Finaliștii Te cunosc de undeva, sezonul 20. Cine sunt cele patru perechi care luptă pentru marele premiu

 Dumba Gabriela
.

Finaliștii Te cunosc de undeva, sezonul 20. După mai multe momente spectaculoase și răsturnări de clasament, patru perechi s-au calificat în marea finală „Te cunosc de undeva!', sezonul 20 și luptă pentru marele premiu, de 15.000 de euro. Iată cine sunt finaliștii Te cunosc de undeva 2024!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Semifinala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 18 mai 2024 a adus în fața telespectatorilor momente spectaculoase care nu vor fi uitate prea curând. De la divele muzicii latino, la cea mai faimoasă blondă de la Hollywood sau artiști inconfundabili, toți au fost prezenți pe scena transorming show-ului datorită interpretărilor uluitoare ale concurenților.

echipele-calificate-in-finala-te-cunosc-de-undeva-2024-sezonul-20-2echipele-calificate-in-finala-te-cunosc-de-undeva-2024-sezonul-20-2

Finaliștii Te cunosc de undeva 2024, sezonul 20 

Cele 8 perechi au dat tot ce au avut mai bun pentru că miza a fost una uriașă. Dacă în urma duelului, Jo și Liviu și-au asigurat un loc în marea finală, ceilalți s-au luptat cu toate „armele'. În urma punctelor acordate de juriu, dar și de colegii de la canapea, Alexia Țalavutis și Dima Trofim au câștigat semifinala „Te cunosc de undeva!', sezonul 20, din 18 mai 2024.

Cu toate acestea, în această penultima gală, publicul prezent în platou a avut un cuvânt de spus. Pe lângă Jo și Liviu, care s-au calificat deja în Finală, publicul a participat la alegerea echipelor care li se vor alătura.

În urma unui cumulului între punctajele primite de-a lungul celor 14 gale și ale celor oferite de cei prezenți în sală, clasamentul general a fost răsturnat, potrivit a1.ro.

„Lupta' acerbă s-a dat pentru a patra poziție între Alexia și Dima și Emi și Cuza, aceștia din urmă urcând în clasament datorită punctelor oferite de public. Astfel, cele patru echipe finaliste Te cunosc de undeva sezonul 20 sunt: Jo și Liviu Teodorescu, Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Connect-R și Shift, Emi și Cuza.

Marea finală „Te cunosc de undeva', sezonul 20, este difuzată sâmbătă, 25 mai 2024, la Antena 1. Atunci, telespectatorii vor afla care dintre cele 4 echipe va câștiga marele premiu de 15.000 de euro.

Citește și: Monica Tatoiu a descoperit că are un frate secret în Canada: „Ne-am găsit și vine la București. Când am fost în America am aflat…' / Mai are și o soră în Cehia

Citește și: „Soțul meu e capul familiei, are nouă copii în grijă, nu e ușor să fii în pielea lui. Ca în orice cuplu, ne mai contrazicem, dar…'. Ce pact au făcut Valentina Pelinel și Cristi Borcea pentru a evita discuțiile în cuplu/ EXCLUSIV

Citește și: „Într-o lume guvernată de aparențe și false standarde, noi am ales să fim reali și autentici. Nu am jucat teatru la TV. Nu trebuie să ne justificăm'. Cum răspund Daiana Anghel și Sorin Gonțea criticilor, după ce au câștigat Power Couple / EXCLUSIV

Clasament general semifinală Te cunosc de undeva! sezonul 20

  • Jo și Liviu Teodorescu – calificați în urma duelului
  • Ilona Brezoianu și Florin Ristei – 1121
  • Connect-R și Shift – 1053
  • Emi și Cuza – 1031
  • Bella Santiago și Barbara Isasi – 979
  • Alexia Țalavutis și Dima Trofim – 974
  • Zarug și Eliza Natanticu – 897
  • Romică Țociu și Paula Chirilă – 833

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!', a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat:

„Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!', spuneau jurații înainte de începerea noului sezon, pe 17 februarie 2024.

Ediția din 2023 a fost câștigată de Wrs și Emilian, care și-au adjudecat trofeul sezonului 19 al transforming show-ului și premiul de 15.000 de Euro. Ei au devenit astfel, pentru a doua oară consecutiv, câștigătorii emisiunii de la Antena 1. În ultima bătălie, cei doi artiști i-au avut ca rivali pe ADDA, Radu Bucălae, Nicole Cherry, Juno, CRBL și Radu Țibulcă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton