-i oprească din plâns pe cei mici, dar și ce îl determină pe Călin să spună: 'Trăiți-vă viața cât puteți! Mie jocul acesta îmi dă daună totală, o să cedez psihic până la sfârșitul zilei!'.

Cuplurile rămase în emisiunea Love Island România

Cinci cupluri sunt în acest moment în emisiunea Love Island România. Călin și Denisa, Alexia și Denis, Anne și Adrian, Luis și Diana, Nargi și Răzvan, sunt cele cinci cupluri care vor încerca să ajungă în marea finală. Finala poate fi urmărită săptămâna viitoare pe Voyo, dar și pe Pro TV.

Ultima recuplare vine și cu eliminare, iar în marea finală vor intra doar 3 cupluri. În acestă săptămână, telespectatorii vor afla ce cuplu nou se va forma, dar și ce surpriză vor avea cei rămași în vilă.

În marea finală va fi oferit câștigătorului sau câștigătoarei marele premiu, în valoare de 50.000 de euro. Alina Ceușan s-a mutat în Tenerife, acolo unde au loc filmările, alături de fiul ei, Rock și echipa sa. În urma participării la acest show s-au format aproape 30 de cupluri care au rămas împreună până în prezent, iar șase dintre ele și-au oficializat legal relația și 7 copii s-au născut în urma iubirii descoperite la Love Island.

Sursa foto: Facebook



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton